Crewe - It´s OK, I am Bulking

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 33, 34, 35  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Crewe - It´s OK, I am Bulking  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Crewe - It´s OK, I am Bulking
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Korny

PříspěvekZaslal: so červenec 13, 2013 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

HIIT - High intensity interval training - v překladu: intervalový trénink s vysokou intezitou - příklad: 30 s běžíš ostrým tempem, 60 sekund jdeš (vyklusáváš), 30 sekund běžíš ostrým tempem, 60 sekund jdeš.

Dobrý je to jednak ke spalování tuků (to ti možná vysvětlí někdo povolanější) a mě to třeba i pomáhá v budování kondice a vytrvalosti, protože je to pro tělo jiná zátěž. Největší výhodu vidím v tom, že to je trénink tak na 30 minut i se zahřátím a strečinkem po něm...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Crewe

PříspěvekZaslal: so červenec 13, 2013 8:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

WowProfi: HIIT na rotopedu jezdím pouze, když venku chčije! - Je mi jasný, že při běhu spájím vím. Samozřejmě díky za rady.

13.7
Dneska 2 fáze - supr. Budu to aplikovat. Přes den práce na zahradě.
Snídaně: 120 gr vloček, odměrka prot.
Trénink: Vršek ( Záda X Hrudník X Břicho)
Oběd: 250gr vepřový panenky, 500gr brambor (odhadem), hroz. víno
Svačina: cottage + 50gr. ar. másla
Trénink: Vršek (Bicák X Tričák X předloktí X ramena)
Večeře: 200gr hovězího, 70gr natural rýže, fitness chléb, hroz. víno
Runner

PříspěvekZaslal: so červenec 13, 2013 8:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Korny napsal:
HIIT - High intensity interval training - v překladu: intervalový trénink s vysokou intezitou - příklad: 30 s běžíš ostrým tempem, 60 sekund jdeš (vyklusáváš), 30 sekund běžíš ostrým tempem, 60 sekund jdeš.

Dobrý je to jednak ke spalování tuků (to ti možná vysvětlí někdo povolanější) a mě to třeba i pomáhá v budování kondice a vytrvalosti, protože je to pro tělo jiná zátěž. Největší výhodu vidím v tom, že to je trénink tak na 30 minut i se zahřátím a strečinkem po něm...

A to je to, co nechápu. Jak to může spalovat tuky, když je to kryté energií z cukrů? To bych spíš už chápal jako reaktivní výrobu tukových zásob. A jak mi to zvýší kondici a vytrvalost? Mě připadá, že je to spíš brzda na kondici a na vytrvalost. Co se v tom těle vlastně děje? Naprosto nechápu, jak to může zvýšit kondici, vždyť je to proti logice extenzivním moderním tréninkovým metodám. Rád bych to zkusil, ale radši na základě nějaké čitelné logiky. Kdo z výkonnostních sportovců tohle používá v tréninku? Co se tam děje hormonálně?
Korny

PříspěvekZaslal: so červenec 13, 2013 8:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Runner napsal:
Korny napsal:

A to je to, co nechápu. Jak to může spalovat tuky, když je to kryté energií z cukrů? To bych spíš už chápal jako reaktivní výrobu tukových zásob. A jak mi to zvýší kondici a vytrvalost? Mě připadá, že je to spíš brzda na kondici a na vytrvalost. Co se v tom těle vlastně děje? Naprosto nechápu, jak to může zvýšit kondici, vždyť je to proti logice extenzivním moderním tréninkovým metodám. Rád bych to zkusil, ale radši na základě nějaké čitelné logiky. Kdo z výkonnostních sportovců tohle používá v tréninku? Co se tam děje hormonálně?

Říkám, že mě to pomáhá v budování kondice, nevím jak ostatním, jinak zkus použít třeba tohle: http://www.google.cz/#output=search&sclient=psy-ab&q=HIIT&oq=HIIT&gs_l=hp.3..0l4.2052.2651.0.2892.4.4.0.0.0.0.112.433.0j4.4.0....0...1c.1.19.psy-ab.8RtYhXO3al0&pbx=1&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.48705608,d.bGE&fp=aa6fcc283b095ccc&biw=1366&bih=638
Runner

PříspěvekZaslal: so červenec 13, 2013 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Korny napsal:
Runner napsal:
Korny napsal:

Říkám, že mě to pomáhá v budování kondice, nevím jak ostatním, jinak zkus použít třeba tohle:

Přečetl jsem to, ale tam není absolutně nic o tom, jak to funguje. Že to spaluje šestkrát víc tuku? Jak? To tam napsáno není. A jak Ti to zvedá kondici? Ve srovnání s extenzivním tréninkem? Jak říkám, chtěl bych to zkusit, ale nenašel jsem nějaký rozumný a logický popis. Jel si někdy klasický extenzivní intervalový trénink a umíš to porovnat s tím HIITem?
Draper

PříspěvekZaslal: so červenec 13, 2013 8:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tady je ucinnost respektive neucinnost (nebo teda abych nerozhorcil misti HIITare tak slaba ucinnost :) ) HIITu na spalovani tuku probrana dostatecne.

https://forum.ronnie.cz/ranni-beh-pred-jidlem-t32651.html?highlight=after
Runner

PříspěvekZaslal: so červenec 13, 2013 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="Draper"]Tady je ucinnost respektive skoro neucinnost :) HIITu na spalovani tuku probrana dostatecne.

To jsem přečetl a celkem tomu rozumím. Na druhou stranu, proč by lidé dělali něco, co je nesmysl? Co když na tom něco je? Dokážu přijmout fakt, že EPOC je věc co funguje, ale současně nechápu, jak EPOC může vyvolat malá zátěž? Tedy nechápu, jak patnáct minut zátěže vyvolá masivní EPOC. Proč? K čemu to v evoluci bylo užitečné? Ale jsou tu lidé, co HIIT dělají a mají s ním vynikající výsledky. A já bych rád věděl, jak to funguje jim. Nevěřím že si lžou do kapsy.
Spam

PříspěvekZaslal: ne červenec 14, 2013 7:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Crewe napsal:
WowProfi: HIIT na rotopedu jezdím pouze, když venku chčije! - Je mi jasný, že při běhu spájím vím. Samozřejmě díky za rady.

13.7

Hele se sachrama zkoušíš vymejšlet čachry machry pořád, ale ten tuk co přijímáš, nad tím se nějak nezamýšlíš asi... Vepřové, 50g araš. másla, cottage, hovězí atd... i zde bych hledal kámen úrazu, ta energ. hodnota tuku je pak pěkná když tohle přijmeš a chceš teda mermomoci zhubnout.
Jo i jinak viděl jsem na konkurenčním webu tvoje akt. fotky a bejt tebou bych se na nějaký diety a vše okolo vykašlal, protože než docílíš nějakýho pěknýho výsledku nebo 6 packu, tak na tobě vůbec nic nezbyde. Radši začni pořádně cvičit a jíst ať přibereš nějaký svaly a pak to třeba za 2 roky zkus vyrýsovat. Rýsovat nic = kost, kůže, 6 pack
Lord_Ivory

PříspěvekZaslal: ne červenec 14, 2013 10:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cus. Taky jsem videl tvoji fotku. Jsem na tom vicemene podobne, kdyz si clovek sedne, tak naka ta pneumatika se tam najde. Je to normalka, moc to resis.

Ser na dietu, normalne zer a cvic. Ono se to srovna. Jak se ti zacne menit % tuku a svalu, tak se ti bude menit i postava a pak ti to tak neprijde a za par let to muzes predelat do naky ty kvality.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne červenec 14, 2013 10:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.biolayne.com/interviews/

Epizoda 3 je o cardiu včetně HIIT.
30s + 60s není HIIT, to jsou intervaly a ten rozdíl je jasně vysvětlenej v tom, jakej to má účinek organismus.
HIIT není o tom, že spálíš tuk při výkonu, ale o tom, že těžíš s těch benefitů po dalších 24-48 hodin.

Pokud tomu někdo nevěří, tak OK. To není moje starost =)
Draper

PříspěvekZaslal: ne červenec 14, 2013 10:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Guru my vime , co je podstata HIITu, ale snad si prosimte nemyslis, ze nejaky 10ti minutovy trenink bude mit markantni vliv na rychlost metabolizmu dalsi 2 dny, to je absurdni.
wowprofi

PříspěvekZaslal: ne červenec 14, 2013 10:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Aby HIITKO mělo nějakou učinost, musí se dokrve dělat dobře a intenzivě, je jasný že si dát chůzi, klus a půl minuty běžet jako na autobus metabolismus nenakopne, na druhou stranu dat peníze bokem, koupit sporttester a zajít si na stadion zahiitovat na hodinu, to ten metabolismus pak i cítíš jak je nenasytnej a jak furt chodíš na velkou. :D
Ono samo o sobě nic moc, ale pokud je den předtím ještě silovej trenink tak v kombinaci se doplnují a tvoří dobrej burner.
citace:

Přestaň trenovat 2x denně, to je pro tebe teď blbost..
Chceš snad jen hubnout a ne nabírat, klidně jeď jen půlhodinové trenalky at nejsi moc překatovanej. :D
Snídaně jde, mám ji podobnou, protože dostat do sebe ráno kvalitní protein není jednoduchý, ale pokud ti jdou vajíčka tak jez vařené po ránu k těm vločkam.

Pokud máš snídani a pak trenink tak si dej sachrů i víc a neboj se toho, jinak půl kila brambor je až moc, rozděl si to do pěti, šesti jídel. Místo toho druhýho zkurvenyho trenalu si dej odpočinek a na večeri do sebe necpi hovězí a chleba a hrozny co mají instant cukry.

S takovím přístupem se sekneš tady kde jsi, pokud ostatní píšou že to je tak špatný, tak buď do toho jídelníčku běž na plny perdy, nebo se na to vykašli, protože můžeš mít kolik Trenalu týdně chceš, můžeš běhat stovky kilometrů, ale pokud budeš dělat takové chyby v dietě, jako je ovoce na noc nebo fitness chleb který je ze 60% ( placam) pšenice a pak par zrn žita, tak nezhubneš.

citace:

Samozřejmý to asi není když to děláš furt dokola, hele pokud chodíš běhat ven a sprintovat venku, tak tvoje tělo o tom moc dobře ví a podle toho se uzpusobí a nastaví si to v těle. Pak když po takovém těžkém HIITU venku, protože na pase je to fakt o hubu... nasedneš na rotoped a jedeš, tak mi věř že spalíš 5 piškotů a metabolismus si toho skoro ani nevšimne..
Já jsem se svoje tělo naučil vnímat až po pár letech co jsem se utapěl v hubnutí, celé je to o pocitu.. pokud nemáš po HIITU ten specifickej pocit v těle, pokud nedokažeš vycítit jak moc tvůj metabolismus spaluje na jaké běží otačky, tak tabulky a čísla tě nemusí zachranit.

Na konkurenční web taky chodím a vím že tam máš log, fotky jsem taky viděl, ono při 150 g sacharidů není ani divu že si tělo osekavá sval, protože jidelníčky máš všeljaké. Pokud držíš takové hodnoty, tak mi věř že 300 tablet bcca ti vydrží sotva 20 dní a to nemluvím o kvalitních bilkovinach co do sebe musíš dostat.
Zapřemýšlej nad tím Paleo a rozjeď zase objemovku, budeš vypadat na bazeně mnohem líp, než když osekáš to co teď máš, nemáš.
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne červenec 14, 2013 5:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Není to přímo o vlivu HIIT x LI tréninku na hubnutí, ale i tak stojí za přečtení, navíc je to od uznávaného trénera.

"But any kind of sprint; the prowler, sprints with a sled, sprints on flat ground and sprints on a hill are definitely going to be far superior to any cardio machine you could do."
Crewe

PříspěvekZaslal: ne červenec 14, 2013 5:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:

Jo i jinak viděl jsem na konkurenčním webu tvoje akt. fotky a bejt tebou bych se na nějaký diety a vše okolo vykašlal, protože než docílíš nějakýho pěknýho výsledku nebo 6 packu, tak na tobě vůbec nic nezbyde. Radši začni pořádně cvičit a jíst ať přibereš nějaký svaly a pak to třeba za 2 roky zkus vyrýsovat. Rýsovat nic = kost, kůže, 6 pack

- Jo všichni mi to říkají, ale ta spodní guma je něco prostě neskutečnýho... - Kdybych měl jen vanu, ale neměl tu spodní gumu, tak už jedu objem hned..
Spam

PříspěvekZaslal: ne červenec 14, 2013 5:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Crewe napsal:
Spam napsal:

- Jo všichni mi to říkají, ale ta spodní guma je něco prostě neskutečnýho... - Kdybych měl jen vanu, ale neměl tu spodní gumu, tak už jedu objem hned..

Tak spodek břicha jde prostě až úplně naposled... kašli na to, cvič a nějak rozumně se stravuj.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Crewe - It´s OK, I am Bulking Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 33, 34, 35  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: