|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Hynek!
|
Zaslal: ne červenec 14, 2013 11:30 pm Předmět: |
|
|
Čau, 10% sleva je pouze pro družstvo o 4-14 členech. 25% sleva na další závod byla taky součástí balíčku běhu v Monínci, o další slevě mimo free vstup jako dobrovolník nevím a myslim, že ani neni..nechci ale mlžit,nejsem si úplně jistej
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
flew

|
Zaslal: po červenec 15, 2013 7:00 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Hynek! napsal: |
Cindy ( crossfit ) – co nejvíc kol za 20 minut – 5 shybů, 10 kliků, 15 dřepů. Muj výsledek byl 24 kol + 5 shybů. Froning 31
|
25 kol + 5shybu a 10 kliku
19.7. jedu na dovolenou, takze pokud tu REGISTRACI nikdo neveme za me:
na muj mail peter.ustinov@seznam.cz mi napiste o cislo uctu
prevedte na nej 500Kc (pripadne rozdily doresime na miste)
ve zprave pro prijemce uvedte: jmeno a prijmeni, datum narozeni, mail a cislo tricka
UZAVERKA je 19.7. v 6 hodin rano, od koho nebudu mit prachy, nepisu
dopoledne udelam tym a zaplatim
(snad dojdou udaje k placeni vcas)
osobne bych to radsi hodil na nekoho, kdo ma casu vic, nebo udelal driv uzaverku, rekneme 16
navrhy vitam |
Registraci bych po 19.7 klidně převzal, aby měli možnost i ostatní.. Zkušeností z tím mám (registrace 2 týmu na Slovenský SP ) _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po červenec 15, 2013 9:51 am Předmět: |
|
|
| flew napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | Hynek! napsal: |
Cindy ( crossfit ) – co nejvíc kol za 20 minut – 5 shybů, 10 kliků, 15 dřepů. Muj výsledek byl 24 kol + 5 shybů. Froning 31
|
25 kol + 5shybu a 10 kliku
19.7. jedu na dovolenou, takze pokud tu REGISTRACI nikdo neveme za me:
na muj mail peter.ustinov@seznam.cz mi napiste o cislo uctu
prevedte na nej 500Kc (pripadne rozdily doresime na miste)
ve zprave pro prijemce uvedte: jmeno a prijmeni, datum narozeni, mail a cislo tricka
UZAVERKA je 19.7. v 6 hodin rano, od koho nebudu mit prachy, nepisu
dopoledne udelam tym a zaplatim
(snad dojdou udaje k placeni vcas)
osobne bych to radsi hodil na nekoho, kdo ma casu vic, nebo udelal driv uzaverku, rekneme 16
navrhy vitam |
Registraci bych po 19.7 klidně převzal, aby měli možnost i ostatní.. Zkušeností z tím mám (registrace 2 týmu na Slovenský SP ) |
super, takze to hodim na tebe
moje udaje ti hodim na FB, prachy znamou cestou
hod sem teda svuj emajl nebo jinej kontakt, kam ti lidi budou psat svoje nacionale
EDIT: co byste rikali na spolecny trening v Brne, 6 nebo 8 srpence?
preferoval bych nejake prolezacky pred fitkem, ale ani s tim nemam problem _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: po červenec 15, 2013 5:19 pm Předmět: |
|
|
Kontakt v případě registrace na SP
email: flew@email.cz
fb https://www.facebook.com/ladislav.svoboda.5
v případě dotazů se klidně ptejte
25€ 24. červenec
35€ 24. srpen
45€ 24. září
- sleva je 10% za čtyř členné družstvo..
28.9 - se koná závod, peníze poslat nejpozději do 1.9.2013
- při pozdější registraci nezaručuji, že budete běžet ve stejné vlně jako ostatní + může se stát, že bude vyprodáno _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: po červenec 15, 2013 5:41 pm Předmět: |
|
|
postupně jdou členové přidávat, ovšem 4 lidé se musí registrovat najednou (platí víc ten co se registruje později) _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Hynek!
|
Zaslal: čt červenec 18, 2013 10:56 am Předmět: |
|
|
Dělal jsem ho až dneska ráno, včera se mi nic nechtělo :))
čas 11:32, bohužel jenom s 14 kg jednoručkama. Co se týká formy, tak jsem se snažil každé to opakování v horní pozici zamknout, ovšem ne vždy se to povedlo :D s časem nakonec spokojenost.
btw. nečekal jsem, že existuje wod, kde je možný si u angličáků odpočinout..dneska jsem ho našel :D
Jinak moc pěkný výkony u toho challenge workoutu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá červenec 19, 2013 11:00 am Předmět: |
|
|
Noha se mi lepší. Už můžu chodit úplně normálně bez bolesti. S vlastní váhou udělám dřep (ten jsem prej bezbolestně neměl udělat měsíc a zkoušet bych to taky neměl :D) a zkoušel jsem doma běhat a nebolí to... ale abych cvičil teď dynamicky něco, kde se zapojují nohy, z toho jsem docela podělanej, protože to furt tahá :-/ Ale na závod by to jít mohlo, i za ten měsíc mám vyzkoušeno, že se dá fyzička dobře natrénovat.
U těch týmu se počítá čas nejlepších 4?
Do kdy bych se tedy měl registrovat (poslat peníze), abych běžel s ostatníma z týmu na 100%?
Kdybych pak teoreticky nebyl schopnej běžet, může za mě jít někdo jinej? (jari  ) Nebo je to na jméno?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá červenec 19, 2013 11:06 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | Noha se mi lepší. Už můžu chodit úplně normálně bez bolesti. S vlastní váhou udělám dřep (ten jsem prej bezbolestně neměl udělat měsíc a zkoušet bych to taky neměl :D) a zkoušel jsem doma běhat a nebolí to... ale abych cvičil teď dynamicky něco, kde se zapojují nohy, z toho jsem docela podělanej, protože to furt tahá :-/ Ale na závod by to jít mohlo, i za ten měsíc mám vyzkoušeno, že se dá fyzička dobře natrénovat.
U těch týmu se počítá čas nejlepších 4?
Do kdy bych se tedy měl registrovat (poslat peníze), abych běžel s ostatníma z týmu na 100%?
Kdybych pak teoreticky nebyl schopnej běžet, může za mě jít někdo jinej? (jari ) Nebo je to na jméno? |
bud muze bezet na tebe, ale tvoji registracku si musis vyzvednout sam
a nebo muzes udelat opravu do registrace (tusim max 48 hodin predem)
a jeste na miste byva moznost zmeny, ale je to na dlouho
ano, pocita se cas prvnich 4
do kdy ti nezarucim, ale myslim, ze kdyz to posles ted, mas jistotu :-D _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá červenec 19, 2013 11:12 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: |
do kdy ti nezarucim, ale myslim, ze kdyz to posles ted, mas jistotu :-D |
ty seš p*ča Ustinove :D:D:D:D tak já to teda pošlu no
S Jarim se tam chceme jet podívat určitě (pokud si to zas nerozmyslel), tak by snad jeden z nás běžel :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá červenec 19, 2013 11:16 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | taky te mam rad, a jestli te muj xicht motivuje, tak pobezime na rekord, ja abych ti utekl a ty aby me chytil |
:D já si chtěl ještě pár dní počkat, protože budu pak budu vědět o noze víc a ty na mě takhle spěcháš...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|