PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 455, 456, 457 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Spam

PříspěvekZaslal: po červenec 15, 2013 5:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Děkuji Ronniemu za poslané vzorky a zde je moje drobná recenze...

GO PRO 30 - Vynikající gainer, jak chutí, složením, rozpustností, vstřebatelností. Čokoláda chutnala opravdu výborně. Nemám co bych vytknul.

WHEY CORE 100 - Celkově mě všechny proteiny napěnily na celej shaker, po asi 2-5 min. pěna slehla. Třepal jsem s tím klasicky jak se všemi proteiny... Konzistence těchto proteinů je vodová ( vše jsem ředil v 300ml vody - ředím tak všechny proteiny...). Vstřebatelnost bez problémů. No a teď k příchutím.
Pistácie - nechutnala mě, nemohl jsem tomu přijít na chuť.
Čokoláda - Višeň - Višeň jsem cítil, ale také nic moc proč bych si koupil.
Biscuits - Tahle příchuť mě příjemně překvapila, opravdu příchuť sušenek, celkem povedená.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAST3R

PříspěvekZaslal: po červenec 15, 2013 5:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:

WHEY CORE 100 - Celkově mě všechny proteiny napěnily na celej shaker, po asi 2-5 min. pěna slehla.

Proboha jak to lidi šejkrujete? To stim třeseš 5 minut v kuse? Neříkám, že mi to ani trochu nenapěnilo, maximálně se to zvedlo tak o 100-150ml a po chvilce hned spadlo.

Essential Pure CFM 80

Vanilka - přesně jak psal patrikdundych , chuť lepší jak 80 od Extrifitu, taková krémovější
Banán - také mi přišel lepší jak Extrifit
Jahoda - nebyla špatná, ale od Extrifitu mi chutnala více, možná za to to mohl ten led, co jsem si tam přidal
Čokoláda - ta byla dobrá, trochu mi připomínala gainer GO PRO 30 - ale na něj neměla.

Pěnivost malá, ale neseděla mi tam jedna věc, přišlo mi že vanilka, banán a jahoda měli vždy na konci jakousi pachuť, nevím jak to ani popsat, sice by to tam být nemuselo, ale zase tahle vanilka či banán, chutnali jak vanilka a banán.
Riku

PříspěvekZaslal: po červenec 15, 2013 6:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem nakonec koupil v akci tento balíček WPC80 https://obchod.ronnie.cz/s-2195-professional-wpc-80-sacek-sejkr.html

Dost mě překvapila suprová rozpustnost, vůbec to nepění a chuť je dobrá, v plnotučným mlíce super.
Podotýkám, že naposledy jsem měl protein asi před 4 lety od Promilu, kterej prášil po celý kuchyni, pěnil na celý objem shakeru a musel jsem třepat jak blázen abych se zbavil hrudek a ještě to chutnalo jak ho*no.

Naposledy upravil Riku dne pá červenec 19, 2013 8:06 am, celkově upraveno 2 krát
Kuchis

PříspěvekZaslal: po červenec 15, 2013 6:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chlapi za jak dlouho vám došly ty vzorky?Čekal jsem je dneska že to vyzkouším po tréninku a nic tak snad zítra.sorry za menší ot
MAST3R

PříspěvekZaslal: po červenec 15, 2013 6:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě to trochu trvalo, ale kvůli poště. Ronnie je poslal ve čtvrtek. V pátek byl státní svátek. Přišli v úterý, ale trochu jsem plašil, protože jsem zvyklej, že mi choděj sms, že má pošta pro mě zásilku a teď právě nic, ale nakonec přišli.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: po červenec 15, 2013 6:37 pm    Předmět: Re: fs Odpovědět s citátem

nocomply napsal:
Ahoj mate zkusenosti s timto proteinem?
100 g:
energetická hodnota 1594 kJ/387 kcal
bílkoviny 83,3 g
sacharidy 3,3 g
tuky 3,3 g
složení:Whey Protein Isolate, Whey Protein Concentrate and Whey Peptides.
a nebo jsem ještě nikdy neměl od Syntraxu Matrix 5.0 tak ktery z nich?

Neznám ho, každopádně těžko můžeš volit mezí tímhle a Matrixem, protože tenhle je podle složení dost rychlejší (zvlášť má-li toho isolátu většinu), zatímco Matrix je vcelku pomalý (mj. obsahuje i micelární kasein) a tak se oba hodí do dost výrazně odlišných denních chvil.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: po červenec 15, 2013 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:
Tak jsem nakonec koupil v akci tento balíček WPC80 https://obchod.ronnie.cz/s-2195-professional-wpc-80-sacek-sejkr.html

Dost mě překvapila suprová rozpustnost, vůbec to nepění a chuť je dobrá, v plnotučným mlíce super.
Podotýkám, že naposledy jsem měl protein asi před 4 lety od Promilu, kterej prášil po celý kuchyni, pěnil na celý objem shakeru a musel jsem třepat jak blázen abych se zbavil hrudek a ještě to chutnalo jak ho*no

Já k němu jen zajímavost, tahle akce bude s největší pravděpodobností nejúspěšnější v celé historii našeho obchodu... a to i přesto, že je červenec a teoreticky by měly být prodeje o trochu slabší... Ale zrovna tenhle protein si takový rekord právem zaslouží.

Kuchis napsal:
Chlapi za jak dlouho vám došly ty vzorky?Čekal jsem je dneska že to vyzkouším po tréninku a nic tak snad zítra.sorry za menší ot

Ono to šlo normální poštou, nikoli jako obchodní balík jako chodí normálně zásilky z shopu, tak to asi může trvat o trochu déle... : (
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
prime

PříspěvekZaslal: út červenec 16, 2013 7:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

V prvni rade dekuju Ronniemu za zaslaní vzorků. Chtel jsem objednavat Whey 100 pistacii od nutrendu ale diky vzorkum vim ze by to pro me nebyla spravna volba.

Whey 100 nutrend:
Pistacie...pro me nic moc..chut takova hodne az umělá.
Cokolada+visen..cekal jsem od toho hodne ptz tuhle kombinaci mam rad a moje ocekavani se splnilo..mel jsem ho teda s mlikem a fakt bomba.
Cookies...do toho se mi vubec nechtelo ptz jsem mel cookies Combat kterej byl silene sladkej..ale nutrend prekvapil a to hodne..skvela chut.

Essential Pure CFM 80
Vsechny prichute mi prisli bez chuti, vodoví .musel jsem se vylozene nutit abych ten proteinak
dopil takze u me tohle rozhodne ne.

80 od Extrifitu
Bomba , nemam co jineho dodat.

Vsechny vzorky mely dobrou rozpustnost i stravitelnost, extrifit mi hodne penil jak tahle 80 tak i go pro 30.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: út červenec 16, 2013 12:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trocha reklamy...

Žádná jiná akce se v historii našeho shopu neprodávala tak, jako nabídka Professional WPC 80 + sáček + šejkr, která odstartovala minulou středu. To je na jednu stranu prima, na stranu druhou nám dnes došly šejkry, které v akci byly. Trochu jsme ji tedy upravili a to tak, že šejkr z nabídky mizí, zároveň se ale o kousek snižuje cena - na 919 Kč. Navíc akci prodlužujeme až do konce víkendu (resp. do pondělního rána).

Více zde: Professional WPC 80 + sáček

JrElda

PříspěvekZaslal: út červenec 16, 2013 12:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Me cenu nesnizili a nacpali mi tam sejkr biotech
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: út červenec 16, 2013 12:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To by bez Tvého souhlasu neměli, kolegové některým zákazníkům volají, že buď dopošlou šejkr později (a zásilku bez něho hned), nebo teď pošlou jiný... aspoň tedy tak by to mělo být. Pokud to ve Tvém případě bylo jinak, napiš mi PM prosím, udělám na ně zlý obličej:).
JrElda

PříspěvekZaslal: út červenec 16, 2013 1:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
To by bez Tvého souhlasu neměli, kolegové některým zákazníkům volají, že buď dopošlou šejkr později (a zásilku bez něho hned), nebo teď pošlou jiný... aspoň tedy tak by to mělo být. Pokud to ve Tvém případě bylo jinak, napiš mi PM prosím, udělám na ně zlý obličej:).

Já volal, kde je zásilka a oni že mi chtěli volat v dohlédné době že není šejkr, tak jsem říkal že at to pošlou jak chcou, že potřebuju do středy balík mít doma , protože ve čtvrtek brzo ráno letím do Řecka a chtěl jsem si sebou brát tu 250g wpc80 sebou.
Prosímtě, vzpoměl sis na mě s těma vzorkama?
Judson

PříspěvekZaslal: út červenec 16, 2013 1:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To byl ten sejkr tak moc dotovanej ? Kdyz bez nej, tak bych cekal peknou cenu 899kc.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: út červenec 16, 2013 1:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JrElda napsal:
Já volal, kde je zásilka a oni že mi chtěli volat v dohlédné době že není šejkr, tak jsem říkal že at to pošlou jak chcou, že potřebuju do středy balík mít doma , protože ve čtvrtek brzo ráno letím do Řecka a chtěl jsem si sebou brát tu 250g wpc80 sebou.
Prosímtě, vzpoměl sis na mě s těma vzorkama?

Ok, tak to je nějak v rámci mezí, jak by to mělo být.

Vzorky řeším všech, co napsali nebo se průběžně ozývají, tzn. i Tebe, kolegyně nějaké vezla na poštu dnes, tak jsi tam snad byl taky. Jen to šlo normální poštou, tak doufám, že to do odletu stihne dorazit.

Judson napsal:
To byl ten sejkr tak moc dotovanej ? Kdyz bez nej, tak bych cekal peknou cenu 899kc.

Obávám se, že doba kvalitního 2,25 kg proteinu za 899 Kč se už nevrátí... Ale že by to vypadalo s tou osmičkou na začátku lépe, o tom žádná...
JrElda

PříspěvekZaslal: st červenec 17, 2013 7:36 pm    Předmět: Vzorky Odpovědět s citátem

Ronnie - Martin Jebas: Vzorky došly a bylo jich plno, moc děkuji. Beru je sebou na dovolenou a pak dám zpětnou vazbu.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 455, 456, 457 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: