Zánět achillovy šlachy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Zánět achillovy šlachy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Zánět achillovy šlachy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
CIZO

PříspěvekZaslal: út červenec 16, 2013 12:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dunnoWayne napsal:
Psal jsem to ohledně ochrany klenby , pat a pevnosti chodidla. Tam je to jasný a pokud jsem tohle řešil osobně s operátérama té nejvyšší kvality u nás tak není co zlepšovat. Jak říkám běžecká obuv + speciálně tvarované vložky z kůže je hotová věc.
Já v nich kromě trhu cvičím i dřepy i mt a nemám problém .ale pokud někdo cvičí váhy a nadoraz a potřebuje speciální boty, tak tomu rozumím ale musí mít přednostně to co jsem psal jinak nemluvíme o kvalitě o které jsem psal já...../teď to necvičím dokud nebude achilovka a pata ok /

Anatomické vložky do bot jsou úžasná věc, mám, potvrzuju. Ale ta celoodpružená běžecká bota mi k tomu prostě nesedí. Tedy alespoň pokud bych bral v úvahu nějaký ten náročnější silový trénink, jinak bych přimhouřil oko.

Derek Poundstone
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: út červenec 16, 2013 12:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přesně tak je to asi "správně"
Xixao

PříspěvekZaslal: út červenec 16, 2013 2:36 pm    Předmět: Re: Zánět achillovy šlachy Odpovědět s citátem

Vico napsal:
Ahoj,
Už delší dobu se trápim se zánětem achillovy šlachy. Ortoped to opíchnul kortikoidy ( v únoru) + jsem dostal nějaký prášky a nařízený klid. To nějak nepomohlo a zánět přetrvává byl jsem i u fyzioterapeutky a ta zase kortikoidy nedoporučuje, že pak achilovka praská a že mam dávat teplé zábaly a klid. Na netu je zase že studený a cvičit lýtka. Na patě je i vidět menší modřina v místě úponu na kost paty. Nemáte někdo s tím zkušenost? Díky

Jestli mas achylovky opichane kortikosteroidem, tak si muzes pomalu zacit hledat dobreho chyrurga na siti. Driv nebo pozdeji to praskne. Achylovky se nesmi opichavat, protoze to oslabuje slachu. To mam jak od doktoru, tak z osobni zkusenosti, bohuzel.
Vico

PříspěvekZaslal: út červenec 16, 2013 7:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Xixao myslim, že by už praskla ne? Hraju Rugby a při tom dostává docela záhul. Teď je po sezóně a tak to chci doléčit.

Jinak po dnu pod folii to tak divně na povrchu "zmokvalo" .

Plochý nohy bohužel mam. Do normálních bot používam vložky od ortopeda. Máte nějaký typ na lepší, pro sport? Časem si chci nechat udělat na normální nošení přímo na míru od fyzioterapeutky, ale momentálně na to bohužel nejsou finance.
Gohan

PříspěvekZaslal: st červenec 17, 2013 4:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nezmokvalo. Proste se to pod tim sackem zaparilo a spotilo a smichalo s tou mastí. Kdyžtak se na to vyser přes den když je teď takové teplo a nechávej to jen na noc.
Xixao

PříspěvekZaslal: st červenec 17, 2013 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vico napsal:
Xixao myslim, že by už praskla ne? Hraju Rugby a při tom dostává docela záhul. Teď je po sezóně a tak to chci doléčit.

Jinak po dnu pod folii to tak divně na povrchu "zmokvalo" .

Plochý nohy bohužel mam. Do normálních bot používam vložky od ortopeda. Máte nějaký typ na lepší, pro sport? Časem si chci nechat udělat na normální nošení přímo na míru od fyzioterapeutky, ale momentálně na to bohužel nejsou finance.

Myslet muzes. Me praskly obe asi tak 4 let po aplikaci.. Nikdy nevis. Ale doktori meli v pricine vcelku jasno a o tech lidech co to pichali mluvili jako o idiotech a pod. Vlozky bych si nechal napsat od doktora specialni z protetickejch pomucek a tam bych jim rekl, ze chci sportovni. Mel jsem i ty termoplasticke vlozky formthotics, nebo jak se to jmenuje, byly vcelku dobry, ale dost drahy. Staly cca 2kkc..

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Zánět achillovy šlachy Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: