| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Michal Orel
|
Zaslal: st červenec 17, 2013 6:01 pm Předmět: Rezavá skvrna na bílé mikině..... |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Grimley

|
Zaslal: st červenec 17, 2013 6:06 pm Předmět: |
|
|
Pokud se chces zbavit rezavy skrvny na bily mikine, vem nuzky a jednoduse ji vystrihni...skvrna zmizi za par vterin _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st červenec 17, 2013 6:08 pm Předmět: |
|
|
Obarvit na jinou barvu. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Michal Orel
|
|
| nahoru |
|
 |
Michal Orel
|
Zaslal: st červenec 17, 2013 6:10 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Obarvit na jinou barvu. | Máš s tím zkušenosti?Dejme tomu,že to bude ten Polyester,či co...
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st červenec 17, 2013 6:18 pm Předmět: |
|
|
Já přímo ne, ale máma to dělá v práci. Polyester by měl jít barvit. Zašel bych někam do galanterie nebo do podobného dámského obchodu, tam ti poradí a prodají barvy na textil. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: st červenec 17, 2013 6:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Michal Orel
|
Zaslal: st červenec 17, 2013 6:23 pm Předmět: |
|
|
Iberia určitě nechytne. Polyester bývá často barvený už jako surovina, ze které se dělají vlákna. Takže pochybuju, že s tím něco uděláš. Jedině koupit nějakou barvu, kterou se maluje na textil – pěnovou, pohledej na internetu. Můžeš tu bundu nějak vyzdobit. Nebo nějaké nášivky.
@nataluska zkušenost taková, že to nechytne. Nosím jen černou, bavlna chytne v pohodě, ale tyhle uměliny nee :zed: taky jsem pátrala, jak na to, zatím jsem nic neobjevila...
Tohle jsou vesměs reakce na barvení polyesteru ...
A kupovat si novou nechci.Tuhle sem dostal darem a neříkejte mi,že v roce 2013 nepůjde obarvit blbá umělá mikina!
|
|
| nahoru |
|
 |
Michal Orel
|
Zaslal: st červenec 17, 2013 6:25 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Já přímo ne, ale máma to dělá v práci. Polyester by měl jít barvit. Zašel bych někam do galanterie nebo do podobného dámského obchodu, tam ti poradí a prodají barvy na textil. |
Zajdu se poptat zítra ven.
Každopádně mohl by ses jí zeptat prosímtě jak,nebo spíše čím to barví?
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st červenec 17, 2013 6:27 pm Předmět: |
|
|
Můžu, ale počítej s tím, že jsou to průmyslové chemikálie, nebude to mít komerční název. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Michal Orel
|
|
| nahoru |
|
 |
| |