|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
nocomply
|
Zaslal: st červenec 17, 2013 8:48 pm Předmět: bdf |
|
|
ahoj, myslite ze je lepsi si koupit jenom nejaky kvalitni protein nebo spise kvalitni gainer ktery ma jeste navic sacharidy...ktery se da vyuzit hlavne i po treninku nebo je lepsi dat protein a po treninku treba s maltou? ty sacharidy jdou preci jenom lepe cerpat ze stravy nez bilkoviny....a proto se ptam...do ted jsem uzival jenom gainer 3x denne..nejvetsi chyba byla ta ze jsem ho daval i na noc abych nehladovel a svaly zasoboval aminokyselinami, jenze narostla mi takova mensi ale viditelna pneumatika na dolni casti bricha pod pupikem a nevim jak se toho mam zbavit protoze jsem ektomorf 184cm/70kg takze kdyz dam dietu tak nebudu vypadat uz jako z koncentraku jako ted, ale jako somalec, ach jo...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st červenec 17, 2013 8:49 pm Předmět: |
|
|
Kup si protein a do toho si pridavej sacharidy dle potreby. Urcote je to praktictejsi. Po treninku protein + sacharidy, na noc pripadne jen protein, kdezto kdyz mas jen gainer, tak z nej ty sachry uz nijak nedostatnes, pokud nejsou zrovna zadouci. :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: st červenec 17, 2013 8:54 pm Předmět: |
|
|
3x denně gainer...
Ráno navař půl kila rýže, 1 kg brambor a dokud to nesníš za celej den, tak nechoď spát.
Protein dej jen po tréninku. Nejjednoduší a není co řešit. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: st červenec 17, 2013 9:02 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | 3x denně gainer...
Ráno navař půl kila rýže, 1 kg brambor a dokud to nesníš za celej den, tak nechoď spát.
Protein dej jen po tréninku. Nejjednoduší a není co řešit. |
a kilo vlocek a kilo kurecich prsou, to jsou rady k nezaplaceni
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: čt červenec 18, 2013 6:38 am Předmět: |
|
|
| vlkisekk napsal: | | Spam napsal: | 3x denně gainer...
Protein dej jen po tréninku. Nejjednoduší a není co řešit. |
a kilo vlocek a kilo kurecich prsou, to jsou rady k nezaplaceni |
No a ne? _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
|
|
| nahoru |
|
 |
michal_n

|
Zaslal: čt červenec 18, 2013 7:39 am Předmět: |
|
|
Ne.
Jestli to měl být vtip, tak je blbej.. Ještě se toho někdo chytne.. _________________ "Buď chceš, alebo nechceš. Ostatné sú kecy." Peter Krištofovič
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: čt červenec 18, 2013 8:17 am Předmět: |
|
|
Myslel jsem to tak ať si třeba na den dopředu navaří cca 500g rýže + ráno nějaký vločky a prostě ať to během dne sní + maso atd... A ne ať pije 3x denně gainer. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Ivory

|
Zaslal: čt červenec 18, 2013 9:54 am Předmět: |
|
|
Mate nekdo zkusenosti s carnivor beef protein?
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: čt červenec 18, 2013 9:56 am Předmět: |
|
|
| Lord_Ivory napsal: | | Mate nekdo zkusenosti s carnivor beef protein? |
Akorát jsem ho jednou ochutnal ve fitku. Chuťově mě něchutnal a dál ti nic neřeknu no... _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
|
|
| nahoru |
|
 |
nocomply
|
Zaslal: čt červenec 18, 2013 11:04 am Předmět: |
|
|
pro Spam a Draper :
Tak jo asi bych to videl na nejaky viceslozkovy jeste jsem nemel Matrix 5.0 tak ho zkusim, je i za prijatelne penize a k tomu koupim maltu kterou budu davat po treninku spolecne s proteinem...jenom nevim kolik te malty dat vazim 70 tak 70g malty? a pak dam protein rano do vlocek abych tam mel nejake bilkoviny a na noc jsem si koupil micelarni kasein....hlavní na co se chci zeptat vas zkušenejch kluku je to...jak odinstaluju tu hnusnou pneumatiku z bricha...u me je problem ten ze kdyz dam nejakou dietu tak zhubnu a budu vypadat strasne protoze jsem ektomorf 184/70 a proto jedu objemovy trenink a v jidenicku kladu duraz na sacharidy denne 7-7,5 na kg TH a vim muzu si za to sam nemel jsem chlastat dve odmerky Mutanta na noc....ale jak se toho zbavit abych moc neshodil nepotrebuji vyrosavat bricho abych tam mel buchty protoze tam stejne moc svaloviny nemam ale abych se zbavil toho speku je to videt i pres triko a vypada to divne...stacilo by treba na tyden dat kazdy den rano treba pul hodiny rotopet kazdy den treba 15 minut bricho a snizit sacharidy?
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: čt červenec 18, 2013 11:37 am Předmět: |
|
|
184/70 - O tu pneumatiku se nestarej, cvič a přiber jak jen to půjde... aspoň 15-20kg, potom se starej o tu tvoji pneumatiku. Ono to možná vypadá divně, protože jestli máš ramínka, hrudníček, ručičky jak nějakej klučík, tak to břicho vidět půjde, kdežto kdybys měl pořádnej hrudník, ramena, záda, tak ta postava bude celkově vypadat úplně jinak a nějakej špíček se tam ztratí.
Za mě pořádně cvič, papej a za 15-20kg se starej o ten tuk na břiše. A vykašli se na nějakej misc. kasein na noc a kdoví co ještě, radši si kup maso. Když, tak stačí jeden uni protein po tréninku a ráno do vloček třeba a nic víc. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
|
|
| nahoru |
|
 |
Fexory
|
Zaslal: čt červenec 18, 2013 7:21 pm Předmět: |
|
|
Zdarec, zajímaly by mě vaše zkušenosti s těmito proteiny některý znich si pak koupím:
WEIDER PREMIUM WHEY PROTEIN , DEDICATED FUSION PRO a GASPARI MYOFUSION ELITE PROTEIN mezi těmito 3. se rozhoduji...
|
|
| nahoru |
|
 |
CharlesWood
|
Zaslal: čt červenec 18, 2013 9:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: pá červenec 19, 2013 1:30 am Předmět: |
|
|
| Fexory napsal: | Zdarec, zajímaly by mě vaše zkušenosti s těmito proteiny některý znich si pak koupím:
WEIDER PREMIUM WHEY PROTEIN , DEDICATED FUSION PRO a GASPARI MYOFUSION ELITE PROTEIN mezi těmito 3. se rozhoduji... |
Já mám zkušenost s Weiderem. Výhodou je:
- nepění
- dobrá rozpustnost
- dobrá stravitelsnot
- hafo příchutí a chuť dobrá - jen se vyhni jogurt/lesní plody, ta je šílená :D Dobrý jsou spíš ty přichutě jako vanilka, čoko, tiramisu apod. než ovocný. Ta citron je taky docela úlet.
Pro mě byla nevýhodou trochu vyšší cena, jinak jsem byl max. spokojený.
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: pá červenec 19, 2013 8:04 am Předmět: |
|
|
| Fexory napsal: | Zdarec, zajímaly by mě vaše zkušenosti s těmito proteiny některý znich si pak koupím:
WEIDER PREMIUM WHEY PROTEIN , DEDICATED FUSION PRO a GASPARI MYOFUSION ELITE PROTEIN mezi těmito 3. se rozhoduji... |
no kdybych si měl vybrat z těchto 3 tak vezmu Gaspariho
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|