|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Gunar
|
Zaslal: po červenec 15, 2013 6:10 pm Předmět: |
|
|
Peca: Tak jsem rád, že jsi se konečně ozval. Pamatuju si tě ze závodů z 2004 ve Zbýšově a exhibicionista tedy opravdu nejseš...ale forma to na juniora teda byla parádní.
Ostatní: To neustálé brečení a vymlouvání závodníků o tom, že se to nedá, že nejsou prachy, že je hrozná dopingovka, že je nikdo nemá rád nesnesu. Jsou to prostě sračky. Kdo chce tak cestu najde...kdo čeká, že za to, že vyhrál nějakou pohárovku nebo byl první v horní dolní a dostane za to smlouvu od Weidera, tak je buď padlej na hlavu nebo Pakosta. Všechno na světě něco stojí, tak už to prostě chodí....
Co je sakra s tím Tokarským, nevíte to někdo? _________________ Když vydržíš vše můžeš i chtít vše!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Cratach

|
Zaslal: po červenec 15, 2013 9:13 pm Předmět: |
|
|
Boze, tady zas nekdo ostatnim diktuje, co je jedinej spravnej pohled na svet.
Vetsina lidi si proste po 20 nejak seradi priority a ac casto i dal hodne sportujou, tak je "nejaky velky svaly" celkem ocekavatelne fakt nezajimaj. Jednou to tu moc trefne v nejaky diskusi asi rok zpatky vystih Herza (uz nevim jestli ve foru nebo pod clankem). _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Prielozny

|
Zaslal: st červenec 17, 2013 6:42 pm Předmět: |
|
|
Dobrej topik a otazka, taky bych rad vedel co se stalo s Milanem Mendou, vojtechem moudrym, Lad'ou z ostravy atd. Nedivim se ze u soutezeni nezustane tolik lidi.
Ale me priprava nikdy neprijde na cifry ktere tady lidi uvadeji, letos me to vse bude stat mozna 2000 dolaru, coz neni tolik. A pracovat se v priprave taky da.
Ja osobne jsem naposledy soutezil v 2009, pak se soustredil 2010 a 2011 na zarizovani zivota v usa a pak 2012 a 2013 vetsi zamerni na objem a pripravu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt červenec 18, 2013 8:16 am Předmět: |
|
|
a kolko tam stoji contaminated chicken? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Gunar
|
Zaslal: čt červenec 18, 2013 8:36 am Předmět: |
|
|
Cratach: nemyslím si, že jsem někomu něco diktoval, ale když myslíš
Pakosta: Tak ses odprezentoval, gratuluju. Vydržel jsi a pokud se ti daří tak ti to moc přeju, snad jsi našel co jsi hledal. _________________ Když vydržíš vše můžeš i chtít vše!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: čt červenec 18, 2013 3:24 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | a kolko tam stoji contaminated chicken? |
Záleží z kolika % je contaminated. Čím víc % tím dražší samozřejmě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: čt červenec 18, 2013 4:15 pm Předmět: |
|
|
| Gunar napsal: | Cratach: nemyslím si, že jsem někomu něco diktoval, ale když myslíš
Pakosta: Tak ses odprezentoval, gratuluju. Vydržel jsi a pokud se ti daří tak ti to moc přeju, snad jsi našel co jsi hledal. |
Vubec ne, jenom ten, kdo zavodil v juniorech a pak toho nechal, je automaticky "sračka" + "zije z uspechu po zbytek zivota" + "nedokazal drzet nasazeny tempo".
Spoustu lidi uz proste z nejakyho duvodu (poradi priorit) nechce. I bez fnukani. Nevidim jedinej duvod, proc je nazyvat tak, jak si to udelal ty.
edit: trochu to preformuluju (dotycni snad prominou, ze se s nima "ohanim"): Black Dragon nedokazal drzet nasazeny tempo ? Freimen je sracka ? Deadlift zije po zbytek zivota ze svyho uspechu ? _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
Gunar
|
Zaslal: čt červenec 18, 2013 6:22 pm Předmět: |
|
|
Cratach: uznávám, mohlo to působit blbě, ale vůbec to tak nebylo myšleno, spíš měl topic sloužit k informaci co se s těmito lidmi stalo. Black dragon....neznám, Freimen....zdraví je sviňa, Deadlift...taky nevim. _________________ Když vydržíš vše můžeš i chtít vše!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt červenec 18, 2013 7:53 pm Předmět: |
|
|
Deadlift: podnikám v SR. Věnuji se svému koníčku a to je výzkum a vývoj v oblasti identifikace mikroorganismů. Část mojí práce jsem s pomocí peněz společníků přetavil do rozjíždějící se firmy. Taky mám rodinu a malou dcerku.
V cvičení mě (kromě mojí lenosti) limituje pravé rameno, které čeká na podzimní operaci.
Záda bolí od roku cca 2007? ...tehdy jsem nedotáhl docela vysokou hmotnost (300 kg v Grun kotoučích:o) na mrtvole a to asi lepší nebude. Zase - není to nic hrozného, nějak šmrdlat by to šlo. S ramenem ovšem ani náhodou. Tj. do podzimu relax a pak uvidím, jak chirurgie pokročila:o)
Mou ambicí do budocnosti by byla účast asi v klasické kulturistice, protože přiznávám na rovinu, jinde bych už šanci neměl. A ani tam to nebude žádná sranda.
To je ale vzdálená budoucnost. Teď vydržím cvičit měsíc nebo dva a pak mě bolest nepustí dál, resp. zhorší se to tak, že např. řídím i řadím jen levou rukou a pravou vůbec nehýbu...to mi za to nestojí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gunar
|
Zaslal: pá červenec 19, 2013 7:42 am Předmět: |
|
|
Deadlift: tak s ramenem přeju hodně štěstí...já už jsem po operaci pravého ramene na neschopence 4 měsíce, měl jsem utrženou šlachu bicepsu a roztrhnutou chrupavku...dva měsíce jsem s tím chodil po doktorech s tím, že něco není v pořádku, protože už v minulosti jsem si rameno vykloubil a postupně ho dal do kupy, ale teď to bylo nějaký jiný.
Tak až třetí doktor se se mnou začal seriozně zabývat....každopádně ti dám dobrou radu. Stejně tak jako dobrý ortoped je třeba i dobrý fyzioterapeut se kterým po operaci rehabilituješ. Já se po šestitýdenní fixaci tu ruku učil znovu používat jako když malé dítě se učí chodit a vystřídal jsem celkem 4 fyzioterapeuty...držím se zásady, že je vždycky lepší slyšet více názorů, protože první dva doktoři mi třeba řekly, že už nikdy nebudu cvičit...tak jak k takovými člověku můžu mít důvěru.
Dnes už je ruka pro běžný život v pohodě, ale pro sportování a práci (dělám fyzickou práci, kde potřebuju být celý v pohodě) je to běh na dlouhou trať. Každopádně nevím co s ramenem máš, ale všichni doktoři mi sdělili, abych po operaci počítal s doživotní sníženou hybností ramenního kloubu, což se už bohužel projevuje....
A děkuju za pochopení topicu. _________________ Když vydržíš vše můžeš i chtít vše!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Prielozny

|
Zaslal: so červenec 27, 2013 3:06 am Předmět: |
|
|
co se stalo s Ladou Hauserem a Vojtechem Moudrym?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|