|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Riku
|
Zaslal: pá červenec 19, 2013 7:29 am Předmět: Ranní nevolnost |
|
|
Hoj, mám takový problém.
Asi tak poslední týden a půl mi je každé ráne strašně na zvracení, potím se a je opravdu divně. Nepojmu ani sousto, strašná nechuť na jídlo. Divné je, že tak během hodiny od probuzení to přejde a pak už mi je celkem normálně, nastopí hlad a chuť na jídlo trochu. Přes den to je v klidu, normálně jím a pracuji. Ale třeba včera se mi na tréninku opět udělalo špatně, měl jsem hrozně nafouklý břicho a měl jsem pocit na zvracení.
Je to 3 měsíce co jsem začal znovu cvičit. Jsem ektomorf jak vyšitej, 187 cm, za ty 3 měsíce jsem přibral ze 76kg na 88, jenže za tu dobu co mi je takhle špatně jsem zas shodil 2kg. Divný je, že nikde nepozoruji úbytek "svalů", dokonce se mi zvětšil za poslední dva týdny hrudník o 1cm.
Než půjdu k doktorovi tak jsem se chtěl zeptat jestli někdo něco takovýho taky neměl tady, či by nevěděl čím by to mohlo být. Ve stresu rozhodně nejsem a těhotný taky ne
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
raw

|
Zaslal: pá červenec 19, 2013 7:30 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: pá červenec 19, 2013 7:47 am Předmět: |
|
|
Hm jenže předtím jsem byl v pohodě, ráno jsem dával 150g vloček s mlíkem a protein, teď do sebe ráno nedostanu ani jogurt
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: pá červenec 19, 2013 7:48 am Předmět: |
|
|
aha, tak to netusim cim muze byt ..k doktorovy
neprejidas se na vecer?
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: pá červenec 19, 2013 8:03 am Předmět: |
|
|
Večer dávám po tréninku už jen protein+malta a před spaním tvaroh s mlíkem a grankem.
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: pá červenec 19, 2013 8:05 am Předmět: |
|
|
muzes mit neco s travenim ...zkus dat na vecer pouze cisty jogurt a rano pokud das, taky (s celozrnym pecivem)
samozdrejme to je laicka rada, pricin muze byt hodne ..pak jedine doktor - ale rekl bych ze ti akorat predepise nejake produkty pro lepsi traveni
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: pá červenec 19, 2013 9:35 am Předmět: |
|
|
Ja som pred rokmi mal nieco podobne. Akurat ze vsetko co som zjedol som potom vyvratil. Po 3 dnoch sa mi to zlepsilo, no dlhodobejsie mi ostalo ze vecer som nemohol mlieko ani citit. Vsetko ostatne som mohol jest, pit... Ked som si daval ciste mlieko alebo shake na vecer, ledva som to v sebe udrzal. Aj to casom preslo.
A to co mas presne ty mavam aj ja, ked vstanem prilis skoro alebo som nevyspaty. Vtedy mam strasnu nechut do jedla a vacsinou zhltnem len daky keks a az neskor sa mozem najest. Ale aj bezne musim kusok vydrzat kym sa mi nabudi zaludok a az potom idem ranajkovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: pá červenec 19, 2013 10:00 am Předmět: |
|
|
Zkusím ty bílý jogurty a možná lactobacily před spaním.
Z nevyspání to možná, mám 2 tejdny štěně a spím max tak 6h.. ale teda dřív jsem o moc dýl nespal a v pohodě. Dost mě to štve ale, když člověk začne znovu něco dělat a daří se přibírat, s čímž jsem vždy měl problém tak přijde problém se žaludkem
|
|
| nahoru |
|
 |
Insano41

|
Zaslal: pá červenec 19, 2013 10:08 am Předmět: |
|
|
píšeš, že jseš ektomorf jak vyšitej a přibral jsi 12 kilo za 3 měsíce... Jestli seš opravdu takovej ektomorf, jak říkáš, a přitom jsi tolik nabral, musel jsi se asi hódně přežírat - není to důvod té nevolnosti? _________________ Fuaaark
|
|
| nahoru |
|
 |
Runner
|
Zaslal: pá červenec 19, 2013 11:03 am Předmět: |
|
|
A nechytils něco od toho štěněte? Jaké máš jiné pohybové aktivity, běháš?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá červenec 19, 2013 11:08 am Předmět: |
|
|
a nejsi v tom???
sorac, nemohl jsme si pomoct
(ale vazne, mohlo by to ukazovat i na pretrenovani, pripadne virozu, boreliozu, atd- doporucil bych doktora a krevni testy) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: pá červenec 19, 2013 11:10 am Předmět: |
|
|
| Insano41 napsal: | | píšeš, že jseš ektomorf jak vyšitej a přibral jsi 12 kilo za 3 měsíce... Jestli seš opravdu takovej ektomorf, jak říkáš, a přitom jsi tolik nabral, musel jsi se asi hódně přežírat - není to důvod té nevolnosti? | No to mě taky napadlo, ale jsem si říkal že bych měl problémy s trávením celý den po všech jídlech a ne jen ráno. Nebo ne? Je pravda že žeru jak prase, ale těch 12kg je asi taky svalovou pamětí, než jsem přestal cvičit před 2 roky tak jsem měl 90kg. Při těch 84-86kg už vypadám aspoň jak člověk a ne jak somálec
Runner: no doufám že ne... nikomu z rodiny nic není. Mimo posilky chodím 1x týdně cvičit na hrazdy a trx, občas kruháč. Běh nemám rád.
Peter: no taky mi připadá že jsem v tom, snad ne, vagínu nemám
|
|
| nahoru |
|
 |
TONIIIK
|
Zaslal: pá červenec 19, 2013 11:23 am Předmět: |
|
|
te nechci strasit, ale mival sem driv neco podobnyho a byl to vred
takze di k doktoru :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: pá červenec 19, 2013 1:13 pm Předmět: |
|
|
No nestraš hele  zkusím ty lactobacily, uberu trochu na bílkovinách asi, počítám že sním víc jak 2g/kg, což je zbytečně moc asi a uvidím za pár dní.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: pá červenec 19, 2013 2:09 pm Předmět: |
|
|
A nepřežíráš se moc na noc před spaním?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|