|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tsunami

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá červenec 12, 2013 5:46 pm Předmět: |
|
|
vypada to hezky a chutne, podel se o recept _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: pá červenec 12, 2013 6:43 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | vypada to hezky a chutne, podel se o recept |
Recept bohužel musím ještě technologicky poladit, protože jsem košíčků dělala 8 a 7 se jich rozpadlo...takže to pokulhává. Ale princip je to nejvíce najemno namlet vlašské ořechy, přidat přepuštěné máslo, případně i mleté mandle, trošku medu...asi bych dala i vejce, ale to jsem já taky nedala a natlačit do formiček, propíchat dno - aby se nevyboulilo, péct pár min. na 180°C a pak po vychladnutí vyklopt a plnit rozmixovaným ovocem svařeným s želatinou a ozdobit :) .. Ale jak říkám, úplně mi to nefunguje
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: pá červenec 12, 2013 6:45 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | Co je to to paleo? |
je to způsob stravování, pár lidí na fóru to tady taky jede a déle než já. Je to na způsob paleolitické stravy - surovin: vejce, maso, semínka a ořechy, ovoce a zelenina zjednodušeně řečeno
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: so červenec 13, 2013 3:08 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | To by mě nebavilo, ale proč ne |
mě to lákalo zkusit, no uvidíme, ale docela to rozvíjí kreativitu vaření, teda u mě rozhodně
|
|
| nahoru |
|
 |
tyboo
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: čt červenec 18, 2013 11:28 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: pá červenec 19, 2013 7:10 pm Předmět: |
|
|
PALEO BORŮVKOVÁ BUBLANINA
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá červenec 19, 2013 11:33 pm Předmět: |
|
|
tsunami, prosím o recept té bublaniny, díky _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: pá červenec 19, 2013 11:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: so červenec 20, 2013 9:09 am Předmět: |
|
|
Vypadá to luxusně, určitě vyzkouším :) btw jsem tvůj 22. like na stránce
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: so červenec 20, 2013 2:38 pm Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: |
Vypadá to luxusně, určitě vyzkouším :) btw jsem tvůj 22. like na stránce |
Ó děkuji, bude se to postupně rozrůstat a snad tam budou zajímavé recepty a nejen pro vyznavače paleo a i pro sportovce vyznávající zdravou stravu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|