|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Darkkiller

|
Zaslal: čt červenec 18, 2013 8:33 pm Předmět: Co říkáte na značku METAFORCE? |
|
|
Cvičím ve fitku u kulturisty (hlavní tváře metaforce) a ten mi tu značku pořád vychvaluje, já osobně jsem ještě od nich nic nezkusil. Máte s touhle značkou nějaké zkušenosti? Třeba dnes kroutil hlavou nad tím, že mám protein od Reflexu. Prý na začátku dělali kvalitní věci, ale teď to podle jeho slov šlo dost dolu  .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
RavenStalker

|
Zaslal: čt červenec 18, 2013 8:39 pm Předmět: |
|
|
Takovou značku jsem ještě ani neviděl, pošli odkaz kde to mají ať se můžeme mrknout co v tom je.
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: čt červenec 18, 2013 9:05 pm Předmět: |
|
|
Ravenstalker: odesláno přes pm
Zajímalo by mě, jak to bude s tou kvalitou a složením... On mi to do nebe vychvaluje, že se za to může zaručit. Teď jsem našel jejich německý stránky, takže to asi budou vyrábět tam. Líbí se mi třeba jejich předtréningáč "metaforce alfa". Příště asi vyzkouším vzorek a dám vědět.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: čt červenec 18, 2013 11:22 pm Předmět: |
|
|
Ty vole co může být na Reflexu špatné? Btw min. cena šla nahoru
|
|
| nahoru |
|
 |
nEcro

|
Zaslal: pá červenec 19, 2013 5:51 pm Předmět: |
|
|
 Kvalita reflexu je uplne stejna dokonce bych rekl ze je to lepsi, stary instant whey s novym instant whey native se neda ani srovnat. a cena je taky stejna pokud vim _________________ BP 165 l DL 300 l SQ 240 l RAW
BP 180 l DL 300 l SQ ??? l EQ
195cm/126kg 21let
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: pá červenec 19, 2013 8:25 pm Předmět: |
|
|
Jo, tak jasný, taky si myslím, že Reflex je špička pořád. Cena je sice o trochu vyšší, ale rád si připlatim.
Jinak dnes jsem zkusil to NOčko (Metaforce Alpha) a myslím, že dobrý. Dal jsem si na dřepy novy maxko pro 5 opakování (a to jsem ted zhubnul 5 kg). Kámoš alphu taky vyzkoušel, není na NO zvyklej, takže měl po beta alaninu to známé mravenčení, já bohužel nic..příště zvednu dávku*a20*. Líbilo se mi i to složení, takže jsme si jí po treninku hned oba koupili (cena 1090,-). Ještě přemýšlim o tom jejich proteinu, že bych zkusil. Btw jinak je to rakouská značka.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá červenec 19, 2013 9:40 pm Předmět: |
|
|
Cvičíš u J.Borkovce? _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: so červenec 20, 2013 10:15 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|