|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Freimen

|
Zaslal: so červenec 20, 2013 11:28 am Předmět: parazit kureciho masa - Brno |
|
|
Teda pánové, mám zatím z Brna zvláštní zážitky, za 10 let, co si připravuji kuřecí maso jsem dnes viděl, co jsem nikdy neviděl, mám zkoušku z mikrobiologie a stejně netuším, co to je za parazita. Nicméně pokud bydlíte v okolí Lužánek a BlueGymu, dejte pozor na řeznictví J&S u zastávky Antonínské.
http://www.firmy.cz/detail/460410-j-s-brno-veveri.html
Včera jsem tak koupil kilo a půl kuřecích prs a když jsem je před dnešním obědem začal čistit, tak do jednoho bylo v takové té spodní části vrostlé toto (nějaký parazit?) ... Nevíte, co to je? Nikdy jsem to neviděl. Vypadá to jak plátky celeru nebo artičoku pevně vrrostlé do svaloviny kuřecího prsa, není to plíseň ani žádný malignita, je to opravdu pevné, skoro jako pláty zeleniny...
Pokud obědváte, tak na to asi nekoukejte, já sedám do auta a jedu do Krpole pro hovězí, na kuřecí asi chvíli nebudu mít chuť. Moc díky, pokud někdo budete vědět, co to je, chtěl bych si rozšířit znalosti a dejte chlapi pozor na toto řeznictví.
......
kdo zrovna papá, nekoukat
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
balbi

|
Zaslal: so červenec 20, 2013 11:44 am Předmět: |
|
|
Není to náhodou ta Listeria monocytogenes? možná ještě Escherichia coli.
|
|
| nahoru |
|
 |
Kuchis
|
Zaslal: so červenec 20, 2013 12:00 pm Předmět: |
|
|
Okamžitě bych jim to šel vrátit a peníze hned zpátky.Mimo to bych velmi rychle upozornil ČOI.
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: so červenec 20, 2013 12:03 pm Předmět: |
|
|
Ale,brnenske nejoblibenejsi reznictvi:D _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
|
| nahoru |
|
 |
eschaia

|
Zaslal: so červenec 20, 2013 12:22 pm Předmět: |
|
|
Vypěstuj to a uvidíš :) Dej tomu vhodné podmínky pro život a založ si malou rodinku parazitů.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so červenec 20, 2013 12:27 pm Předmět: |
|
|
Nebude to jen brutálně oschlý maso ?... nebo napůl udělaný ?... že by to měli třeba opřený o světlo nebo tak něco ?:)) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Hami88

|
Zaslal: so červenec 20, 2013 12:28 pm Předmět: |
|
|
Podezřelý kus jsme převzali k přezkoumání a následnou pitvou jsme zjistili, že je to napojeno na šlachu a myslíme si, že to je možná jen nějaký zánět. Každopádně se zastávám řeznictví na Antonínské...nakupuji tam už léta a nikdy sem nebyla zklamaná..spíš naopak.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so červenec 20, 2013 12:32 pm Předmět: |
|
|
| Hami88 napsal: | | Podezřelý kus jsme převzali k přezkoumání a následnou pitvou jsme zjistili, že je to napojeno na šlachu a myslíme si, že to je možná jen nějaký zánět. Každopádně se zastávám řeznictví na Antonínské...nakupuji tam už léta a nikdy sem nebyla zklamaná..spíš naopak . |
To same a nemam jediny duvod to menit. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: so červenec 20, 2013 12:34 pm Předmět: |
|
|
Já tam taky občas chodím na kuřecí, ale toto sem tam nikdy neviděl....snad to je teda ok. Jinak poslední dobou chodím daleko více do řeznictví o 150m dál na stejné straně ulice směrem k Moravskému náměstí. Tak, kdybyste pokračovali v rozborech, prosím vemte vzorky i odtud, kde mi navíc to maso přijde kvalitnější.
|
|
| nahoru |
|
 |
Candyman
|
Zaslal: so červenec 20, 2013 1:02 pm Předmět: |
|
|
Prý parazit :D Vždyť to je zbytek nějaké chrupavky nebo šlachy.
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
|
| nahoru |
|
 |
eschaia

|
Zaslal: so červenec 20, 2013 2:06 pm Předmět: |
|
|
Tak nemusí to být zrovna goauld, ale parasit může být i např. houba.
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: so červenec 20, 2013 2:08 pm Předmět: |
|
|
To je mi jasné ...ale parazit takovéto velikosti ...pokud se jedná o hlísta či podobné svinstvo se přece jenom hýbe ne..
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: so červenec 20, 2013 2:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|