|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Politolog

|
|
| nahoru |
|
 |
prime
|
Zaslal: pá červenec 19, 2013 3:43 pm Předmět: |
|
|
Malý dotaz : Místo gaineru jsem si koupil protein a rozhodl se, že si budu množství sacharidů regulovat sám příměsí do proteinu. Otázka je...co používáte vy na zvýšení sachru ? Glukopur by neměl vadit ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá červenec 19, 2013 3:50 pm Předmět: |
|
|
| prime napsal: | | Malý dotaz : Místo gaineru jsem si koupil protein a rozhodl se, že si budu množství sacharidů regulovat sám příměsí do proteinu. Otázka je...co používáte vy na zvýšení sachru ? Glukopur by neměl vadit ne? |
glukopur je rychly, vem maltodextrin _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
blikk
|
Zaslal: pá červenec 19, 2013 9:40 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, kdybyste měli seřadit tyhle proteiny podle toho který byste vzali - berte prosím v potaz kompromis všeho: složení, chuť, příchutě, vlastnosti, a samozřejmě cena:
- Nutrend Whey Core 100
- FA Whey Protein
- Scitec 100% Whey Professional
- Prom-In Whey Protein 80
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá červenec 19, 2013 10:00 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: so červenec 20, 2013 7:26 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so červenec 20, 2013 8:25 am Předmět: |
|
|
FA a Scitec _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: so červenec 20, 2013 9:16 am Předmět: |
|
|
PHP Pro T Fusion®
hodně muziky za málo peněz ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: so červenec 20, 2013 12:20 pm Předmět: |
|
|
Zdar borci, potreboval bych poradit co vzit za protein. Ted jsem nejakou dobu bral hodne levnej protein, ale samozrejme tomu nejspis odpovidala kvalita. No ted jak mi prijdou penize z brigady, si zase muzu dovolit neco trosku kvalitnejsiho, proto se ptam, co vzit? Staci mi prumernej protein, za prumernou cenu - jsem student. Vyuziti najde hlavne po treninku s maltou, nebo sem tam v prubehu dne s vlockami/ryzi.
Premyslel jsem nad klasikou, wpc 80 od extrifitu/whey core 100 od nutrendu.
Dikec za pripadny reakce. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so červenec 20, 2013 12:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
P4hill
|
Zaslal: so červenec 20, 2013 12:35 pm Předmět: |
|
|
Presne tak, WPC chuťove splnuje pozadavky a cenove je ted jeste ve sleve dokonce....ten bych bral. Jinak musim uznat, ze dnes uz ty proteiny chutnaj skoro vsechny obstojne, takze to chce sledovat složení a akční ceny...
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: so červenec 20, 2013 12:51 pm Předmět: |
|
|
edit: zmena planu, jakou prichut wpc 80 vzit?
cokoladu nechci... premyslim nad boruvkou a jahodou, ale nevim..
Diky za nazory _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Ivory

|
Zaslal: so červenec 20, 2013 3:31 pm Předmět: |
|
|
Nejvic mi chutna cokokos, ktery neni tolik vlezly.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: so červenec 20, 2013 3:36 pm Předmět: |
|
|
ten kokos mě naopak velmi neseděl (mel sem problem vypit 250g sáček)
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: so červenec 20, 2013 3:37 pm Předmět: |
|
|
| Lord_Ivory napsal: | | Nejvic mi chutna cokokos, ktery neni tolik vlezly. |
Musím souhlasit,čoko-kokos povedenej...měl sem pár vzorků ( škoda že ne borůvku) a opravdu s tim proteinem neuděláš chybu ...borůvku tu hodně lidí chválí šel byhc do ní
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|