|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pájín4

|
Zaslal: ne červenec 21, 2013 12:45 pm Předmět: Olej v diete |
|
|
Dobry den, vcera jsem cetl nejaky clanek o tom, ze kdyz varim na olivovem oleji tak se kompletne znehodnoti jeho zdrave slozky. Momentalne jsem v diete, takze jsem radsi prestal davat olej naprosto do vseho (jen rano si dam lzicku oleje na panev kvuli amolete), kazdopadne nejake tuky bych prijmnout mel, proto se ptam kdyz prijmu oliv. olej "sirovy", jestli delam dobre nebo nikoliv? A kolik bych toho oleje mel v diete denne zkonzumovat?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne červenec 21, 2013 6:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne červenec 21, 2013 6:31 pm Předmět: Re: Olej v diete |
|
|
| Pájín4 napsal: | | A kolik bych toho oleje mel v diete denne zkonzumovat? |
To záleží na tom, jakou dietu jedeš.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pájín4

|
Zaslal: ne červenec 21, 2013 7:29 pm Předmět: Re: Olej v diete |
|
|
| guruhonza napsal: | | Pájín4 napsal: | | A kolik bych toho oleje mel v diete denne zkonzumovat? |
To záleží na tom, jakou dietu jedeš. |
Pro rysovaci obdobi
|
|
| nahoru |
|
 |
Spashett

|
Zaslal: po červenec 22, 2013 9:48 am Předmět: Re: Olej v diete |
|
|
| Pájín4 napsal: | | guruhonza napsal: | | Pájín4 napsal: | | A kolik bych toho oleje mel v diete denne zkonzumovat? |
Pro rysovaci obdobi |
haha tak tohle me rozsekalo.
Ok, tedka vazne. guruhonza to myslel, jaky typ diety pouzivas.?? Kazda dieta ma svoje pravidla, kolik a ceho prijmout (pokud nejedes nejakou svoji alternativu), takze napriklad pokud jsi na sacharidovych vlnach, tam je to uplne resp. by melo byt bez tuku. Naopak jestli jses na CKD diete, tak tam jsou tuky hlavnim slozkou potravy. Tech diet je samozrejme fura, napsal jsem tyhle dve, protoze jsou rekl bych nejcastejsi a zaroven se od sebe asi nejvice odlisujou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pájín4

|
Zaslal: po červenec 22, 2013 3:00 pm Předmět: Re: Olej v diete |
|
|
| Spashett napsal: | | Pájín4 napsal: | | guruhonza napsal: | | Pájín4 napsal: | | A kolik bych toho oleje mel v diete denne zkonzumovat? |
Pro rysovaci obdobi |
haha tak tohle me rozsekalo.
Ok, tedka vazne. guruhonza to myslel, jaky typ diety pouzivas.?? Kazda dieta ma svoje pravidla, kolik a ceho prijmout (pokud nejedes nejakou svoji alternativu), takze napriklad pokud jsi na sacharidovych vlnach, tam je to uplne resp. by melo byt bez tuku. Naopak jestli jses na CKD diete, tak tam jsou tuky hlavnim slozkou potravy. Tech diet je samozrejme fura, napsal jsem tyhle dve, protoze jsou rekl bych nejcastejsi a zaroven se od sebe asi nejvice odlisujou. |
Rekneme ze jedu sacharidove vlny, takze bych nemel prijimat zadny tuk z oleju? A co napriklad 50g orisku denne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: po červenec 22, 2013 5:05 pm Předmět: |
|
|
Pod 25% z celkového energetického příjmu bych nešel.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spashett

|
Zaslal: út červenec 23, 2013 11:24 pm Předmět: |
|
|
| Pr!nc napsal: | | Pod 25% z celkového energetického příjmu bych nešel. |
Ja nevim presne, ale vzdycky jsem mel za to, ze sacharidove vlny jsou s minimum tuku a ne se je snazit na nejake urcite hodnote.
|
|
| nahoru |
|
 |
miroslav.kavcak

|
Zaslal: čt srpen 08, 2013 11:12 am Předmět: |
|
|
Sacharidové vlny respektíve všetky diéty sú o tom, že si v energetickom deficite a teda telo na svoj chod spotrebúva vlastné energetické zásoby. V prípade že si dlhodobo v energetickom v deficite a máš mizerný príjem TUKOV, tak hrozí riziko, že telo prudko znižuje vlastnú produkciu TST, lebo ho nemá z čoho budovať. Tým pádom nastáva zvýšený kataolizmus, sexuálna apatia, horšia regenerácia, zhoršenie formy následkom pomeru TST : Estrogen. Takže záver je, že zdravé tuky jednoznačne áno .. :).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|