|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
onev
|
Zaslal: po červenec 22, 2013 10:22 am Předmět: Zívání při tréninku? |
|
|
Dobrý den,
Cvičím již déle než rok pravidelně cca 3x týdně a když jsem při penězích, tak před a po tréninku piji gainer.
Ať tak nebo tak, tak při každém tréninku pořád hrozně zívám v pauzách. víceméně již chvilku po začátku tréninku.
Je to běžné? a dá tomu nějak předejít? (To zívání je únavné)
A co může být příčinou?
Děkuji.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
P4hill
|
Zaslal: po červenec 22, 2013 10:30 am Předmět: |
|
|
Nám trenéři vždycky říkali, ze je to spatnou rozcvičkou...ale jako ruku do ohne za to nedam
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: po červenec 22, 2013 10:33 am Předmět: Re: Zívání při tréninku? |
|
|
| onev napsal: | Dobrý den,
Cvičím již déle než rok pravidelně cca 3x týdně a když jsem při penězích, tak před a po tréninku piji gainer.
Ať tak nebo tak, tak při každém tréninku pořád hrozně zívám v pauzách. víceméně již chvilku po začátku tréninku.
Je to běžné? a dá tomu nějak předejít? (To zívání je únavné)
A co může být příčinou?
Děkuji. |
a baví tě to?
|
|
| nahoru |
|
 |
smik
|
Zaslal: po červenec 22, 2013 10:35 am Předmět: Re: Zívání při tréninku? |
|
|
| onev napsal: |
A co může být příčinou?
Děkuji. |
Jednoduché cukry v gaineru před tréninkem
|
|
| nahoru |
|
 |
onev
|
Zaslal: po červenec 22, 2013 10:37 am Předmět: |
|
|
Je pravda, že rozcvičce tomu moc nedám, ale vždy protáhnu to, co budu ten den cvičit a nikdy jí nevynechávám.
Na otázku jestli mne to baví... To je jak kdy, někdy prostě jdu, protože "musím", někdy zase se těším, až půjdu. To je jak kdy... :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikard
|
Zaslal: po červenec 22, 2013 10:38 am Předmět: |
|
|
Problém je v inzulinové rezistenci _________________ Nikdy, nerikej nikdy!
|
|
| nahoru |
|
 |
onev
|
Zaslal: po červenec 22, 2013 10:48 am Předmět: |
|
|
a Co to znamená ?
Děkuji
|
|
| nahoru |
|
 |
honzaj95

|
Zaslal: po červenec 22, 2013 10:55 am Předmět: |
|
|
Zkus cvičit dynamičtěji, hlavně teda rozcvičku a rozcvičovací série při prvním těžkém cviku nebo si kup za pár kaček kofein a dej si ho před tréninkem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Notrax
|
Zaslal: po červenec 22, 2013 11:08 am Předmět: |
|
|
U mě to bylo způsobené tím, že posilovna nebyla pořádně vyvětrána. Cvičím ve sklepní doma, ale ty nejspíše chodíš do veřejné.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: po červenec 22, 2013 11:08 am Předmět: |
|
|
Nepij ten gainer před tréninkem. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
onev
|
Zaslal: po červenec 22, 2013 11:14 am Předmět: |
|
|
Zkusím zlepšit rozcvičku, kofein můžu dát doma při odchodu, mám posilovnu cca 20metrů :-)
Posilovna je vyvětrána, nonstop otevřeny velké dveře vedoucí ven na čerstvý vzduch.
Proč bych neměl pít gainer před tréningem? nejsem žádný odborník, ale takhle jsem to četl v několika na sobě nezávislých zdrojích.
Děkuji
|
|
| nahoru |
|
 |
P4hill
|
Zaslal: po červenec 22, 2013 11:19 am Předmět: |
|
|
| onev napsal: | Zkusím zlepšit rozcvičku, kofein můžu dát doma při odchodu, mám posilovnu cca 20metrů :-)
Posilovna je vyvětrána, nonstop otevřeny velké dveře vedoucí ven na čerstvý vzduch.
Proč bych neměl pít gainer před tréningem? nejsem žádný odborník, ale takhle jsem to četl v několika na sobě nezávislých zdrojích.
Děkuji |
Rychle cukry...neco jako najednou mas energii udelas par serii a hledas kam se ztratila....
|
|
| nahoru |
|
 |
moby
|
Zaslal: po červenec 22, 2013 11:27 am Předmět: |
|
|
Ten gainer souvisi s tim inzulinem a tou potencialni rezistenci na nej. Ty jednoduche cukry co jsou v tom gaineru Ti vyplavi inzulin do krve, protoze prisla naloz cukru, ale Tve bunky se "neotevrou" pro ten cukr (jsou rezistentni na inzulin, ktery je ma otevrit) a ten v te krvi zustane. Dusledek je ospalost, tedy zivani...
Nicmene, zkus zapremyslet jeste nad tim, zda jsi dobre odpocaty. Jak fyzicky, tak psychicky. Kvalita a delka spanku jsou to o cem tu ted mluvim. Ono se to dost spatne pozna takova "odpocatost", takze pokud jsi namotivovany cvicit, tak se Ti muze zdat, ze jsi odpocaty dost...ale Tvoje telo Ti pak muze zivanim davat najevo trosku, ze tomu tak uplne neni...
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po červenec 22, 2013 11:30 am Předmět: |
|
|
Ve fitku kombinace tepla a nevyvětraného prostoru. To vede u mě k zívání.
|
|
| nahoru |
|
 |
onev
|
Zaslal: po červenec 22, 2013 11:42 am Předmět: |
|
|
Děkuji, nikdy jsem si cukr neměřil, dneska zajdu k otci pro glukoměr a změřím se ;) doufám, že problém bude jinde :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|