- Rich si na nabozenstvi zaklada mnohem, ale opravdu mnohem vice nez jsem si pred prectenim myslel
Tohle jsem pochopil před časem při sledování Froningových videí So-Called life na youtube a taky mě to trochu překvapilo. Současně jsem upustil od koupě knihy, protože nemám moc potřebu číst, jak za všechno může bůh a Froning je jen jeho nástroj. Nemyslím nijak zle.
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
- Rich si na nabozenstvi zaklada mnohem, ale opravdu mnohem vice nez jsem si pred prectenim myslel
Tohle jsem pochopil před časem při sledování Froningových videí So-Called life na youtube a taky mě to trochu překvapilo. Současně jsem upustil od koupě knihy, protože nemám moc potřebu číst, jak za všechno může bůh a Froning je jen jeho nástroj. Nemyslím nijak zle.
Bohuzel je opravdu 20% knizky jen o tom jak ho provazi buh, jak mu buh tou udalosti zmenil zivot, jak by to bez boha neslo, jak nemel chut jit obhajovat titul na dalsi CF Games z toho duvodu, ze by to buh nepochopil apod. Jinak je kniha super, ale ta nabozenska cast je tam fakt dost prehnana.
Zatim se mi to libi :-), prozatim takove vice "funkcni" treningy s vysokou obtiznosti, libi se mi ty eventy mnohem vice nez Fran, 100vky na regionalkach apod. Ale vypada to, ze ten klasicky CF se ukaze na tom tenisovem stadione, jelikoz tam neni ohlaseny jeste ani 1 WOD
těžko soudit po jednom dni. CLB to taky moc nezvládla, ale myslim si že půjde nahoru v dalších dnech.
taky sem čekal že Chan zvládne ten půlmaraton o dost líp. a Khalipa je neskutečný zvíře.
Froning se podle mě teď určitě začne víc blížit k tomu prvnímu místu. Přijde mi že pár těch eventů je tam přesně pro něj ( Naughty Nancy, C&J Ladder a Sprint Chipper)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru