Zívání při tréninku?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Zívání při tréninku?  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Zívání při tréninku?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Darkkiller

PříspěvekZaslal: po červenec 22, 2013 2:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele nemusíš byt hned nemocný...podle me to taky bude tim gainerem pred tréninkem. Obecně se nedoporučuje dávat rychle cukry pred tréninkem kvuli velkému vyplaveni inzulínu, ten ti pak muže srazit glykemii pod normal v průběhu tréninku a proto ta únava:). Další možnost je prostá únava, zkus třeba i změnit dobu cvičeni, kdyby to vynechání gaineru nepomohlo.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pepa

PříspěvekZaslal: po červenec 22, 2013 3:48 pm    Předmět: zívání Odpovědět s citátem

Já mám taky tu klapačku v posilovně pořád otevřenou. Tešim se, gainer dávam i při tréningu po malých dávkách. Nevim jestli to tím být může ale u mě to bude spíš tou ospalostí a nevim jestli si to tělo už tak zvyklo ale jakmile tam přijdu, jde na mě zívačka automaticky. Né uplně vždy ale dost často.
Já jsem teda víceméně furt unavenej a ospalej, sic kamarád arnold řikal ve videu když chceš něco dokázat, nemůžeš spát 8 hodin denně ale stačí ti 6.
Jen já nemam ten injekční proviron tak to bude asi tim :-D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Spazik

PříspěvekZaslal: po červenec 22, 2013 4:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dát si před tréninkem gainer, tak spím.

Před se dává nakopávač/kafe. Gainer jen po.
Radekak47

PříspěvekZaslal: po červenec 22, 2013 11:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky u cvičení zívu. :) Jak si pěkně lehnu na tu bench lavici tak to hned příjde.
Dincek

PříspěvekZaslal: út červenec 23, 2013 8:05 am    Předmět: ... Odpovědět s citátem

Dát si před tréninkem gainer tak se zeseru jak svina, třeba nechápu jak to někdo ještě může pít při tréninku. Generace zblblá ze sci-fi článků v kulturistických časopisech. Před tréninkem si dávat poslední jídlo nejlépe hodinu až dvě. Při tréninku pít nejlépe čistou vodu nebo ionťák a budeš v pohodě. Před tréninkem tam poslat třeba kávu/povzbuzovák na bázi kofeinu,taurinu atd... Prostě neblbnout s plným žaludkem.
P4hill

PříspěvekZaslal: út červenec 23, 2013 8:37 am    Předmět: Re: ... Odpovědět s citátem

Dincek napsal:
Dát si před tréninkem gainer tak se zeseru jak svina, třeba nechápu jak to někdo ještě může pít při tréninku. Generace zblblá ze sci-fi článků v kulturistických časopisech. Před tréninkem si dávat poslední jídlo nejlépe hodinu až dvě. Při tréninku pít nejlépe čistou vodu nebo ionťák a budeš v pohodě. Před tréninkem tam poslat třeba kávu/povzbuzovák na bázi kofeinu,taurinu atd... Prostě neblbnout s plným žaludkem.

Souhlas cista voda nebo treba mirne naredene BCAA....
Runner

PříspěvekZaslal: út červenec 23, 2013 9:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zívání je reakce těla na sníženou hladinu kyslíku, to zívnutí napne svaly na hlavě a pošle do mozku trochu víc krve a energie. Takže zívání je celkem normální, spravit by to mohlo nějaké rozcvičení.
Dincek

PříspěvekZaslal: út červenec 23, 2013 9:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A nebo neklátit černošky do tří ráno
xnewstedx

PříspěvekZaslal: pá červenec 26, 2013 4:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zivanim sa ochladzuje mozog.
Nemozem pridat video, je to na youtube.
Vloz do vyhladavaca na youtube
Why Is Yawning Contagious?
Inak Vsauce ma velmi zaujimave videa

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Zívání při tréninku? Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: