Crewe - It´s OK, I am Bulking

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 33, 34, 35  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Crewe - It´s OK, I am Bulking  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Crewe - It´s OK, I am Bulking
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Runner

PříspěvekZaslal: ne červenec 14, 2013 10:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Není to přímo o vlivu HIIT x LI tréninku na hubnutí, ale i tak stojí za přečtení, navíc je to od uznávaného trénera.

"But any kind of sprint; the prowler, sprints with a sled, sprints on flat ground and sprints on a hill are definitely going to be far superior to any cardio machine you could do."

Ta otázka nestojí, jestli HIIT a nebo LI kardio, to nikdo nesrovnává a ani o takové srovnání nestojí, proč bych měl mít trénink v LI? To už by se rovnou mohl srovnávat HIIT s nečinností a vyšel by samozřejmě vítězně, to je ale trochu zbytečné, ne? To by vítězně vyšel vlastně jakýkoli pohyb, třeba i zumba.
Otázka zní, v čem je HIIT lepší než klasický extenzivní intervalák, kde se vydá několikanásobně víc energie. Otázka zní, jak několikaminutový nekoncepční HIIT trénink nahradí několikahodinový koncepční trénink. A jestli to správně chápu, tak HIIT se ordinuje i netrénovaným jedincům. Jak ti mohou dosáhnout vysoké intenzity, když je hned zastaví kardiovaskulární nedostatečnost? Ta tu není potřeba? Klasický intervalový trénink přichází až po natrénování základní vytrvalosti, po zlepšení a natrénování toho kardiovaskulárního systému. U HIITu ale ne, na jakém principu to teda funguje? Když můžu vynechat tu klasickou přípravu před intervalovou fází, znamená to že můžu tréninkové fáze podstatně zkrátit. Dobře, ale jak to funguje? Začnu dělat HIIT a moje objemové fáze se podstatně zkrátí a sníží se intenzita. Jaký z toho bude profit? Je možno to nějak jednoduše vysvětlit? V pár větách? A že tahání sáněk je pro trenéra fotbalu lepší než cokoli jiného, to je legrace nebo je to myšleno vážně? A nebo je to myšleno jen ve vztahu k tomu fotbalu? Trénoval by tak třeba veslaře?
Kolem HIITu se chodí pořád jak okolo horké kaše, jestliže je tak dobrý, tak musí být jednoducé vysvětlit proč. Proč mi 15 minut tréninku nahradí hodiny dřiny. A proč tak netrénuje celý svět?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Crewe

PříspěvekZaslal: po červenec 15, 2013 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:
Crewe napsal:
Spam napsal:

Jo i jinak viděl jsem na konkurenčním webu tvoje akt. fotky a bejt tebou bych se na nějaký diety a vše okolo vykašlal, protože než docílíš nějakýho pěknýho výsledku nebo 6 packu, tak na tobě vůbec nic nezbyde. Radši začni pořádně cvičit a jíst ať přibereš nějaký svaly a pak to třeba za 2 roky zkus vyrýsovat. Rýsovat nic = kost, kůže, 6 pack

- Jo všichni mi to říkají, ale ta spodní guma je něco prostě neskutečnýho... - Kdybych měl jen vanu, ale neměl tu spodní gumu, tak už jedu objem hned..

Tak spodek břicha jde prostě až úplně naposled... kašli na to, cvič a nějak rozumně se stravuj.

- Ta spodní vana je fakt strašná. - Nejhorší, když sedím. Když jsem normálně postavenej, tak nikdo ani nepozná, že sem buřt...
wowprofi

PříspěvekZaslal: po červenec 15, 2013 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Runner: Máš moc otázek a moc nad tím přemyšlíš, nehledej ve všem takovou vědu.. prostě se HIITKO ordinuje i začatečníkům, protože minutovej sprint na 70% maxima zvladne kde kdo i kdyby to mělo být v podání toho jedince v rychlosti jednočiselné.

Tím chci říct, že při HIITU nováček spalí klidně stejně energie jako zdatný a vytrvalý jedinec, je to dané jak už jsi napsal tím že jeho tělo nemá takovou vydrž takže mu po minutě vyjede tep na 190 a teče z něho jako z vola, střídaní inteznity v HIITU navíc zařídí aby tělo nezačalo rychle stagnovat a vysoká tepová frekvence začne místo tuků a oxidace nebo jak se tomu nadává, spotřebovávat svalovej glygogen a celkově se svalové vlakna po takové palce musí několik hodin dobře živit, tím pádem to nastimuluje metabolismus a hubneš.

Crewe: Tu spodní vaničku tam má kde-kdo, můj kamarád má krasné vystouplé břišní svaly, no vidět mu jdou pořadně jen dva páry a ty spodní jen když stojí a když si sedne taky mu vyjede pneumatika.. tohle vůbec neřeš, viděl jsi jak některé hubené holky vypadají když sedí? Co jim tam občas naskočí až se člověk lekne..

Na tohle se vyser ! Soustřeď se na stravu a svůj trenink a nedemotivuj se pičovinama, který zmizí až na uplně závěr tvoji diety.
Lord_Ivory

PříspěvekZaslal: po červenec 15, 2013 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Crewe napsal:

- Ta spodní vana je fakt strašná. - Nejhorší, když sedím. Když jsem normálně postavenej, tak nikdo ani nepozná, že sem buřt...

To ma hromada lidi a nekdy bys to do nich ani nerekl. Staci se podivat jen na nejaky krasotinky co jsou schopny na sebe navleci.

Proste ser na dietu a pust se do cviceni naplno.
Crewe

PříspěvekZaslal: st červenec 17, 2013 8:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lord_Ivory napsal:
Crewe napsal:

To ma hromada lidi a nekdy bys to do nich ani nerekl. Staci se podivat jen na nejaky krasotinky co jsou schopny na sebe navleci.

Proste ser na dietu a pust se do cviceni naplno.

Ta spodni vana me demotivuje do objemu. To ze to krasotinkam nevadi neznamena ze me to nevadi
Crewe

PříspěvekZaslal: st červenec 17, 2013 8:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Wowprofi: kdyz to ma kdekdo, tak vlastne nevidim smysl dietu. K ty spodni vane jsem proste tvrdohlavej a chci se ji zbavit, pak bude motivace do objemu.
Ted jeste chvili zustanu u toho co jedu ted. Vic sachru + ranni kardio a HIIT
Crewe

PříspěvekZaslal: út červenec 23, 2013 5:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Log nepíšu, jelikož na tom není, co k vidění. Jedu 200-300s. trénink 4-5x týdně 2x po tom HIIT. Jednou HIIT mimo trénink. Kardio na lačno.
Jedno jídlo mám vždycky nesacharidový.
- Dolů to furt nechce, takže nejspíš začnu lehkej objem a od září to na 3 měsíce rozjedu na max. Dám i kreatin poprví. Od 1.1 začnu zkvalitňovat. Nevím, čím to je, že sem furt maxi buřt. Váha: 90, přes spodní vanu: 84 - Míň jsem to nikdy nedal. Dietu jedu od začátku cvičení, takže je pravda, že už to nějaký stopy má.
Runner

PříspěvekZaslal: út červenec 23, 2013 6:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nějak ty tréninky nefungují, co? Víš co, zkus si změřit ranní tepovou frekvenci po tréninkovém dnu a po dnu bez tréninku. A porovnej to - v potréninkovém dnu by měla být znatelně vyšší. Jestli není, trénink nebyl dost intenzivní a měl bys přidat. Vyzkoušej různé kombinace tréninků a různé kombinace kardia ať vidíš co funguje líp.
Tu tepovku s i změř sedací metodou. Možná to napoví co a jak.
Draper

PříspěvekZaslal: út červenec 23, 2013 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak vypada ten tvuj HIIT a jak vypada normalni kardio?
Crewe

PříspěvekZaslal: út červenec 23, 2013 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Runner: Už to nebudu řešit, začnu objem. Snad mi cm v pase nepřibudou, když budu jíst čistě.
Draper: Jezdil jsem to normálně. HIIT. (10 kol. 30s na max. 70s rychlá chůze - běhání jsem nedával) Když to bylo v posilce, tak do kopce. Jinak to bylo na poli.
u kardia jsem to drtil tu hodinku/70min. na max. tep byl obvykle (140-150)
Oddo

PříspěvekZaslal: út červenec 23, 2013 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moc to všechno řešíš, pořád přemýšlíš proč vana nejde dolu, škrtíš jídlo, trénuješ 4x týdně + hiit/kardio, tohle všechno jsou věci, které ti vystřelí kortizol až do nebe, a to může klidně být i důvod, proč nehubneš :) pošlu ti tady jedno super video, kde je přesně o tomto řeč až ho najdu :-D

Já jsem třeba měl ve zvyku dělat kardio ráno na lačno, max. tempo, kopce, prostě fakt intenzivní kardio, ale výsledky nic moc a spíš sem teda pálil svalovou hmotu. Od té doby co sem si něco načetl o kortizolu a celkově katabolických/anabaolických hormonech v těle, dělám ráno na lačno už jen rychlou chůzi nebo běh v hodně hlemýždím tempu a ty výsledky jsou o dost lepší :)

EDIT: tu to je :)

Naposledy upravil Oddo dne út červenec 23, 2013 8:12 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Draper

PříspěvekZaslal: út červenec 23, 2013 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nerekl bych, ze zrovna kortizol bude jeho problem (4x tydne kardio ne nijak extra dlouhe a narocne zadny kortizol do nebes nevystreli), ale spise jeho problem bude to, co pises v uvodu, ze to vse moc resi a prilis se sleduje.
Runner

PříspěvekZaslal: út červenec 23, 2013 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

HIIT. (10 kol. 30s na max. 70s rychlá chůze - běhání jsem nedával) Když to bylo v posilce, tak do kopce. Jinak to bylo na poli.
u kardia jsem to drtil tu hodinku/70min. na max. tep byl obvykle (140-150).

Tohle je málo, velmi málo. Z toho se zhubnout nedá. Myslím že můžeš být rád, že při takovémto malém výdeji nepřibíráš.
Pr!nc

PříspěvekZaslal: út červenec 23, 2013 9:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Runner napsal:
HIIT. (10 kol. 30s na max. 70s rychlá chůze - běhání jsem nedával) Když to bylo v posilce, tak do kopce. Jinak to bylo na poli.

Tohle je málo, velmi málo. Z toho se zhubnout nedá. Myslím že můžeš být rád, že při takovémto malém výdeji nepřibíráš.

To jsou poměrně silná slova.
Runner

PříspěvekZaslal: út červenec 23, 2013 9:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pr!nc napsal:
Runner napsal:

To jsou poměrně silná slova.

Může být. On ovšem nehubne, a zdá se, že výdej je velmi malý. Pokud přijde nějaké jiné racionální vysvětlení, pojďme ho diskutovat. Ale trochu seriózně. A možná mu to pomůže, proto to sem snad píše. Já to vidím jasně, ale možná se pletu. Pokud budou na stole rozumné argumenty, rád je přijmu, sám bych se z toho rád poučil.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Crewe - It´s OK, I am Bulking Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 33, 34, 35  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: