Jaký je podle Vás nejlepší protein?

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Jaký je podle Vás nejlepší protein?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Jaký je podle Vás nejlepší protein?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
CharlesWood

PříspěvekZaslal: út červenec 23, 2013 6:56 pm    Předmět: Jaký je podle Vás nejlepší protein? Odpovědět s citátem

Jaký je podle Vás nejlepší protein? (Jak složením tak chutí a kvalitou):?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
raw

PříspěvekZaslal: út červenec 23, 2013 7:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kazdemu chutna neco jineho, me osobne nejvic cokolada, hodnoty mas na obalu, i kdyz nemusi byt zas tak pravdive ..tusim ze se na ronnie delal rozbor proteinu a vysledky byly zajimave, zkus pohledat mezi clanky
jachym

PříspěvekZaslal: út červenec 23, 2013 7:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle je podle mě téma uplně na nic... totiž "nejlepší"... pro někoho je nejlepší ten co ho vyjde nejlíp finančně, pro jiného složením, jiný upřednostňuje chuť a třeba pěnivost atd atd atd.... navíc třeba chuť je naprosto subjektivní - já třeba obecně nemam rád žádný čokoládový... a přečti si co psal kolega přede mnou... takže co, je lepší ten vanilkový, protože čokoládový mi "nechutná"?... tohle se fakt nedá říct, je tosubjektivní a záleží na prioritách.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červenec 23, 2013 7:12 pm    Předmět: Re: Jaký je podle Vás nejlepší protein? Odpovědět s citátem

ten nejvíc předtrávenej, aby si s ním tělo poradilo co nejsnáž...
nocomply

PříspěvekZaslal: st červenec 24, 2013 6:07 am    Předmět: cvxb Odpovědět s citátem

a co rikate obecne na SYNRAX MATRIX 5.0 ? jeste jsem ho nemel a uvazuji o nom...
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: st červenec 24, 2013 7:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

K podobným tématům je zde tento topic:
https://forum.ronnie.cz/proteiny-ii-t22347.html

Lock.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Jaký je podle Vás nejlepší protein?
Rychle na stránku:

Přejdi na: