Crewe - It´s OK, I am Bulking

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Crewe - It´s OK, I am Bulking  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Crewe - It´s OK, I am Bulking
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Spam

PříspěvekZaslal: st červenec 24, 2013 6:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevím no, už to tu zase několikrát bylo... každej si musí najít sám to svoje.
Ale 30s max a 70s rychlá chůze... to me přijde taky o ničem. Nebo ne o ničem ale málo, teda pro mě. Pro někoho to může být super a může na tom hubnout. Ale jak koukám crewe, tak i pro tebe to je málo.
Zkus klasiku a opět nevymejšlej kdoví co, ráno nalačno si běž na 30 - 40min zaběhat v normálním tempu co zvládneš a uvidíš.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Crewe

PříspěvekZaslal: st červenec 24, 2013 7:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo: Díky za videa.
Runner: před týdnem si se tu ptal, co to HIITvlastně je a teď mi říkáš, že je to málo. Nevím, jestli jsi to někdy zkoušel.
Spam: U toho HIIT víc prostě nešlo. Občas jsem dal 20s/45s. Chcípal jsem.

- Nevím teda, jestli mám tu chůzi na lačno zařazovat i teď. A nebo se na to prostě vysrat a jet klasickej objem (zas mi je líto, když je tak krásně toho nevyužít, že můžu chodit na kardio na lačno ven a nemusím sedět na rotopedu) = Nebo ještě zkusím měsíc vydržet. Navýším stravu, zkusím nic neřešit a ráno budu chodit na procházky/lehkej běh.
Oddo

PříspěvekZaslal: st červenec 24, 2013 8:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejlepší věc co můžeš udělat je neřešit rýsovačka/objem, ani podobné rozdělení. Prostě jde o to makat tvrdě a jíst čistě. Nevím jak dlouho jsi třeba měl nějakou pořádnou pauzu od všeho? Ale myslím si z vlastních zkušeností, že by ti pomohlo kdyby sis dal 2-3 dny volna od tréninku a kardia, a taky od "diety", prostě si jen užíval volna, jedl na co máš chuť a vůbec se ničím nestresoval. Tělo se trošku zotaví, klesne kortizol a pak zase po té pauze bych zkusil cvičit tak jak cvičíš, + k tomu každý den ráno na lačný žaludek dávat tu rychlou chůzi / volný výklus.

Ono to není všechno jen o matematice, příjem a výdej, na HIIT spálíš tolik a na tom zase tolik, ale taky o tom v jakém hormonálním prostředí se tělo nachází a spousta dalších věcí hraje roli :) Krásný příklad jsou všeobecně ženy, jedna řeší dietu, každý den se měří a váží, pozoruje se v zrcadle a nad každým jídlem přemýšlí a bádá, druhá neřeší nic, dá si na co má chuť a cítí se dobře, a zpravidla ta první nezhubne nic, ještě přibere a ta druhá naopak :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Korny

PříspěvekZaslal: st červenec 24, 2013 8:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Crewe napsal:
Runner: před týdnem si se tu ptal, co to HIITvlastně je a teď mi říkáš, že je to málo. Nevím, jestli jsi to někdy zkoušel.

- Nevím teda, jestli mám tu chůzi na lačno zařazovat i teď. A nebo se na to prostě vysrat a jet klasickej objem (zas mi je líto, když je tak krásně toho nevyužít, že můžu chodit na kardio na lačno ven a nemusím sedět na rotopedu) = Nebo ještě zkusím měsíc vydržet. Navýším stravu, zkusím nic neřešit a ráno budu chodit na procházky/lehkej běh.

A ono se to vylučuje? Podívej se na Drejprdův brutální objem Ne teď vážně...když budeš jíst tak nějak rozumně, k tomu cvičit a dávat nalačno kardio, nic tím nepokazíš Maximálně - protože tělo bude mít dostatek energie, vybuduješ lepší kondici, která ti umožní potom jet tréninky tak, že se ti o tom teď ani nezdá a to se pak hubne samo...mluvím z vlastní zkušenosti - v lednu 95kg, problém uběhnout 3-4km (i kvůli bolesti kloubů) a teď se blížím k 75 a běžně v tomhle vedru běhám 7-8km, tréninky jedu ve dvakrát rychlejším tempu...

PS: Pokud nemáš kondici, tak se na HIIT vyser a jak už někdo psal, běhej aspoň půl hodiny klidně svým tempem...on i ten HIIT potom půjde líp.

Naposledy upravil Korny dne st červenec 24, 2013 8:23 am, celkově upraveno 1 krát
Spam

PříspěvekZaslal: st červenec 24, 2013 8:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Crewe napsal:

Chůze/procházka/lehkej běh - To je jako co? To je jak když lidi v pořadu Jste to co jíte po 10 letech sezení a přežírání se vylezou ven a chodí pěšky aby se vůbec rozpohybovali.
Prostě musíš běhat, žádná rychlá chůze a další sr**ky. Podívej se třeba na Drejpra a na jeho kardio, nemyslím si že je to jen lehké prošlápnutí rotopedu po ránu na nastartování těla.
Oddo

PříspěvekZaslal: st červenec 24, 2013 9:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:
...

Milý Spame, vůbec si nezachytil pointu. Bavíme se o kardiu na lačný žaludek. Pokud někdo běhá až třeba večer tak platí rovnice rychlejší tempo = více spálených kalorií. Ale pokud běháš na lačný žaludek, je to velký rozdíl, protože pokud si crewe dá ráno na lačno takové kardio co dává Draper tak věř, že to bude kontraproduktivní, pneumatika mu zůstane a spálí tak leda svalovinu. Věřím, žes to nemyslel špatně, ale zkus si napřed něco načíst třeba o tom kortizolu a co vlastně v těle dělá a pak tu dávej soudy jakože rychlá chůze je na hovno a podobně :) Poznámka na konec, dávat tu jako příklad Drapera je hodně špatná volba, protože jak tady všichni ví Draper není uplně typický pozemšťan
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Runner

PříspěvekZaslal: st červenec 24, 2013 9:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

K tomu HIITu - já se před týdnem neptal co to je ale jak se tím hubne. Já docela dobře vím co je to intervalový trénink a něco jako HIIT se v něm i může částečně vyskytovat, ale intervalový trénink je určený pro zvýšení kondice - anaerobní vytrvalosti, ne na hubnutí - to je ten rozdíl. A ačkoli jsem četl, že HIIT se doporučuje pro hubnutí, nikde jsem nečetl pořádné vysvětlení, jak to funguje. A nikdo to nebyl schopen vysvětlit. Intenzivní intervalový trénink není žádná novinka, takhle se trénuje už dlouho, jen to vypadá dost jinak než jak je to popisované u HIITu. A máš pravdu, intervalový trénink bez přípravného období jsem nikdy nedělal,ani mě to nenapadlo. Stejně tak mě nenapadlo dělat současně intervalové tréninky a tréninky základní vytrvalosti.
To, žes u něj chcípal je podle mě právě to úskalí HIITu. Cvičí ho často ti, co mají slabší kondici a nedostatečnost kardiovaskulárního systému jim nedovolí jít do vyšší zátěže, takže z toho není velký efekt a myslím že to je tvůj případ.
Ty si potřebuješ nejdřív zvednout aerobní kapacitu, tedy základní vytrvalost a odolnost, na tom pak budeš stavět. Skočit rovnou do intervalového tréninku je špatně a sám vidíš, že to moc nefunguje, jen budeš mít problém s regenerací.
On je v intervalovém tréninku problém spíše opačný, dosáhnout tepového maxima dá dobře trénovanému člověku hodně práce, je to docela dřina. A to kardio, to prostě musíš natáhnout a zintenzivnit, chůze bude asi málo. Zkus si ty tréninky rozfázovat a dát do toho nějakou metodiku.
Crewe

PříspěvekZaslal: st červenec 24, 2013 11:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já spíš uvažoval, že by asi bylo lepší na ty 3-4 měsíce, co bych chtěl jet "objem", vyřadit úplně kardio a nechat ho třeba jednou týdně na tu hodinku. A nebo, jak jsem psal se budu ty 2 měsíce stravovat "normálně", třeba ještě něco půjde dolů a potom až čistej objem.
Runner

PříspěvekZaslal: st červenec 24, 2013 11:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No a nebylo by lepší těch 8 - 12 týdnů věnovat rozvoji základní aerobní vytrvalosti se současnou údržbou síly a pak se pořádně vrhnout na objem a klidně i na ty intervalové tréninky? Vybudovat si základ, který pak umožní větší zátěž a kondice tě nebude nijak limitovat.
Jen zopakuji - objem plus intervalový trénink = dostatek přijaté energie, hodně jídla, zatímco delší střední kardio může jít do diety. Jde taky o regeneraci.
Spam

PříspěvekZaslal: st červenec 24, 2013 12:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
Spam napsal:
...

Milý Spame, vůbec si nezachytil pointu. Bavíme se o kardiu na lačný žaludek. Pokud někdo běhá až třeba večer tak platí rovnice rychlejší tempo = více spálených kalorií. Ale pokud běháš na lačný žaludek, je to velký rozdíl, protože pokud si crewe dá ráno na lačno takové kardio co dává Draper tak věř, že to bude kontraproduktivní, pneumatika mu zůstane a spálí tak leda svalovinu. Věřím, žes to nemyslel špatně, ale zkus si napřed něco načíst třeba o tom kortizolu a co vlastně v těle dělá a pak tu dávej soudy jakože rychlá chůze je na hovno a podobně :) Poznámka na konec, dávat tu jako příklad Drapera je hodně špatná volba, protože jak tady všichni ví Draper není uplně typický pozemšťan

Hele psal jsem to několikrát že si každej musí najít to svoje. Já na lačno běhám úplně normálně a klidně i HIIT. Nějaká procházka nebo mírné tempo by mě nedalo vůbec nic. Taky to je tím že jsem s fyzičkou možná jinde než crewe.
Ať si každej najde to svoje, ale každopádně rychlá chůze nebo cokoli tomu podobné je dle mě dobrý pro ty prototypy z pořadu Jste to co jíte. Pokud už člověk nějakou chvíli něco dělá, tak ať se prostě nebojí běhat v normálním tempu. A to že by ráno pálil svalovinu na lačno ale no tak....
Crewe

PříspěvekZaslal: čt červenec 25, 2013 3:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Teď jsem furt na váškách. Někdo říká jet čistej objem (bez aerobky. Jen čistě, s kreáčem apod.) Někdo zas, abych si našel to svoje :-X (= jíst normálně-neřešit to, jezdit i aerobku, víceméně pokračovat furt ve volnější dietě - s větším příjmem).

Teď to jedu takhle:
Najel jsem zas na split 5x týdně.
Žeru víceméně 5-6 jídel (do těch 300s)
po tréninku 2x týdně HIIT (různý variace)
Kardio teď nejezdím skoro vůbec. Od příštího týdne to vidím, že začnu běhat na lačno.

Supplementy mám jen: rybí tuk a multivitamin od ON. A proteinak (ten dochazi novej kupovat nebudu)

Jídelák: 120gr vloček, mléko, proteinak
Trénink:
30min po: nějaký ovoce (2-3 broskve) + proteinak
Oběd: 150gr masa + 100gr rýže/kuskusu
Svačina: Borůvky, jogurt/cottage/vločky - to se dost mění
Večeře: stejný jak oběd, akorát míň přílohy
Večeře 2: tvaroh

Takhle se to víceméně točí furt.
Crewe

PříspěvekZaslal: čt srpen 01, 2013 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Teď jsem byl 4 dny pryč u vody a na všechno sral.

Od zítra začnu s tím ranním kardiem +odpol. posilka. Na těch 14 dní to vidím. (sachry budou 200-300) Uvidíme, jestli se pohnu ještě dolů.

Něco do objemu: Chtěl bych se zaměřit hlavně na zvýšení testosteronu (ať nemám ženskou postavu) a rozpohybování metabolismu (Nevím, jestli v objemu jede víc než v dietě, ale asi by se měl dostat do vyšších obrátek, ne?)
Crewe

PříspěvekZaslal: út srpen 06, 2013 7:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak od pondělí jsem začal jakoby s "objemu" furt z toho mám vítr, takže sem zapíšu jídelák. Objednal jsem si pár supplementů, tak snad mě to donutí držet stravu 100%, aby to nebyly vyhozený prachy.
- Dokuď je venku takhle krásně, tak chodím každý ráno na lačno běhat (nikam to neženu) - kolem těch 40min (7-8km), případně vezmu psa a jdu jen rychlou chůzí (abych tu stařenku neuhnal :D )
-Zatím to vypadá, že půjdu do školy do Prahy (ČVUT) - Moc se mi nechce, páč se mi nechce učit :-D (ještě uvidím)

Chtěl jsem se zeptat, jak je nejlepší dávkovat kreáč. Pokud jsem dobře pochopil, tak by měl být jeden týden na 20gr a potom už to dojet na 5gr denně ?

Jídelák:
Kafe
40min běh
za 45min Snídaně: 3gr rybí tuk, multivit. 150gr vloček, půl odměrky prot., lžička ar. másla
Svačina: 200gr krůtího +100gr hnědé rýže, zelenina
Oběd: cottage, mandle, kafe
Trénink: Nohy+břicho
hned po tréninku: malej banán, odměrka proteinu, multivit.
Svačina: 200gr kuřecího, 75gr hnědé rýže
Večeře: tmavé pečivo se šunkou (byl hlad)
Večeře II. tvaroh, vlašáky, mandle (od každýho tak 5 kousků)

P.S. Ty názvy chodů neřeště. Budu psát spíš časy.
Crewe

PříspěvekZaslal: st srpen 07, 2013 6:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

7,8

Jídelák:
Kafe
40min běh
za 45min Snídaně: 3gr rybí tuk, multivit. 150gr vloček, půl odměrky prot., lžička ar. másla
Svačina: 200gr krůtího +75gr hnědé rýže, zelenina
Oběd: 3vejce, 50gr slaniny
Trénink: Záda, hruď
hned po tréninku: 2 banány, odměrka proteinu, multivit.
Svačina: 200gr kuřecího, 100gr hnědé rýže
Večeře: jogurt, nějakej zeleninovej salát
Večeře II. tvaroh, vlašáky, mandle (od každýho tak 5 kousků)
wowprofi

PříspěvekZaslal: st srpen 07, 2013 8:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Děláš chyby které jsem dělal roky taky, taky jsem roky trpěl na šilenou obezitu..
Zkusím ti říct názor na některé věci a ty si je zkus racionalně odůvodnit, dělat HIIT po treninku ?

Sám víš že při HIITU se dostáváš do vyžší tepové frekvence, aby došlo ke spalovaní glykogenu mělo by to být nad 160 Tepů/min na to ti pomůže sporttester za 600 značky SIGMA, vodotěsný s dobrým hrudním pásem, to ti pomůže víc než nějaky zkurveny suplementy, který ani neumíš dávkovat.

Tak se tě zeptám takhle, má smysl po treninku kdy vyčerpáš uloženy glykogen, zařazovat HIIT u kterého na dobrý výkon a burn efekt potřebuješ ten glykogen taky vyčerpat a rozhýbat metabolismus?

Přestaň se na ráno odvodňovat kávou a běhat na lačno 40 min bez pořadné dávky BCAA a pitného režimu, po ránu je tělo skoro na hraně dehydratace a akorát ho trápíš, po ránu si dej pořadný bilkoviny které jsou dobře stravitelné, vařené vejce a k tomu třeba celozrné pečivo, žitné pečivo, ovoce..

Už jsem ti to tu psal, ale ignoruješ to, aby jsi měl rozhýbaný metabolismus musíš mít furt z čeho ubírat a věř tomu že ze 150 g sacharidů nemáš kam ubrat, takže najeď na 400 a přidávej zátěž..

3x týdně full body trenink a 2 x týdně hiit
po dvou týdnech zařadíš
4x full body a 3x týdně hiit
zase se hubnutí zastavilo?
Neubírej ze stravy ale přidávej zátěž, to ti zajístí rychlý metabolismus a dobrou regeneraci.
4x full body po treninku 20 min kardio při 125 tepech a 3x týdně hiit a takhle postupuj až se hubnutí uplně zastaví, kup si nějaký to LIPO 6 a zařad sacharidové vlny a dopal zbytek špeků.

Nikomu tímhle nechci vnutit svůj názor, jen si myslím že po letech trápení s nádvahou se mi začalo až při tomhle postupu dařit, takže něco na tom bude...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Crewe - It´s OK, I am Bulking Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: