|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mick994

|
Zaslal: st červenec 24, 2013 5:31 pm Předmět: |
|
|
Taky nejsem nějaká primadona, dám si klidně odtučněný tvaroh. Nějaky ochucený, to ne, na to já už nejsem, to nechám na pultech dětem _________________ Nechci být Největší, ani nejrychlejší a už vůbec nejsilnější.
Můj ideál je zlatý střed, kde má mít tělo funkci, výkon i vhled zároveň.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st červenec 24, 2013 6:06 pm Předmět: |
|
|
beru (a jim) ho normalne
a vic si pochutnam na tucnem
ochucene moc nemusim _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Nazgul

|
Zaslal: st červenec 24, 2013 6:50 pm Předmět: |
|
|
tak nejde o to jestli ses primadona ci ne, taky zeru odtucnenej obycejnej pred spanim ale tenhle z lidla mi proste chutna a jako svacina supr vec
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: čt červenec 25, 2013 2:15 am Předmět: |
|
|
já jsem si jednou koupil schválně odtučněný, polo a plno. Načnul sem je všechny zaráz a otestoval. Můžu říct za sebe, že odtučněný bych do sebe asi samotný nedostal.. když už tak aspon se sladidlem... polotučný to už je jiná bašta, má "chuť" i sám o sobě. Paradoxně ale ten tučný mi přišel jako něco mezi odtu- a polotučným. Přitom je tam dost velký rozdíl mezi polo a plno, ale chutove mi nejvíc sedí polotučný a zkoušel jsem to stejné udělat u víc výrobců a vždycky byl nejchutnější ten polotučný. Když si pak vypočítáš rozdíl mezi gramama tuků mezi polo a odtučněným, je to stejně zanedbatelný takže si kupuju polotučný.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: čt červenec 25, 2013 7:35 am Předmět: |
|
|
Taky mi chutná nejvíc polotučný, ty plnotučný jsou divný. Navíc mají o dost míň bílkovin. 250g polotuk má 30g bílkovin a plnotuk má jen 22 :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt červenec 25, 2013 8:42 am Předmět: |
|
|
Plnotuk ma 24.. takze stahuje ten brutalni rozdil na celych 6g bilkovin! _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
MaRweN
|
Zaslal: po červenec 29, 2013 10:36 am Předmět: |
|
|
Mně stačí tvaroh z TESCA za 10.90 Kč - 0,5%...Z Lidlu kupuju jogurty Pilos krémový 3%, výrobce je stejný jako u jogurtů z Valašska, který vyhrál několik testů a válcuje konkurenci...přitom Pilos jako distributor má cenu hodně dobrou, myslim že nějak 13.90 Kč za 500g stojí...ten tvaroh smíchám s tim jogurtem, vždy podle potřeby, přihodim oříšky, mandle, nebo slunečnicová semínka a müslli, neo ovesné vločky a jsem spokojený...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|