Mestska police Brno

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Mestska police Brno  Úvodní stránka -> Ostatní -> Mestska police Brno
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Judson

PříspěvekZaslal: st červenec 24, 2013 6:38 pm    Předmět: Mestska police Brno Odpovědět s citátem

Chodi sem dost brnaku, tak se zeptam.

Dneska jsem stal tady - Bod A
http://www.mapy.cz/#!t=s&x=16.596734&y=49.203677&z=16&u=u&umc=9mKYGxTvMefiSgXt&uml=%C4%8Dtvr%C5%A5%20Brno-st%C5%99ed%2C%20Brno%2C%20okres%20Brno-m%C4%9Bsto&uml=ulice%20Jir%C3%A1skova%2C%20Brno%2C%20okres%20Brno-m%C4%9Bsto

a dostal za sterac papirek : podezreni z prestupku stani na B29 (zakaz stani), dostavit se na projednani, na Krenovu.

Mate s tim nekdo skusenost ?
Parkuju tam pravidelne jako spousta jinych aut, je to tak obsazeno, ze obcas je tam sotva misto.
Koukal jsem na googl mapy, a fakt tam zakaz stani je na zacatku ulice, tady nekde : Bod B.

Zatim mam v planu po pravde rict, ze jsem dojel od centra a na te ulici to otocil, tedy zacatek ulice s znackou nevidel... atd (

Ale uplne nejhorsi na tom je, ze tam potrebujju stat asi tak jednou za 2 tydny, abych se dostal s deckem do Bileho domu, a sakra nikde v okoli zadne stani volne nebyva, casto jsem to objizdel, a vzdy skoncil na tom miste na Veveri. (

Dik za rady
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st červenec 24, 2013 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Většinou to olístkují na udání. Musí. Např. můj kamarád musel na udání olístkovat tři auta a důchodce si stejně stěžoval, že dalších 13 stojí blbě, tak se musel vracet a olístkovat i zbytek.
Seva98

PříspěvekZaslal: st červenec 24, 2013 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A co zastavit u toho albertu pobliz a pokazde si tam koupit treba nanuk , zakaznici to tam maji myslim zdarma :)

https://www.zonetraininglog.com
Judson

PříspěvekZaslal: st červenec 24, 2013 6:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Seva98 napsal:
A co zastavit u toho albertu pobliz a pokazde si tam koupit treba nanuk , zakaznici to tam maji myslim zdarma :)

To mam v planu zitra, nevim presne, ale myslim ze ani zakaznici uz to nemaj zadara, ale pokud bude zadara aspon 1h a pak treba 20 kc za dalsi, tak to este pujde, tam koupim rohlik a jedu )

P.s. je zajimave, ze kdyz jsem tam staval z mou starou sumkou fiatem, nikdy nic, dneska prvne s Fordem (z 2009) a hned listek.

Mam sanci to ukecat, nebo me daj 200 - 500 kc pokutu ? Nebo vylozene zalezi jakyho chytnu poldu v jake nalade ?
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st červenec 24, 2013 6:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja prehlidl cedulku parkovani, sel jsem se smutnym xichtem ale narazil jsme na frajera, koukl do zaznamu, 5 roku nic, a rekl, at se to uz nestane asel jsem
Judson

PříspěvekZaslal: st červenec 24, 2013 6:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
ja prehlidl cedulku parkovani, sel jsem se smutnym xichtem ale narazil jsme na frajera, koukl do zaznamu, 5 roku nic, a rekl, at se to uz nestane asel jsem

Eh, tak me asi pred 2 rokama odtahli, stal jsem na zakazu a este skoro v krizovatce, takze tohle asi nepujde.
Zacharo

PříspěvekZaslal: st červenec 24, 2013 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když musím něco vyřídit v okolí Konečného náměstí nebo právnické fakulty a vím, že to bude trvat déle než půl hodiny (to parkuju na parkovišti u Björnsenova sadu), tak parkuji v ul. Žižkova, kde často bývá 1-2 místa volné. Takže doporučuji parkovat zde.

Jinak jak psal Deadlift, většinou to lístkujou/fotí na udání. Nejčastěji v noci, to je specialita důchodců se psem. Dokonce jsem slyšel, že někteří jedinci si takhle sami dělají místo k zaparkování a pak doufají, že nikdo nenabonzuje je... Takhle mě jednou v noci před státnicema nabonzoval pejskař a ráno 45 min. před začátkem zkoušení jsem to zjistil. Přísahám, kdybych zjistil kdo mě udal, tak ho zabiju
Phenomenom

PříspěvekZaslal: st červenec 24, 2013 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oni mrknou jakej si pirát a navrhnou ti pokutu, pokud tam nesedí extra kkt nebo ty nejsi extra kkt lze z toho vyjít dobře. Nejsou to svině pokud si slušnej...a to udání je fakt, jak jim někdo zavolá tam stojí auto tak mu ten lístek dát musí..

jako kousek od tama mě bloklo auto tak sem byl nucen volat odtah a přijel odtah a MP a komplet celá ulice 10ky aut stály blbě, protože nedodrží šířku silnice 6m, ale tam se jinak ani stát stejně nedá tak lístek nedali nikomu a odjeli jen stím jedním
Petey

PříspěvekZaslal: st červenec 24, 2013 9:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten listok ma vahu asi ako hajzlpapir Odporucam nastudovat si FSM[/u]
Judson

PříspěvekZaslal: st červenec 24, 2013 9:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
Ten listok ma vahu asi ako hajzlpapir Odporucam nastudovat si FSM[/u]

Sice nevim co to je, ale je fakt, ze jsem si ho za steracem skoro ani nevsiml, taky ho klidne mohl kolemdouci vzit, to by me zajimalo jak by to pak resily..
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: st červenec 24, 2013 9:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Řeší to pak dle mého tak, jak se stalo nedávno mně. Dostal jsem v Brně (ve dvě ráno:) lístek za špatné parkování, ráno jsem ho ignoroval, pak přišla za pár týdnů výzva, ať dojedu někam do Brna podat vysvětlení, já tam ale neměl cestu, tak jsem to vynechal, a teď přišel dopis, že když zaplatím 700 Kč, je to vše vyřešeno. To mi přijde jako fér řešení. Btw. od chvíle lístečku až teď k tomu dopisu uteklo asi 6 měsíců.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
ALKAPONE

PříspěvekZaslal: st červenec 24, 2013 10:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

taky sem jednou nasel takovej listek za steracem, normalne sem ho zmackal vyhodil a nikdy mi nic nedoslo.. je to tak 3-4 roky.
jachym

PříspěvekZaslal: čt červenec 25, 2013 2:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bydlím cca 500m odtud.... A mám informace přímo z první ruky od poldů... totiž problém je, ž před asi půl rokem se změnilo značení na ulici Veveří. Teď se tam nesmí stát vůbec. Oni totiž to nějak znovu přeměřovali a zjistili, že je vzdálenost mezi chodníkem a kolejema moc malá na to, aby tam mohly parkovat auta. Takže prý v současnosti je Veveří naprosto nejčastější místo v celém Brně kde odtahujou, v podstatě je tam člověk vidí stát pořád. A není to podle mě na udání, ale prostě tam jezdí furt.

A doporučuju dávat si stejnýho bacha i na Údolní, ta je druhá nejčastější a je to uplně to samý.. kvůli kolejím tam změnili značení.
Petey

PříspěvekZaslal: čt červenec 25, 2013 7:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Řeší to pak dle mého tak, jak se stalo nedávno mně. Dostal jsem v Brně (ve dvě ráno:) lístek za špatné parkování, ráno jsem ho ignoroval, pak přišla za pár týdnů výzva, ať dojedu někam do Brna podat vysvětlení, já tam ale neměl cestu, tak jsem to vynechal, a teď přišel dopis, že když zaplatím 700 Kč, je to vše vyřešeno. To mi přijde jako fér řešení. Btw. od chvíle lístečku až teď k tomu dopisu uteklo asi 6 měsíců.

tiez mozne riesenie dalo by sa s tym bojovat (a celkom uspesne),ale niekto zaplati a neriesi
michal_n

PříspěvekZaslal: čt červenec 25, 2013 7:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechci nikoho navádět, ale kamarád od policie mi říkal, že nejčastější výmluva už není, že tam zaparkovala osoba blízká, které jsi půjčil auto. Teď je nejčastější, že jsi půjčil auto známému, který byl v ČR na návštěvě, že víš, že se jmenuje Juan Perverez z Tijuany v Mexiku nebo Xixao Nguyen z Hanoje ve Vietnamu a bohužel na něj nemáš spojení a on už odcestoval..
Další je tzv. mrtvý brouk, tzn. že lísteček jsi za stěračem "nenašel" a buď ti něco přijde a nebo nepřijde. V Praze většinou nepřijde, protože na vyřízení je tuším rok a je těch přestupků tolik, že to prostě nestíhají. Ve firmě, kde jsem dřív pracoval a měla velký vozový park, přišla pozvánka k podání vysvětlení tak v jednom z deseti případů, kdy řidič dostal lísteček za parkování. Tam se ale řešily jiné přestupky, protože ta auta řídili většinou řidičsky negramotní neandrtálci, ale to je jiná věc.
Nejméně častý je pak podle kamaráda stav, kdy člověk přijde k podání vysvětlení, přizná se, nevymlouvá se a zaplatí pokutu a svojí chybu si "vyžere"..

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Mestska police Brno Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: