|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Petey

|
Zaslal: čt červenec 25, 2013 7:49 am Předmět: |
|
|
nikdy nikto nepovedal,ze zaparkovala osoba blizka,to je medialny hoax  dalo sa vyuzit ustavne pravo odopriet vypoved, ale uz aj vy mate par protiustavnych zakonov ako hotfix _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
michal_n

|
Zaslal: čt červenec 25, 2013 8:11 am Předmět: |
|
|
Petey:
Naši Ústavu i Listinu znám
Osoba blízká - beru to jako frázi.. Říká / říkalo se tak tomu, když jsi využil jak píšeš právo odepřít výpověď, abys nevystavil sebe nebo osobu blízkou trestnímu stíhání.. Že to lidi používali i na přestupky při spatném parkování, zákona neznaje, a čeho tím dosáhli, je už něco jiného.. Hoax si představuji jinak, ale chápu jak to myslíš _________________ "Buď chceš, alebo nechceš. Ostatné sú kecy." Peter Krištofovič
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: čt červenec 25, 2013 12:46 pm Předmět: |
|
|
Nechám stranou různý fígle, jak s předvoláním vyje.at a jenom dodám, že velkou část pakárny a buzerace si skutečně lidi dělaj sami. Když je oznámení na 156, tak se prostě musí reagovat. A když to strážník vyřeší lidově, tak pak často bývá stížnost od oznamovatele a v dnešní době policajta žádnej nadřízenej nepodrží... To co se teď u státní i měštský policie děje ve vertikálních vztazích, to je taková žumpa a hnus, že to nejde popsat. Já jsem teď ve stavu, že se tím bavím, ale někdy bych ty kancelářský dobytky, co o práci na ulici nemaj páru, normálně pranýřoval na náměstí. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: čt červenec 25, 2013 3:58 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt červenec 25, 2013 4:02 pm Předmět: |
|
|
...aby se ale neztratili:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: pá červenec 26, 2013 3:53 pm Předmět: |
|
|
Takze to dopadlo pokutou 300kc, a kupodivu to bylo i rychle vyrizeno. Prej nejen zakaz stani, ale i 3m od koleji tramvaje jsem nedodrzel. Jinak ta parkovacka u Alberta je po 10kc po 0.5h, sice je to malo, ale stejne se me tam nechce platit 30kc kazdej tejden.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá červenec 26, 2013 7:39 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | Takze to dopadlo pokutou 300kc, a kupodivu to bylo i rychle vyrizeno. Prej nejen zakaz stani, ale i 3m od koleji tramvaje jsem nedodrzel. Jinak ta parkovacka u Alberta je po 10kc po 0.5h, sice je to malo, ale stejne se me tam nechce platit 30kc kazdej tejden. |
Tak radeji plat kazdej tejden 300 kc :D _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: pá červenec 26, 2013 7:43 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Judson napsal: | | Takze to dopadlo pokutou 300kc, a kupodivu to bylo i rychle vyrizeno. Prej nejen zakaz stani, ale i 3m od koleji tramvaje jsem nedodrzel. Jinak ta parkovacka u Alberta je po 10kc po 0.5h, sice je to malo, ale stejne se me tam nechce platit 30kc kazdej tejden. |
Tak radeji plat kazdej tejden 300 kc :D |
Najdu si nejakou ulic kolem, kazdopadne je to difne, uz aspon rok tam parkuju tak 2- 3 mesicne, a nikdy nic, a prej to tam kontrolujou den co den, rikala ta co policajtka co to vyrizovala. No ale samozrejme uz tam riskovat nebudu, neparkoval bych tam ani driv, vedet o te znacce.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá červenec 26, 2013 7:45 pm Předmět: |
|
|
Bydlim o 2 ulice nize prakticky na urovni toho Alberta, vzdycky se domluvime. ja ti tu udelam fleka a ty mne za to dotahnes nakup, co si napisu :D _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: pá červenec 26, 2013 7:46 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Bydlim o 2 ulice nize prakticky na urovni toho Alberta, vzdycky se domluvime. ja ti tu udelam fleka a ty mne za to dotahnes nakup, co si napisu :D |
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|