|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: st červenec 24, 2013 10:07 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: st červenec 24, 2013 10:33 am Předmět: |
|
|
Zrovna jsem dostal chuť na něco sladkého, jdu zkusit ty sušenky z banánu a lněného semínka
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: čt červenec 25, 2013 9:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: čt červenec 25, 2013 9:42 pm Předmět: |
|
|
PROTEINOVÁ ZMRZLINA
suroviny:
odtučněný tvaroh
čokoládový protein
postup:
250g odtučněného tvarohu smícháme s 1 odměrkou čoko proteinu, plním do formiček a necháme ztuhnout v mrazničce
_________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt červenec 25, 2013 9:48 pm Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: |
Zrovna jsem dostal chuť na něco sladkého, jdu zkusit ty sušenky z banánu a lněného semínka |
Z těch lněných semínek nic nedostaneš, pokud je jedno po druhém důkladně nerozkoušeš. Takže radím před upečením rozmixovat.. A pak vlastně ani nestrkat do trouby
|
|
| nahoru |
|
 |
avanti

|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: pá červenec 26, 2013 7:51 am Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Oddo napsal: |
Zrovna jsem dostal chuť na něco sladkého, jdu zkusit ty sušenky z banánu a lněného semínka |
Z těch lněných semínek nic nedostaneš, pokud je jedno po druhém důkladně nerozkoušeš. Takže radím před upečením rozmixovat.. A pak vlastně ani nestrkat do trouby |
Dělala jsem krekry z mletých lněných, slunečnice a máku nebo ještě něco spojené našlehaným bílkem a byla to paráda :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: ne srpen 18, 2013 7:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt srpen 22, 2013 12:13 pm Předmět: |
|
|
Luxusni.
Kua jak udelat takhle do zlatova upeceny brambory? :D predpokladam normalne na plech trochu vytrenej olejem, do trouby a na kolik stupnu? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: čt srpen 22, 2013 12:18 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Luxusni.
Kua jak udelat takhle do zlatova upeceny brambory? :D predpokladam normalne na plech trochu vytrenej olejem, do trouby a na kolik stupnu? |
Na plech, pečící papír, posypat kmínem, solí. Na 15 minut 180°C a pak na 10 minut přepnout na větrák a hotovson
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt srpen 22, 2013 12:18 pm Předmět: |
|
|
Já to dělam právě teď podle receptu Slávka Vinogradova. Nakrájet brambory na plátky, rozložit na rošt a strčit do trouby 200°/20 minut. Nesolit, nekořenit. Je to mňamka.
|
|
| nahoru |
|
 |
tyboo
|
Zaslal: čt srpen 22, 2013 12:24 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | tyboo napsal: | Miluju lívanečky
|
Sakra, ty jsou pekelně vysoký. To máš přímo lívanečník, že? |
Jj primo livanecnik, ktery zcela urcite bude starsi nez ja :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|