Nicméně je otázkou, jestli všechny tvoje opakování byly OK nebo jsi měl i nějaký No Reps
Ale i tak je 26 kol dost dobrý, já bych dal tak 5 doma a tak 7 v gymu
delal jsem to doma, nemel me kdo hecnout
na 26 kolo mi chybeli drepy,a le verim (doufam) ze kdybych mel vedle sebe nekoho, tak bych to dodelal
nevim, kde by mohlo byt neuznane opakovani: shyby, kliky i drepy jsou desne snadne cviky
a kdyz jsem to jel jenom jako doprovod, tak jsem jich za dvacet minut udelal 20 a to jsme mel hotovo cca po 35 sec
moocha jich dal tusim 22, a Hynek! taky kolem 25
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
Ja zas nevidim duvod, proc by treba peter, nebo kdokoliv jiny, kdo se na Cindy zameri nemohl dat +30 kol. Ale je tu jedno ale, pokud by se zameril treba na Cindy 31 kol, tak zbytek by sel dolu a trumfnul by Riche v Cindy, ale who cares? Rich by ho porazil v dalsich 99% veci Holt se specializace v CF nevyplaci
Ja zas nevidim duvod, proc by treba peter, nebo kdokoliv jiny, kdo se na Cindy zameri nemohl dat +30 kol. Ale je tu jedno ale, pokud by se zameril treba na Cindy 31 kol, tak zbytek by sel dolu a trumfnul by Riche v Cindy, ale who cares? Rich by ho porazil v dalsich 99% veci Holt se specializace v CF nevyplaci
dekuji
souhlasim s tebou
jdou mi vcelku dobre cviky s vlastni vahou, jsme spise vytrvalostni, ale co se tyce maximalni sily, tak na Froninga nebo treba Khalipu cumim s otevrenou pusou
at jde o trhy, vyrazy, premisteni, drepovani, mrtvolu...
ale jak jsi rekl, CF je o universalnosti
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
tak vzhledem k tomu že v regionals byl až za Kovacsem, tak bych od něj nějaký rekordy nečekal.
Tohle nejde moc brat v uvahu, hodne zavodniku vynika vice casem, az jsou ostatni unaveni a oni stale muzou. Poradi se navic poradne promichaly vuci vysledkum z Regionalek.
mám takový technický dotaz, když děláte power clean dloubnete pánví nebo stehnama do činky aby jste si jí snáz vyhodili nahoru? Nebo když do ní dloubnu je to špatně?
Když by jste někdo chtěl, pořádáme (nejen) pro crossfiťáky kurzy vzpírání :)
Mají myslím velice vysokou úroveň, není to žádné šolíchání, ale kvalitní příprava na boj s činkou, včetně skript, rozebírání technik při zpomalených záběrech a pod... :)
A ano... kope se :)
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
Když by jste někdo chtěl, pořádáme (nejen) pro crossfiťáky kurzy vzpírání :)
Mají myslím velice vysokou úroveň, není to žádné šolíchání, ale kvalitní příprava na boj s činkou, včetně skript, rozebírání technik při zpomalených záběrech a pod... :)
A ano... kope se :)
Můžu se zeptat kdy a kde?
_________________ Somewhere in China, a thirteen-year old virgin is warming up with my max.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru