Ranní nevolnost

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Ranní nevolnost  Úvodní stránka -> Ostatní -> Ranní nevolnost
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
BerserK87
(ban)

PříspěvekZaslal: pá červenec 19, 2013 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

12 kilo na 3 mesiace moze byt, akurat pochybujem ze pojde takymto tempom dalej - najskor bude stagnovat, pokial nechce naberat do brucha len
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Novic

PříspěvekZaslal: pá červenec 19, 2013 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud bys měl vřed, skučel bys daleko víc... osobně bych to viděl na únavu nebo nějakou virózu...
Riku

PříspěvekZaslal: út červenec 30, 2013 7:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem vyřadil ze stravy tvaroh a koupil jsem si lactobacily. Už tak 5 dní jsem naprosto v pohodě jako dřív. Akorát jsem si včera dal tvaroh a bylo mi po něm dost těžko, takže teď nevím zda to je tím tvarohem že mi nějak podělá trávení a nebo zda mi pomohly ty lactobacily
raw

PříspěvekZaslal: út červenec 30, 2013 8:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mohl si mit neco s travenim ..tim co sis koupil si to uklidnil a trochu napravil a jelikoz je tvaroh docela tezko stravitelny tak sis to zas narusil ..jeste pockej s tvarohem, davej hodne vlakniny atd
duke.dukem

PříspěvekZaslal: út červenec 30, 2013 8:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

anebo se z praveku presun do soucasnosti a nahrad tvaroh micelarnim kaseinem, pripadne se na kaseiny a kaseinaty vykasli uplne a nech alespon pres noc sve utrapene a pretezovane zazivani odpocivat
Spazik

PříspěvekZaslal: út červenec 30, 2013 10:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky jsem dřív zkoušel "pokusy s tvarohem" a přežíráním obecně před spaním a zjistil jsem, že je to úplně na ho*** a člověku je potom akorát špatně v noci a ráno
A 5kilo svalů to člověku stejně nepřidá
Riku

PříspěvekZaslal: út červenec 30, 2013 10:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No naštěstí mi bylo těžko jen po tom tvarohu, do hodiny už jsem byl zas v pohodě a cejtím se dobře po těch lactobacilech. Ráno na snídani opět jedou pořádnou nálož Takže asi kašlu na tvaroh a na noc koupím nějaký phase8 nebo tak.
Louskáček

PříspěvekZaslal: pá srpen 16, 2013 8:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

taky mi teď poslední dobou bylo po ránu zle a po přečtení jsem si uvědomil, že taky večer dávám tvaroh a ještě do něj trochu arašídového másla;) takže vysadím a snad to bude ono. P.S. dřív jsem dával tvaroh i 2x denně a nic a na starý kolena tohle;)
Riku

PříspěvekZaslal: pá srpen 16, 2013 8:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkus, možná to není tím tvarohem. Nevím, já už jsem něco přes 2 týdne nedal tvaroh do pusy a cejtím se super, koupil jsem si phase 8 a když si to spočítám tak to vyjde jen o pár Kč dráž (dle toho jakej tvaroh kdo kupuje). Ale tím nikomu nechci vymlouvat tvaroh ani nějak tvrdit že je špatný. Já jsem na něm ujížděl taky docela dlouho, vždycky jsem to rozmíchal s granko sirupem a to bylo to 200x lepší než nějaký kupovaný ochucený tvarohy nebo termixy

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Ranní nevolnost Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: