Tak jsem vyřadil ze stravy tvaroh a koupil jsem si lactobacily. Už tak 5 dní jsem naprosto v pohodě jako dřív. Akorát jsem si včera dal tvaroh a bylo mi po něm dost těžko, takže teď nevím zda to je tím tvarohem že mi nějak podělá trávení a nebo zda mi pomohly ty lactobacily
mohl si mit neco s travenim ..tim co sis koupil si to uklidnil a trochu napravil a jelikoz je tvaroh docela tezko stravitelny tak sis to zas narusil ..jeste pockej s tvarohem, davej hodne vlakniny atd
anebo se z praveku presun do soucasnosti a nahrad tvaroh micelarnim kaseinem, pripadne se na kaseiny a kaseinaty vykasli uplne a nech alespon pres noc sve utrapene a pretezovane zazivani odpocivat
Taky jsem dřív zkoušel "pokusy s tvarohem" a přežíráním obecně před spaním a zjistil jsem, že je to úplně na ho*** a člověku je potom akorát špatně v noci a ráno
A 5kilo svalů to člověku stejně nepřidá
No naštěstí mi bylo těžko jen po tom tvarohu, do hodiny už jsem byl zas v pohodě a cejtím se dobře po těch lactobacilech. Ráno na snídani opět jedou pořádnou nálož Takže asi kašlu na tvaroh a na noc koupím nějaký phase8 nebo tak.
taky mi teď poslední dobou bylo po ránu zle a po přečtení jsem si uvědomil, že taky večer dávám tvaroh a ještě do něj trochu arašídového másla;) takže vysadím a snad to bude ono. P.S. dřív jsem dával tvaroh i 2x denně a nic a na starý kolena tohle;)
Zkus, možná to není tím tvarohem. Nevím, já už jsem něco přes 2 týdne nedal tvaroh do pusy a cejtím se super, koupil jsem si phase 8 a když si to spočítám tak to vyjde jen o pár Kč dráž (dle toho jakej tvaroh kdo kupuje). Ale tím nikomu nechci vymlouvat tvaroh ani nějak tvrdit že je špatný. Já jsem na něm ujížděl taky docela dlouho, vždycky jsem to rozmíchal s granko sirupem a to bylo to 200x lepší než nějaký kupovaný ochucený tvarohy nebo termixy
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru