Alternativy gaineru?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Alternativy gaineru?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Alternativy gaineru?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MaRweN

PříspěvekZaslal: st červenec 31, 2013 8:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pitkin: No s tím ukládáním do tuku souhlasim, ale vždy jsem psal, že alespoň v malém množství. I když jsi endomorf, tak ti 15g-20g cukru po tréninku neublíží. Kdybych byl endomorf, tak bych dával nějaký zdroj 15-ti gramů rychlých cukrů a dobrých 40-50g z ovesných vloček + protein. Já si tim džusem dal cukru více, ale nutno podotknout, že jsem mezomorf+ektomorf, takže si to v rámci možností mohu dovolit.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Pitkin

PříspěvekZaslal: st červenec 31, 2013 8:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MaRweN napsal:
Pitkin: No s tím ukládáním do tuku souhlasim, ale vždy jsem psal, že alespoň v malém množství. I když jsi endomorf, tak ti 15g-20g cukru po tréninku neublíží. Kdybych byl endomorf, tak bych dával nějaký zdroj 15-ti gramů rychlých cukrů a dobrých 40-50g z ovesných vloček + protein. Já si tim džusem dal cukru více, ale nutno podotknout, že jsem mezomorf+ektomorf, takže si to v rámci možností mohu dovolit.

Jen sem se trochu rozepsal jelikož si nevěděl tu glykemii (která je důležitá k porozumění) tak sem chtěl předejít nedorozumění.

A vo tom to je !
-Milan Pitkin
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
duke.dukem

PříspěvekZaslal: st červenec 31, 2013 8:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Marwen: Kdybys byl endomorf, tak neresis pi*oviny, hodis po treninku poradnou davku hydra a potom se najis kvalitniho jidla. Vlocky si nech na snidani...
MaRweN

PříspěvekZaslal: st červenec 31, 2013 8:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

duke.dukem: To je furt dokola, několik názorů tu padlo, že jsou cukry alespoň v malé míře důležité, stejně tak, že když dáš samotný protein, tak si z něho tělo vypracuje cukr samo a bílkoviny nevyužije...ale jak jsem psal, je to každého věc. A kdybych byl endomorf, tak bych se zachoval tak, jak jsem napsal v minulém příspěvku, tvojí radou samotných bílkovin bych se vážně neředíl, to sorry.
Pitkin

PříspěvekZaslal: st červenec 31, 2013 8:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MaRweN napsal:
duke.dukem: To je furt dokola, několik názorů tu padlo, že jsou cukry alespoň v malé míře důležité, stejně tak, že když dáš samotný protein, tak si z něho tělo vypracuje cukr samo a bílkoviny nevyužije...ale jak jsem psal, je to každého věc. A kdybych byl endomorf, tak bych se zachoval tak, jak jsem napsal v minulém příspěvku, tvojí radou samotných bílkovin bych se vážně neředíl, to sorry.

Toho bych se nebál že tělo využije bílkoviny z drinku na přeměnu v cukr ,je to pro tělo složitý proces ,,když už by využívalo bílkoviny jako zdroj energie tak použije svalovou bílkovinu která je dostupnější.

A vo tom to je !
-Milan Pitkin
duke.dukem

PříspěvekZaslal: st červenec 31, 2013 8:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Marwene, jedine co ti k tomu mohu rict je - ucit se, ucit se, ucit se a hlavne se neupinej na nejaky dogma, ktere si prectes nekde v clanku. Muzes zacit napr. tim, ze si prectes co to vlastne hydro je a jak funguje
MaRweN

PříspěvekZaslal: st červenec 31, 2013 8:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

duke.dukem: Dle mých dosavadních znalostí je hydro druh proteinu, kterého můžeš sníst větší množství bez nafouknutí břicha, či plynatosti. To ovšem nemění nic na tom, že bych samotné bílkoviny po tréninku nedával...a to, že mi tu napíšeš, abych se učil je věc hezká, ovšem kdybys věděl kolik času už jsem studováním stravy ztratil...nepopírám, že se mám sakra co učit dál, ale to s těmi cukry je čistě asi věc názoru, výživoví poradci ti řeknou to, někde zase to...osobně se přikláním k těm výživovým poradcům. A můžeš si všimnout, že nejsem zdaleka jediný, i zkušení jedinci tu psali, že se mnou ohledně tohoto souhlasí...to každý kdo má takový názor je blbý?
MaRweN

PříspěvekZaslal: st červenec 31, 2013 8:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pitkin: No vidíš a když jsem tu napsal, že jsou ty cukry potřeba i pro ochranu svalů, tak jsem byl jen chladnokrevně odrovnán, s tím že jsem úplný blázen
duke.dukem

PříspěvekZaslal: st červenec 31, 2013 8:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MaRweN napsal:
Dle mých dosavadních znalostí je hydro druh proteinu, kterého můžeš sníst větší množství bez nafouknutí břicha, či plynatosti....

Tak to o tom skutecne zatim moc nevis...

Ale neboj, ono az bude po prazdninach a zacne ti zase skola, tak uz na takove kraviny nebudes mit cas (tedy alespon doufam... uz kvuli tomuto foru a vetsine jeho clenu)

Pitkin

PříspěvekZaslal: st červenec 31, 2013 8:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MaRweN napsal:
Pitkin: No vidíš a když jsem tu napsal, že jsou ty cukry potřeba i pro ochranu svalů, tak jsem byl jen chladnokrevně odrovnán, s tím že jsem úplný blázen

Pokud víš o hydru jen tohle tak ho raději nekomentuj.
Až na to že pointa byla taková ,že by si musel mít hodně intenzivní a těžkej trénink aby si vyčerpal zásoby cukru ve svalech a musel ho nutně rychle doplňovat po tréninku.
Většině kondičním cvičencům stačí bohatě pevné jídlo po tréninku s obsahem komplexních sacharidů.

A vo tom to je !
-Milan Pitkin
Spam

PříspěvekZaslal: st červenec 31, 2013 8:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

duke.dukem, Pitkin +1
MaRweN

PříspěvekZaslal: st červenec 31, 2013 9:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pitkin: Nemyslel jsem nutně tebe, bylo tu daleko víc lidí co upřednostňují rychlé cukry po tréninku. Dokonce mám takový dojem, že jeden ze zkušenějších tu napsal, že se mnou ohledně cukrů souhlasí.

duke.dukem: Je toho sice málo, ale pořád lepší, než kdybych vyjmenoval 10 věcí a z toho bych si 7 vycucal z prstu, ne? Víc o tom nevim, protože to vědět nepotřebuju, osobně mi k životu stačí syrovátkový protein...Pro lepší pocit si o něm přečtu víc, abych věděl, v čem je tak vyjímečný. A jestli myslíš těma blbostma zajímání se o stravu, tak tě musím zklamat, poněvadž se tomu věnuji zhruba od Vánoc, takže jsem to dělal aj počas školy,..rozhodně nepřestananu, už jen proto, že půjdu na školu s takovým zaměřením, to by bylo blbé jít tam a vůbec nic nevědět ale na to má dost času, než tam půjdu tak uběhne spousta času, který mohu věnovat přípravě a studováním dané problematiky více do hloubky, i když čas na to moc vážně nebude, na gymplu je to komplikované, co se klasického učiva týče.
Pitkin

PříspěvekZaslal: st červenec 31, 2013 9:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Marwen : Jak tu bylo už napsáno věnuj se kvalitní pevné stravě a nauč se pořádně jíst ,jako začátečník žádné doplňky stravy nepotřebuješ.
Jo psal to Ustinov ale ten je taky výkonností oproti tobě z jiné galaxie.
Hlavně dej na jeho rady a nevymejšlej svoje zázračné tréninky.
Poslechni ho a uvidíš že výsledky se dostaví.

A vo tom to je !
-Milan Pitkin
duke.dukem

PříspěvekZaslal: st červenec 31, 2013 9:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MaRweN napsal:
....
... Víc o tom nevim, protože to vědět nepotřebuju, ..

Jestli ti muzu jeste poradit, tak s timto pristupem pujdes leda tak do pr... a ne na skolu "s takovym zamerenim". Ale drzim palce ve studiu a hlavne pamatuj, ze kvantita nenahrazuje kvalitu, takze muzes studovat treba 10 let, ale kdyz studujes blbe, tak ti to je stejne k nicemu
Bara

PříspěvekZaslal: st červenec 31, 2013 9:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemáš úplně pravdu Pitkine a stejně tak Ustinov.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Alternativy gaineru? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: