|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pitkin

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bara

|
Zaslal: st červenec 31, 2013 9:34 am Předmět: |
|
|
| Pitkin napsal: | | Bara napsal: | | Nemáš úplně pravdu Pitkine a stejně tak Ustinov. |
Myslíš ohledně stravy nebo tréninku ? Je fakt že v tréninku se tolik ještě nevyznám ,mám to pouze jako doplněk.
Napiš pls co rád se poučím |
Trenink většinou nehodnotím,protože je to individuální věc a každý potřebuje něco jiného.Mluvím o nepotřebě doplňků u začátečníků.Je to stejné jako bys řekl,že malé dítě nepotřebuje sádru na zlomenou nohu,protože se rychleji hojí než starší.Navíc pojem kvalitní strava a poměr živin se tady taky obvykle globalizuje a to je špatně!
|
|
| nahoru |
|
 |
MaRweN
|
Zaslal: st červenec 31, 2013 9:35 am Předmět: |
|
|
Pitkin: V rámci tréninku s jednoručkami jsem ho poslechl, co se týče tréninku ve fitku, tak jeho rady vysliším také...až budu chodit do fitka  Jeho rad si cením, koukni se do jiných topiců, jak jsem mmu odepisoval...Proteinový prášek jsem koupil kvůli většímu množství bílkovin v ovesné kaši a taktéž z toho důvodu, že jsem měl problémy se svačinama na cestách...teď mohu vyrábět proteinové tyčinky a je to lepší varianta než s sebou na kolo tahat kdo ví co, nebo když jsem celé odpoledne venku a potřebuju 2 svačiny, obě v energetickém přijmu jako má normální jedinec oběd (normálními jedinci mám na mysli ty co se o stravu vůbec nezajímají a nemají páru co je to bíllkovina, sacharid a tuk), a ještě k tomu jedná-li se o šunku, chleba, vejce apod. všechno se spaří, v horšim případě zkazí... Několikrát jsem ti psal, že na stravě jsem založil základy, zkrátka stravu mám perfektní, protein jsem koupil jen z důvodu, jak jsem ho popsal výše...jinak do téhle doby jsem byl zastáncem jen pevné stravy...jídelníček jsem psal do topicu o stagnaci, stejně tak jsem tam napsal to, jakým způsobem se ke stravě stavím a jaký na ní mám názor...osobně tělo beru jako mechanismus, do kterého musíš přidávat palivo, přesně tak, aby dokonale fungovalo, ale to je nadlouho...těm ''normálně stravujícím jedincům'' vždy řeknu: "Kdybys měl ferrari a chtěl z něj vymačkat jeho potenciál na závodní dráze, které palivo natankuješ? Pančované, s kterým auto pojede na 60% výkonu, nebo dražší kvalitní, s kterým auto pojede jak drak - už chápeš proč jím tak jak jím a proč? '' Většinou ani neví jak odpovědět, protože je to zaskočí a to mám rád...
|
|
| nahoru |
|
 |
MaRweN
|
Zaslal: st červenec 31, 2013 9:45 am Předmět: |
|
|
duke.dukem: Ještě si dovolím podotknout, že na škole se zaměřením na stravu, se asi jen těžko budou posuzovat PRO a PROTI nějakého hydrolyzovaného proteinu...dle mých informací se tam zaměřují spíše na klasickou stravu a doplňky berou jen tak v rámci nutnosti.
Naposledy upravil MaRweN dne st červenec 31, 2013 9:48 am, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st červenec 31, 2013 9:49 am Předmět: |
|
|
Stravování je věc hodně složitá a doplňky mu pomůžou se dostat na potřebné hodnoty živin.Navíc nemůžu vědět jaký je to typ člověka a co mu pasuje.Vitamíny určitě,ale protein s rozumným obsahem sacharidů mu určitě prospěje.
Čím zkušenější jedinec, tím lépe si poradí bez doplňků.Ne naopak.
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: st červenec 31, 2013 9:55 am Předmět: |
|
|
Bara:
Ale nas Marwen, zadne doplnky skutecne nepotrebuje, protoze
| MaRweN napsal: | | .... Několikrát jsem ti psal, že na stravě jsem založil základy, zkrátka stravu mám perfektní, ..... |
Ja mit takove sebevedomi a schopnost varit z niceho jako maji dnesni tynejdzri, tak uz jsem dnes minimalne reditel zemekoule.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st červenec 31, 2013 9:57 am Předmět: |
|
|
| duke.dukem napsal: | Bara:
Ale nas Marwen, zadne doplnky skutecne nepotrebuje, protoze
| MaRweN napsal: | | .... Několikrát jsem ti psal, že na stravě jsem založil základy, zkrátka stravu mám perfektní, ..... |
Ja mit takove sebevedomi a schopnost varit z niceho jako maji dnesni tynejdzri, tak uz jsem dnes minimalne reditel zemekoule. |
K tomu pocitu neomylnosti je vychovala televize a rodiče, co nemají chuť vychovávat nebo přeceňují plody své (někdy sousedovic ) práce.Já mluvím všeobecně a nekomentuji radši marvina.
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
|
| nahoru |
|
 |
MaRweN
|
Zaslal: st červenec 31, 2013 10:04 am Předmět: |
|
|
No ono myslet si, že patřím k většině dnešním ''teenagerům" je docela omyl, stačí neházet všechny do jednoho pytle, já rozumu pobral dost a na věc mám všeobecně úplně jiný názor, než 99% teenagerů, kteří se honí za každým suplementem, přitom si ráno dají kavů, k dopolední svačině ve škole BCAA s tím, že do sebe dostali bílkoviny, tedy aspoň tak to jeden týpek tvrdí, do oběda jen dloubne, zbytek dá mě a myslí si že to dožene večeří kterou okoření vaječnou omeletou z 10-vajec....a takhle bych mohl pokračovat do nekonečna...zkrátka jsem jiný.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st červenec 31, 2013 10:09 am Předmět: |
|
|
| MaRweN napsal: | | No ono myslet si, že patřím k většině dnešním ''teenagerům" je docela omyl, stačí neházet všechny do jednoho pytle, já rozumu pobral dost a na věc mám všeobecně úplně jiný názor, než 99% teenagerů, kteří se honí za každým suplementem, přitom si ráno dají kavů, k dopolední svačině ve škole BCAA s tím, že do sebe dostali bílkoviny, tedy aspoň tak to jeden týpek tvrdí, do oběda jen dloubne, zbytek dá mě a myslí si že to dožene večeří kterou okoření vaječnou omeletou z 10-vajec....a takhle bych mohl pokračovat do nekonečna...zkrátka jsem jiný. |
Každý si myslí,že je jiný.Znám spoustu kluků a holek,kteří přistupují k životu hodně zodpovědně.Ona pravda ale leží někde mezi tím tvým kamarádem a tebou.BCAA v rozumné dávce totiž pomůžou tělu víc než nic moc svačina Nepodceňuj,ale nepřeceňuj
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
|
| nahoru |
|
 |
MaRweN
|
Zaslal: st červenec 31, 2013 10:12 am Předmět: |
|
|
Ale všiml sis, že má týpek asi značně malý energetický příjem? Přitom si ťuká na hlavu, že nepřibírá, když měl ke svačině BCAA a k večeři 10 vajec...trochu smutné ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
MaRweN
|
Zaslal: st červenec 31, 2013 10:14 am Předmět: |
|
|
duke.dukem: To, že jsem rozumově vyspěl dřív, než většina jedinců a že na tuhle problematiku mám jiný názor musí nutně znamenat, že si z vás dělám p*del?
Naposledy upravil MaRweN dne čt srpen 01, 2013 12:25 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: st červenec 31, 2013 10:23 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|