Alternativy gaineru?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Alternativy gaineru?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Alternativy gaineru?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MaRweN

PříspěvekZaslal: st červenec 31, 2013 10:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

duke.dukem: +1
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
JohnnyTheMuscle

PříspěvekZaslal: st červenec 31, 2013 10:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Byt tebou zamerim se na praxi a nedělal bych z posilovani zbytecne takovou vedu. Teoretik si nicmene dobrej :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MaRweN

PříspěvekZaslal: st červenec 31, 2013 10:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

JohnnyTheMuscle: Však jo, pohodová diskuze aspoň Vždycky mě zajímal názor, jak se k tomuhle staví ostatní, ono říct si nebrat stravu tak vážně se může pak projevit třeba na postavě, anebo celkovém zdraví a ani to nemusí být vidět v zrcadle. Nicméně je jasné, že když jsem mimo domov, třeba na výletě, že nepočítam kalorie a žeru co dostanu pod nos a to si ještě dám 2x víc než ostatní
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: st červenec 31, 2013 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MaRweN napsal:
duke.dukem: Ještě si dovolím podotknout, že na škole se zaměřením na stravu, se asi jen těžko budou posuzovat PRO a PROTI nějakého hydrolyzovaného proteinu...dle mých informací se tam zaměřují spíše na klasickou stravu a doplňky berou jen tak v rámci nutnosti.

Tak to máš špatné informace anebo si zjišťuješ informace o špatném oboru. A přestaň se brát tak vážně, začínáš tu být pro smích.
MaRweN

PříspěvekZaslal: st červenec 31, 2013 10:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko: To co se z toho stalo nebyl záměr...jediné s čím jsem počítal byla různá řešení alternativ gaineru v diskuze mezi ne-gainerovými jedinci. Popřípadě názor na ty piškoty...
ego

PříspěvekZaslal: st červenec 31, 2013 11:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to že se snažíš zjistit si informace je v pohodě, pro smích jsi kvůli těm výrokům typu "jsem rozumnější než 99% teenagerů","rozumu sem teda pobral dost" a "moje strava je perfektní!"
MaRweN

PříspěvekZaslal: st červenec 31, 2013 12:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ego: moje stravování je k vidění v topicu o stagnaci svalů...vlastně jsem si uvědomil, že jinak ani nejim, jen občas...Teď o prázdninách je většinou takhle...Ovesná kaše - ovesná kaše - celozrnné pečivo+šunka+sýr+vejce - racio chlebíčky+proteinový nápoj v mléku - steak s rýží - tvaroh+vejce+semínka+vločky

A když je tréninkový den, tak akorát upravím porce tak, aby se tam vešlo nějaké to menší jídlo hned po tréninku

- A to o těch teenagerech...to nevím, na to si názor už asi udělá každý sám...

edit: ten kluk, co žere BCAA na svačinu apod. nebyl vymyšlený, je to můj spolužák a zároveň dobrý kámoš, ale nechce si poradit...nepopírám, že ruce má kvalitně vypracovaný, ale tim to asi končí...
Pitkin

PříspěvekZaslal: st červenec 31, 2013 12:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MaRweN napsal:
Ego: moje stravování je k vidění v topicu o stagnaci svalů...vlastně jsem si uvědomil, že jinak ani nejim, jen občas...Teď o prázdninách je většinou takhle...Ovesná kaše - ovesná kaše - celozrnné pečivo+šunka+sýr+vejce - racio chlebíčky+proteinový nápoj v mléku - steak s rýží - tvaroh+vejce+semínka+vločky

A když je tréninkový den, tak akorát upravím porce tak, aby se tam vešlo nějaké to menší jídlo hned po tréninku

- A to o těch teenagerech...to nevím, na to si názor už asi udělá každý sám...

Jak psal Ustinov založ si log bylo by to rozhodně zajímavé

A vo tom to je !
-Milan Pitkin
MaRweN

PříspěvekZaslal: st červenec 31, 2013 12:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pitkin: Jako že bych vypisoval jídlo tady i na kcal tabulkách? Bych pak nedělal nic jinýho, než bych vypisoval jídlo do PC Nepotřebuju nikomu jídelníčkem dokazovat, že se stravuju v rámci možností zdravě, racionálně, vyváženě....ten jídelníček takhle fakt je, jak jsem napsal a kalorie sedí někde kolem 3500-3600 kcal což osobně potřebuju, za měsíc budou porce zas trochu jiné

edit: kromě kalorií se snažim i o to, aby seděli živiny tak nějak rozumně...žádné přehánění...+-20g čehokoli, beru v pohodě...i když u tuku trochu míň poněvadž to pak leze hodně do kalorií (1g tuku=9kcal...) a nemůžu si dovolit tolik bílkovin, či sachrů, co potřebuju

Naposledy upravil MaRweN dne st červenec 31, 2013 12:55 pm, celkově upraveno 1 krát
Pitkin

PříspěvekZaslal: st červenec 31, 2013 12:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MaRweN napsal:
Pitkin: Jako že bych vypisoval jídlo tady i na kcal tabulkách? Bych pak nedělal nic jinýho, než bych vypisoval jídlo do PC Nepotřebuju nikomu jídelníčkem dokazovat, že se stravuju v rámci možností zdravě, racionálně, vyváženě....ten jídelníček takhle fakt je, jak jsem napsal a kalorie sedí někde kolem 3500-3600 kcal což osobně potřebuju, za měsíc budou porce zas trochu jiné

Tak dá se to asi nějak exportovat ,nemyslel sem jen jídlo ale i trénink...
Já to dělám v excelu a vyhovuje mi to ,ale ty tabulky kalorické je pěkná aplikace.

A vo tom to je !
-Milan Pitkin
MaRweN

PříspěvekZaslal: st červenec 31, 2013 1:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pitkin: Myslim, že by to teď bylo spíše na škodu, momentálně tu mám velmi špatnou reputaci A plýtvat energií vypisováním toho či oneho, načež by přišel týpek s tím ať to celý předělám, že to stojí za hovno, že podomácku udělaná ovesná kaše je hovno, že si radši dá chutnější instatní apod.... to mi za to vážně nestojí... Ale tak třeba za rok, dva... už jako fitkař a s lepšími znalostmi o výživě bych tu něco takového mohl sepsat... taktéž tu není na škodu být tu delší dobu zaregistrovaný, poněvadž jinak jsou rady úplně špatné, i když jsem se snažil radit v rámci svých možností a to, co si myslím, že už ovládám, tak to stejně vyústilo jen ve velký problém Osobně myslim, že jsem to vzal za velmi, velmi špatný konec a moje reputace tady tomu odpovídá...už ani nevím, jak bych tady mohl normálně fungovat, např. bez narážek...
Pitkin

PříspěvekZaslal: st červenec 31, 2013 1:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MaRweN napsal:
Pitkin: Myslim, že by to teď bylo spíše na škodu, momentálně tu mám velmi špatnou reputaci A plýtvat energií vypisováním toho či oneho, načež by přišel týpek s tím ať to celý předělám, že to stojí za hovno, že podomácku udělaná ovesná kaše je hovno, že si radši dá chutnější instatní apod.... to mi za to vážně nestojí... Ale tak třeba za rok, dva... už jako fitkař a s lepšími znalostmi o výživě bych tu něco takového mohl sepsat... taktéž tu není na škodu být tu delší dobu zaregistrovaný, poněvadž jinak jsou rady úplně špatné, i když jsem se snažil radit v rámci svých možností a to, co si myslím, že už ovládám, tak to stejně vyústilo jen ve velký problém Osobně myslim, že jsem to vzal za velmi, velmi špatný konec a moje reputace tady tomu odpovídá...už ani nevím, jak bych tady mohl normálně fungovat, např. bez narážek...

Nj člověk se ti snaží poradit a ty si furt meleš svou to lidi nasere ,,plus ty tvoje naivní doměnky o gladiátorech atd a některé výroky jsou obvzlaště zajímavé ...
Bejt tebou tak si zajdu do fitka ,najdu si dobrýho trenéra ať tě naučí techniku pořádně a jak máš cvičit ...ono sestavovat tréninky bez znalostí není jednoduché (na co by pak byli taky trenéři) je lepší tímto do sebe investovat než ztratit roky cvičení nebo nedej bože zdraví...

A vo tom to je !
-Milan Pitkin
duke.dukem

PříspěvekZaslal: st červenec 31, 2013 1:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Marwene, neber tak vazne nejen sebe, ale i ostatni. Zaloz si ten log a jed si to, co sam uznas za vhodne a treba za par let nam vsem jeste dokazes, ze jsme se v tobe mylili. Hlavne se nenech otravit, poradne cvic a ber to s nadhledem

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Alternativy gaineru? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Rychle na stránku:

Přejdi na: