UFC 163: Jose Aldo vs. Korean Zombie *spoil*

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - UFC 163: Jose Aldo vs. Korean Zombie *spoil*  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> UFC 163: Jose Aldo vs. Korean Zombie *spoil*
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Kdo vyhraje main event?
Korean Zombie
0%
 0%  [ 0 ]
Jose Aldo
100%
 100%  [ 5 ]
Celkem hlasů : 5

Autor Zpráva
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st červenec 31, 2013 6:34 am    Předmět: UFC 163: Jose Aldo vs. Korean Zombie *spoil* Odpovědět s citátem

Main card
Jose Aldo (c) vs. Jung Chan-Sung
Lyoto Machida vs. Phil Davis
Cezar Ferreira vs. Thiago Santos
Thales Leites vs. Tom Watson
John Lineker vs. Jose Tome

Preliminary card (FX )
Vinny Magalhães vs. Anthony Perosh
Amanda Nunes vs. Sheila Gaff
Sergio Moraes vs. Neil Magny
Ian McCall vs. Iliarde Santos

Preliminary card (Facebook)
Rani Yahya vs. Josh Clopton
Viscardi Andrade vs. Bristol Marunde
Ednaldo Oliveira vs. Francimar Barroso

Turakamův oblíbenej event roku asi, ne? =)
BerserK87
(ban)

PříspěvekZaslal: st červenec 31, 2013 12:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vidim 3 zaujimave zapasy z toho jeden pokial mam ist z pohladu pravdepodobnosti predchadzajucich bude na 99% maximalna nuda (Davis - Machida) a ostatne dva nemozu byt nezaujimave - zeny a main event.

Som zvedavy ako sa bude Aldo branit proti pakam. Najviac to vidim na nejake pekne kolienko a dorazenie.

edit: Inac dal som hlas Aldovi, ale nejak citim ze by som to zmenil na KZ. Este by sa zisla poll: Bude tento zapas "Fight of the Year"? Tam by som dal YES!

Naposledy upravil BerserK87 dne pá srpen 02, 2013 6:08 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Turakam

PříspěvekZaslal: st červenec 31, 2013 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nie hehe, naj event roka caka 16. A free:), túto uplne súhlas s berserkom.
Douglas

PříspěvekZaslal: ne srpen 04, 2013 9:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lyoto Machida vs. Phil Davis
Zlodejina nejvetsiho kalibru, za co to kurva tomu negrovi dali? Absolutne nesmyslne rozhodnuti, Machida si to hlidal, davis ho sice dvakrat dostal na zem, ale celkem nic nepredvedl, krom ran do tela, ve stoji to Machida uplne v pohode prebodoval. Ale co cekat od zapasu kde jeden pije vlastni moc a druhy boxuje v ruizovych trenyrkach... Machida se mi tentokrat moc libil (a to jsem ze zacatku fandil spis Davisovi), clkem zvlastni taktika, jakoby neoihrabane pohyby a najednou pekny uder, nebo komba, prehled jak svina, Davis nevedel co delat, nechapu.

Cezar Ferreira vs. Thiago Santos
Po trictvrte minuty gilotina, co na to rict...

Thales Leites vs. Tom Watson
Moderatori se sice predhaneli v superlativech, ale uz jsme videl i zajimavejsi sparingy. Leites se profiluje jako BJJ fighter, ale zubozeneho Watsona subnout nedokazal, zas ten je asi drzak jak prase, ten armbar, nebo pak ty choky na finale, to bylo maso. JInak po prvnim kole zpomaleny film, sice krvak, ale bez zapletky a katarse... ;)

John Lineker vs. Jose Tome
Skoda ze se Tome snad zranil, nebo co, jiank se mi libil vic, byl agresivnejsi i presnejsi. Lineker pulku prviho kola nejspis prohulil po tom backfistu a nasledne akci.

Moraes vs. Magny
Krasne BJJ, treba ten prechod do mountu, nebo potom ten sweep z toho (asi) ne uplne dobre chycenho trianglu , to byla lahudka.

Nunes vs. Gaff
Holky jsou vzdycky zivelny a je to akce od zacastku do konce, ale ze bych na tom nejak ujizdel, to ne.

Maint event jsem nevidel, byl jsem znechuceny z toho Machidy, resp. rohodnuti tech kokotu.
BerserK87
(ban)

PříspěvekZaslal: ne srpen 04, 2013 10:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Machida vs Davis
Pozeram si zapas, hmm wrestler ide stand up vs karate boy, nuz dobre. Na konci si hovorim, tak teda Machida zas vyhral zapas... ibaze cooo? Lyoto musi byt riadne nabruseny takto doma prehrat. I tak zapas podla ocakavania nenapinavy, viacmenej nudny.

Zeny som este nevidel, ale tipujem je to na tu domacu krasavicu Amandu
edit: Aaa tak som uz skuskol.. uplne ine nasadenie, tempo ako muzi. Hasenica riadna. Samozrejme Amanda vyhrala :)

Mainevent
Slimakoidny rozbeh, skoda toho vyklbenia. Neviete ci mu Aldo donho udrel alebo si to KZ vyhodil sam tym uderom?
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne srpen 04, 2013 11:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

BerserK87 napsal:

Mainevent
Slimakoidny rozbeh, skoda toho vyklbenia. Neviete ci mu Aldo donho udrel alebo si to KZ vyhodil sam tym uderom?

Podle mě si to Zombik udělal sám tou overhead-pravačkou, ale neviděl jsem opakovačku.

Od toho zápasu jsem čekal asi trošku víc. Aldo neukázal výbušnost a Zombik byl trošku míň aktivní, než bych čekal. Aldo by na body i tak vyhrál 50-45.

K Machidovi - vyhrát měl, ale vůbec mi tohle nevadí... jeho poslední zápasy byly fakt nudný a mě osobně nesere, když fighter prohraje zápas, kde jede vyloženě jen na body. Ale stávat by se to nemělo. Dana to asi napsal po zápase necitlivě, ale souhlas. Nenechávat to rozhodčím.
Turakam

PříspěvekZaslal: ne srpen 04, 2013 12:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zombie by šiel po finiši, neviem, cítil som, že by to dal, kurnik, takéto sa stane, smola veľká.
SFUCC

PříspěvekZaslal: po srpen 05, 2013 5:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Zombie by šiel po finiši, neviem, cítil som, že by to dal, kurnik, takéto sa stane, smola veľká.

Přesně tak! Zombie to chtěl vybalit až 4th a 5th kole kdy po grapplingu byl Aldo unavenější, ale zase zlomil chodidlo při to jediném low kicku proto se tak ostýchal...
Hammer_Fist

PříspěvekZaslal: st srpen 07, 2013 9:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lyotovi sa to vratilo za prvy zapas so schogunom, karma is a bitch! Tiez som si hovoril, ze to vyhral a myslim, ze cisto matematicky na body aj vyhrat mal, ale s tymto som ovela spokojnejsi vnutorne :D
ursus.

PříspěvekZaslal: čt srpen 08, 2013 1:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hammer_Fist napsal:
Lyotovi sa to vratilo za prvy zapas so schogunom, karma is a bitch! Tiez som si hovoril, ze to vyhral a myslim, ze cisto matematicky na body aj vyhrat mal, ale s tymto som ovela spokojnejsi vnutorne :D

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - UFC 163: Jose Aldo vs. Korean Zombie *spoil*
Rychle na stránku:

Přejdi na: