Včera jsem měl volno, tak jsem se šel trochu protáhnout. CNS vypnutá po 4 dnech sezení a u dřepů tomu chyběla ta agresivita, nicméně jsem si pořídil pořádný elastický šortky na dřepy a je to úplně něco jiného.
Váhy jsem hodně podsekl, ale dřep je počítaný z maxka v bandážích, takže je budu muset v dalších týdnech používat. Přijde mi, že jsem den ode dne zkrácenější, ikdyž strečuju hodně.
Zapoměl jsem si napsat dnešní parametry a trochu jsem ty dřepy popletl. Cvičil jsem v botách s plochou podrážkou a o kus lepší při širokém dřepu. První 3 série dřepů střední postoj atg, poslední široký postoj a tak 5cm pod paralel, tahy i bench jsem se snažil co nejdynamičtěji.
Nevím, jestli spoléhat jen na dřepy a tahy nebo doplňovat i cviky na nohy, hlavně teda slabý hamstringy. Celý trénink bez pásku.
Už druhý den mě pobolívá pravé koleno, taková řezavá bolest kousek pod tou horní "bulkou", ale při dřepech jsem nic necítil, naopak když jsem dělal pistole při rozcvičce, tak to bolelo strašně.
Už se nemůžu dočkat nejtěžších týdnů.
Bench press s malou stopkou, dynamicky nahoru
4x3x70
Dřep
4x6x62
Mrtvý tah
4x3x90
Doplňky:
Přítahy v předklonu podhmatem
2x8x60
2x8x80 trhačky
Rumuny s jč
4s
Rozpažování v předklonu s jč
3s
Břicho na TRX
5s
Uvažuju o zařazení 4 dne na ruce a lýtka a jako doplňky v pondělí shyby a kliky na bradlech, středu přítahy v předklonu a břicho, pátek tlaky v sedě a protisměrky + každý den 1 cvik na zadní část ramen/ rehabilitační cvik na ramena.
Celý odcvičený i s rozcvičkou za hodinu, vůbec jsem nestíhal dneska. Dřepy strašně těžký, vůbec nejdou, nevím čím to je, záda to dávají v pohodě, hamstringy bych měl mít taky jakštakš silný, protože mrtvolu mám mnohem větší jak dřep, tak nevím.
T-rows na stroji, různé úchopy, trhačky, mezi sériema pár shybů
4x6x70
Zakopávání
4s
Kliky na bradlech
10,8,8,8
Obrácený peck deck + biceps na spodní kladce lanovým držákem
3ss
Strečink 20min
Víc než 3op na bench pressu mi vyloženě vadí, první 3 dám bez problému a pak mi začne slábnout úchop, rozjíždět se lopatky, nejde mi leg drive a stojí to celý za nic, navíc dopolední trénink, tudíž nic pro mě.
To pravé koleno mě bolí čímdál víc, při každé námaze, jako např. chůze do schodů nebo dřep, ale při běžné chůzi mě to nebolí. Podle přiloženého obrázku mě bolí "vazivový provazec" a ta malá kůstka na kterou se dole upíná, občas to mám trochu nateklé, kuproti levému kolenu a na pohmat je to trochu citlivější, když na to zatlačím, tak to bolí. Začalo to z ničeho nic a k doktorovi se mi s tím moc nechce, navíc přerušovat silovku... Pokud by někdo věděl co s tím, popř. čím to je způsobeno, tak prosím napište. Čtvrtdřepy ani předkopávání nedělám. Kloubní výživu beru jen kolagen, cca 20g denně a chci dokoupit glukosamin a MSM popř. Animal Flex.
Zapomněl jsem bandáže, dřepy těžký, koleno bolí, ale paradoxně víc u nižších vah. Video z poslední série dřepů, při posledním op. jsem na chvíli povolil břicho a málem jsem tam zůstal.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru