|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Sakhal
|
Zaslal: st červenec 31, 2013 12:13 am Předmět: Co jíte večer/v noci |
|
|
Zdravim, tak dva tejdny zpátky jsem omezil sacharidy a přidal více kardia. Cílem je něco shodit a trochu se vyrýsovat
Ale večer mě téměř denně přepadá hlad, napadlo mě jestli to třeba neni tim, jak jsem omezil ty sacharidy a a tělu to chybí (?). Večer, nebo spíš v noci když mám hlad tak si dám 250g polotučnýho tvarohu. Nechci už jíst nic po čem bych mohl přibírat. Zajímá mě jak tenhle noční hlad " řešej" ostatní, jestli je nějaká alternativa tvarohu - né že by mi už nechutnal. Popřípadě, jestli ten hlad neni vyvolanej nedostatkem sacharidů...Ovesný vločky ráno jsem vyměnil za vajíčka a u oběda jsem si změnšil přílohy..Takže, zas nic drastickýho...
Jsem zvědavej na vaše názory. Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
honzaj95

|
Zaslal: st červenec 31, 2013 5:55 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Dincek
|
Zaslal: st červenec 31, 2013 6:26 am Předmět: .. |
|
|
No já si dal kopec těstovin s masem a dvoulitrovku coca coly  Jinak bych to řešil tvarohem s trochou marmelády a hned spát dokud máš něco v břiše.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacatecnik Anthony
|
Zaslal: st červenec 31, 2013 7:31 am Předmět: |
|
|
absolutne nic ti neudelaji třeba racio chlebiky s kvalitni sunkou (osobne overeno z dlouhodobějšího hlediska)
|
|
| nahoru |
|
 |
Insano41

|
Zaslal: st červenec 31, 2013 8:01 am Předmět: |
|
|
tuky _________________ Fuaaark
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
Zaslal: st červenec 31, 2013 8:05 am Předmět: |
|
|
Zamknout lednici ,mě se kolikrát stalo že sem jako náměsíčnej chodil užírat arašídové máslo _________________ Já tělo šokuju tím, že nechám trénink nezměněný třeba rok. Tělo užuž očekává změnu a ono nic. Tím ho úplně vyšokuju :-) (daymoon)
"Klíčem ke štěstí je zvedat těžké věci nad hlavu!" - Jon Engum
A vo tom to je !
-Milan Pitkin
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st červenec 31, 2013 4:37 pm Předmět: Re: Co jíte večer/v noci |
|
|
Já si dám rybičky ve vlastní šťávě. Kalorií nula, nula prd a skoro samé bílkoviny. Jen si člověk potom musí znovu vyčistit zuby.
Jinak, zelenina neuškodí a nebránil bych se třeba ani melounu (což je ostatně také zelenina)
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: st červenec 31, 2013 5:00 pm Předmět: |
|
|
vecer v 10 sedim u notasu,kukam na nejaky film, vedle nohy hrnec a tam ryze s masem (hmotnost jidla tak 500-1000g jak kdy) a tlacim :D
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
Zaslal: st červenec 31, 2013 6:36 pm Předmět: |
|
|
tvaroh...mnoho let neznám nic jiného, a jsem pěkně nafutrovanej...... 1 nebo 2 většinou samotné, nebo max s vanil. cukrem
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st červenec 31, 2013 8:38 pm Předmět: |
|
|
Tipů Ti tu dá každý spoustu, mě by spíš zajímalo, proč si na snídani vyměnil vločky za vajíčka? A z kolika gramů sacharidů si přešel na kolik? _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Sakhal
|
Zaslal: st červenec 31, 2013 10:08 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Tipů Ti tu dá každý spoustu, mě by spíš zajímalo, proč si na snídani vyměnil vločky za vajíčka? A z kolika gramů sacharidů si přešel na kolik? |
No z důvodu abych snížil počet sacharidů a nahradil jsem to vajíčkama abych přidal na bílkovinách..
Teď za to co napíšu je mi jasný, že dostanu pořádně zjebáno ..Ale sachry jsem snížil tak nějak "od oka"...Vločky jsem vyměnil za vajíčka. Zmenšil jsem si přílohy k hlavnímu jídlu, hodně jsem omezil pečivo a přidal zeleninu...Je mi jasný, že to neni nejlepší způsob. Ale nevěděl jsem jak to složitě vypočítávat kolik jich mám nyní a o kolik jsem to měl snížit..
|
|
| nahoru |
|
 |
Midnight
|
Zaslal: čt srpen 01, 2013 8:31 am Předmět: |
|
|
Naopak, mě se to jeví jako ten nejlepší zůsob. To, že jsi nahradil plesnivé vločky vajíčkama, mrtvé jídlo jako je pečivo zeleninou, ubral přílohy a nic nepočítáš, je velmi moudrá věc _________________ Each step I take
May it hurt may it ache
Leads me further
Away from the past
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt srpen 01, 2013 8:56 am Předmět: |
|
|
Ano, byla to moudrá věc, byla to tak moudrá věc, že teď večer trpí hlady a chce řešit pouze důsledek nikoliv příčinu... To jsou mi názory. Ani se nedivím, že některá zvučná jména přestala dělat do výživy a raději se angažují v jiných oborech, kde nemůže solit moudra kdejaká osoba. Midnighte, nechceš jít poradit inženýrům, jak správně posouvat most po teflonových deskách? Vůbec nevadí, když o tom nic nebudeš vědět, hlavní je, že jsi jim prostě něco řekl, i když to bude z cesty. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt srpen 01, 2013 9:05 am Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Tipů Ti tu dá každý spoustu, mě by spíš zajímalo, proč si na snídani vyměnil vločky za vajíčka? A z kolika gramů sacharidů si přešel na kolik? |
Připojuju se k otázce
|
|
| nahoru |
|
 |
Milan Mai
|
Zaslal: čt srpen 01, 2013 6:46 pm Předmět: |
|
|
Být tebou, dám zpět ty vločky. Dej si jich třeba 50 g s nízkotučným mlékem nebo 0,1 jogurtem. Jelikož maj vločky zdravé tuky, vlákninu a mají nízké gi. Zatímco vajíčko má kopu nezdravých tuků, cholesterol a zanedbatelné číslo bílkovin, když si teda neudělaš třeba 4 vajca...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|