Co jíte večer/v noci

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co jíte večer/v noci  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Co jíte večer/v noci
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Luster

PříspěvekZaslal: čt srpen 01, 2013 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Milan Mai napsal:
Být tebou, dám zpět ty vločky. Dej si jich třeba 50 g s nízkotučným mlékem nebo 0,1 jogurtem. Jelikož maj vločky zdravé tuky, vlákninu a mají nízké gi. Zatímco vajíčko má kopu nezdravých tuků, cholesterol a zanedbatelné číslo bílkovin, když si teda neudělaš třeba 4 vajca...

..teda aspon doufam, ze to byl povedej vtip
Spam

PříspěvekZaslal: čt srpen 01, 2013 7:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
Milan Mai napsal:
Být tebou, dám zpět ty vločky. Dej si jich třeba 50 g s nízkotučným mlékem nebo 0,1 jogurtem. Jelikož maj vločky zdravé tuky, vlákninu a mají nízké gi. Zatímco vajíčko má kopu nezdravých tuků, cholesterol a zanedbatelné číslo bílkovin, když si teda neudělaš třeba 4 vajca...

..teda aspon doufam, ze to byl povedej vtip

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt srpen 01, 2013 7:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A čemu mám věřit? Každej píše něco jinýho.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt srpen 01, 2013 7:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

taky jsem se zasmal :-D

ale k hlavni otazce: podle me jde jenom o pocit prazdneho zaludku, pokud mas dobry jidelnicek, tak o nic tak strasneho nejde, ale pokud se chces nacpat necim "zdravym" doporucuju treba brokolici nebo okurek
minimum sacharidu, hodne vody a vlakniny
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: čt srpen 01, 2013 7:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Slušnej první příspěvek.

Eric Cartman
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Milan Mai

PříspěvekZaslal: čt srpen 01, 2013 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam

PříspěvekZaslal: čt srpen 01, 2013 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Milan Mai napsal:

???? ????
Luster

PříspěvekZaslal: čt srpen 01, 2013 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja to rikam furt, ze ty vlocky akorat skodej
Spam

PříspěvekZaslal: čt srpen 01, 2013 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To bude těma prázdninama, leze jim to na hlavu, nepracujou, flákají se a vymejšlí p***.
Midnight

PříspěvekZaslal: čt srpen 01, 2013 10:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
...

To, že má večer hlad není z toho důvodu, že začal jíst lepší jídlo, ale z toho důvodu, že mu to nestačí, aby uspokojil svoje potřeby. Nevím, proč ze mě děláš vola, když jediné, co jsem řekl, bylo to, že vajíčka a zelenina jsou lepší než ty vaše vločky s rohlíkama.
Away from the past
Sakhal

PříspěvekZaslal: čt srpen 01, 2013 11:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ted z toho nejsem moudrej o nic vic
Ale jak psal Peter Ustinov je možný, že jde jenom o pocit prázdnýho žaludku.Ta okurka neni špatnej nápad,navic mi i chutná
K tý snídani osobně si myslim, že výměna vloček za vajíčka, pokud nechci nabírat byla správná...ale nejsem žádnej odborník, tak mě kdyžtak vyveďte z omylu
A eSko, samozřejmě, že chci řešit příčinu a né pouze důsledek. Proto se ptám, jestli to nemůže být tím, že jsem přiškrtil sacharidy ...
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: pá srpen 02, 2013 9:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Midnight napsal:
eSko napsal:
...

To, že má večer hlad není z toho důvodu, že začal jíst lepší jídlo, ale z toho důvodu, že mu to nestačí, aby uspokojil svoje potřeby. Nevím, proč ze mě děláš vola, když jediné, co jsem řekl, bylo to, že vajíčka a zelenina jsou lepší než ty vaše vločky s rohlíkama.

A proč jsi to třeba nenapsal hned a musíš začít shazovat potraviny jako jsou vločky a pečivo? Máš k tomu vůbec nějaké pádné argumenty, nebo se jedná o nějaký fanatismus? A pokud Sakhal nedostatenčně uspokojuje potřeby, tak mu na to napíšeš, že je dobře, že nic nepočítá? To je určitě logické řešení... Já nemám jediný důvod dělat vola z někoho, koho vůbec neznám a znám maximálně jeho přezdívku někde na internetu. Obávám se, že pokud se momentálně cítíš jako vůl, tak sis to způsobil sám svým předchozím příspěvkem, který byl víceméně z cesty. Měl jsi přispět nějak konstruktivně a ne shazovat něco, s čím Sakhal vůbec problém nemá. Navíc to hubnutí není vždycky jenom o tom, že když začnu jíst kuskus místo pečiva, tak je hubnutí zaručeno. Nebo nahradím vločky vejci, což je zaprvé nesmysl a zadruhé nahrazuješ sacharidy bílkovinou. A argumenty typu "plesnivé vločky, mrtvé jídlo" tu akorát klukům pleteš hlavu. Nechceš pracovat v bulváru? Tam za lživé informace platí velmi dobře.

Sakhal: Jo, zřejmě si snížil sacharidy moc, ale to je zatím jen takové hádání, když nevíme kolik si jedl předtím, kolik jíš teď, na kolik ti "jede" bazální metabolismus atd.
Midnight

PříspěvekZaslal: pá srpen 02, 2013 10:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Argumenty by byly, například to, že celá a čerstvá jídla jsou lepší než ta rafinovaná. Sacharidy bílkovinama? Není náhodou většina energetické hodnoty vajec tvořena právě tuky? Myslím, že ano. Počítat potraviny? Můžeš si počítat jak chceš, ale pokud budeš jíst špatně, můžeš se s těma výpočtama jít tak akorát vyfotit. A to se jen dotýkám povrchu a právě proto, že se tady s lidma nechci hádat, jsem mu napsal pouze své požehnání k výběru potravin.

Základním předpokladem pro práci v bulváru není lhát, ale umět věc překroutit tak, aby se z ní stalo něco jiného. Nevím, o co ti jde, ale já už se k tomu tady vyjadřovat nebudu.
Away from the past
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: pá srpen 02, 2013 10:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Celá a čerstvá? Čerstvá chápu, ale co to sakra znamená celá jídla? To jako že pečivo je půlené jídlo? Občas mám pocit, že jenom aby tu někdo zněl alespoň trochu odborně, tak se začne ohánět pojmy, o kterých sám moc neví, což je tu ale častý případ, takže to mě zas tak už ani nepřekvapuje. Dle Tvého příspěvku lze snadno odvodit, že celozrnné pečivo a ovesné vločky považuješ za rafinované potraviny. Hezký...
Ano, nejvíce energetické hodnoty vajec tvoří tuk, ale proč asi? Nicméně stále zůstává fakt, že vejce se jí hlavně jako zdroj bílkovin a nenahlíží se na něj, jako na potravinu, která ti může nahradit ovesné vločky. Srovnáváš jablka s hruškami. A ty v tom Shakala ještě podpoříš, když má očividně špatně nastavený jídelníček. Chyť se prosím za nos, než příště něco napíšeš...

K OT bulváru: Ano, jinými slovy lež.
moby

PříspěvekZaslal: pá srpen 02, 2013 11:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja nevim, mi todle prijde jako debata o ho..u.

1. Pokud mas hlad kazdy jeden vecer, mas hodne spatne poskladany jidelnicek. To uz Ti tu nekdo napsal.

2. Pokud se chces jen zaplacnout (psal jsi, ze po tom vecernim jidle nechces pribrat), tak se cpi logicky tim, v cem nejsou zadne kalorie. Tedy zelenina je snad jedina mozna volba. Taky se muzes proste jen zalit vodou.

3. Pokud by ty Tvoje "zrave vecery" byly jen jednou za cas, tak se nacpi cimkoli co Ti prijde pod ruku. Kdyz se todle stane jednou za 14 dni az mesic mne, tak proste jdu a najim se. Jestli to jsou vlocky s mlikem, vajicka, ryze se zeleninou a masem, ovoce a nebo neco jineho zalezi fakt jen na tom co zrovna doma je a da se to snist rychle :) Jeden vykyv z jinak pevneho rezimu celkovy vysledek prilis nezmeni - teda pokud nejsi ve finalni fazi pripravy na Mr. Olympia ;)

4. Pokud jsi kultik a trpis nocnima murama z toho, ze bys pres noc ztratil 10g svalu z nedostatku bilkovin, pak si dej ty vajca treba :) A nebo 50g proteinaku a to zajez tou zeleninou :)

5. Pokud delas hromady aerobky, tak se cpi sacharidama! Ty ruzne low carb diety proste nejsou delane pro vyuziti s velmi castou a dlouho aerobni aktivitou. Ja proste nikdy neslysel o triatletovi (volim triatlonistu jako kardinalni ukazku vytrvalostnich sportovcu), ktery by dokazal delat to co dela a u toho zral nejaky low carb. Nicmene, jdu ted v ramci proflakaneho patku podrazdit strejdu googla - mozna nejakeho triatleta na WD, Paleu nebo Atkinsovi najdu :)

(Uplne OT: Nevite proc jsem si ted vzpomenul na toho chudaka lva z futuramy co ho ti hipici naucili zrat tofu? :D Myslim, ze to byl dil s tema popplerama... to je jedno, venku je asi moc horko :))

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co jíte večer/v noci Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: