Zaslal: so srpen 03, 2013 10:55 pm Předmět: Rachela | Fake it till you make it
Zdravim vospolok,
je to uz nejaka doba, co som si prestal viest treningovy log. Dovody boli rozne, nedarilo sa mi pravidelne trenovat, potom prisiel zlomeny prst a celkovo to slo do kytek. Par mesiacov uz som ale spat v treningovom mode a asi by bolo na case log si opat viest.
Moj trening sa vyrazne zmenil od tych dob, prakticky ziadne tazke drepy, ziadne tazke tahy (s vynimkou poslednych 4 vikendov, pripravoval som sa na sutaz) a omnoho viac kondicie. Nechce sa mi o tom rozpisovat, treningove zaznamy budu hovorit za seba si myslim.
03. 08. 2013 - Salix Cup
Kde: Vrbova nad Vahom
Kedy: 16:00 - 16:30
Kazdopadne dnes som sa zucastnil Salix Cup v RAW Deadlifte a vyuzil by som tento bod ako metu k zaciatku noveho treningoveho obdobia a zaroven logu :) Tu su moje dnesne pokusy:
Prvy pokus 230kg - easy as hell:
Druhy pokus 250kg - podla mna good lift, podla judge nie. Moje nove PR:
Z tretieho, zial, nemam video.
Cestoval som na sutaz s ripperom, fasa typek :)
Ked som dosiel zo sutaze domov, vybehol som si este do parku pocvicit:
b.) 5 rounds of:
50 rope jumps
6 pullups
20 push ups
20 air squats
unbroken
_________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
pěkná mrtvola a těch 250 kg bylo OK, nevím proč to neuznali
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Klasik Ráchelák. Nesrat se s tím. Naběhnout, zvednout a jít pryč. :)
Podle mě je těch 250 taky ok, ale měl jsem pocit, že už si ji zvedl před tím.
Jsem si říkal, jestli ses náhodou nedal na CF, na kterej si dříve nadával a ono asi jo. :)
Já nic proti kondičnímu cvičení (crossfitu) nemám. Jenom mě irituje, když se chce někdo chce naučit "programovat" a někdo mu to na řekne, ať začne dělat crossfit (R)>všechno ostatní. :)
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
madball:
ako povedal jeden bývalý klasický posilkár, keď začal robiť crossfit: "až teraz som zistil, že som vôbec necvičil doteraz". Ja som mal tiež taký názor, že je to kondičné cvičenie než som to vyskúšal.
madball:
ako povedal jeden bývalý klasický posilkár, keď začal robiť crossfit: "až teraz som zistil, že som vôbec necvičil doteraz". Ja som mal tiež taký názor, že je to kondičné cvičenie než som to vyskúšal.
Posilka je pro mě doplněk.
To kondiční cvičení ber s rezervou, protože cokoliv se dělá naplno, tak je někde jinde, než něco dělat na půl plynu. Myslet si, že CF je největší HC na světě je prostě hovadina (bohužel se tak většina krosfiťáků chová). Tohle je názor lidí, co nikdy nedělali nic naplno. Já respketuju, že je to dřina, ale chtěl bych vidět krosfiťáky, jak by třeba odjeli Draperovi tréninky, přípravu kult. na soutěž, tréninky am. ftobalu atd.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
ale chtěl bych vidět krosfiťáky, jak by třeba odjeli Draperovi tréninky, přípravu kult. na soutěž, tréninky am. ftobalu atd.
Myslím, že aj na kult. sa niekto pripravoval, am. futbalisti v rámci prípravy trénujú crossfitlike, a draperove tréningy, z tých čísiel intenzitu nevyčítam ale nevidím v tom problém. Keď do toho nevidíš a vidíš len ten okraj crossfitu tak chápem tvoj názor...
Myslím, že aj na kult. sa niekto pripravoval, am. futbalisti v rámci prípravy trénujú crossfitlike , a draperove tréningy, z tých čísiel intenzitu nevyčítam ale nevidím v tom problém. Keď do toho nevidíš a vidíš len ten okraj crossfitu tak chápem tvoj názor...
oni se tak připravovali už před pojmenováním crossfitu...
A určitě nejezdí cviky jako rychlá opáčka s 100kg na mrtvolu po hodně opakování, kipping pull-up nebo další cviky, který, jak sám užnáš, dělá v crossfitu správnou technikou fakt málo lidí a kondičáci si u toho dost kurví spodek zad/ramena.
Jinak uznávám, že crossfit je zabíračka. Stejně tak ale maraton, max reps s 100kg na dřep, nebo cokoliv, kde člověk cvičí prakticky bez přestávky.
Myslím, že aj na kult. sa niekto pripravoval, am. futbalisti v rámci prípravy trénujú crossfitlike , a draperove tréningy, z tých čísiel intenzitu nevyčítam ale nevidím v tom problém. Keď do toho nevidíš a vidíš len ten okraj crossfitu tak chápem tvoj názor...
oni se tak připravovali už před pojmenováním crossfitu...
A určitě nejezdí cviky jako rychlá opáčka s 100kg na mrtvolu po hodně opakování, kipping pull-up nebo další cviky, který, jak sám užnáš, dělá v crossfitu správnou technikou fakt málo lidí a kondičáci si u toho dost kurví spodek zad/ramena.
Jinak uznávám, že crossfit je zabíračka. Stejně tak ale maraton, max reps s 100kg na dřep, nebo cokoliv, kde člověk cvičí prakticky bez přestávky.
To je už ale o prístupe, nie o športe, kondičáci v každom športe to nie vždy robia technicky spravne.
A práveže v rámci crossfitu môžeš očakávať aj maratónsky beh aj max reps drep s 100kg, takže si to v podstate len potvrdil.
Já jsem zapomněl, že vlastně všichni atleti a sportovci cvičí crossfit. Promiň.
Jen tak mimochodem, nejsou nejlepší crossfiťáci bývalí sportovci, kteří pravděpodobně neuspěli ve svým sportu.
Analogicky k tomu, co jsi napsal ty, že by krosfiťák zvládl to, co jsem uvedl výše, ikdyž se vlastně na nic nespecializují, zase můžu klidně napsat já, že bych CF zvládl taky. Ale já to aspoň napíšu s tím, že bych měl horší čas nebo míň opakování.
- Beh do vrchu - 1,5km - prevysenie 120m
- Nasledne 6x100m sprint do kopca
No a potom vyklus zase spat dole z kopca.
Vecer este idem do posilky trochu povzpierat.
_________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Ja beriem crossfit ako akykolvek iny sport. Svojou podstatou je velmi specificky a hadky na sposob, co je narocnejsie, su nasmiech. Na vrcholovej urovni do toho dava rovnako vsetko ako elitny crossfiter, tak aj elitny vrhac ostepom.
madball: Nie, nerobim ziadny crossfit. V poslednych mesiacoch robim jednoducho vsetko. Snazim sa sportovat kazdy den, najlepsie aj rano, aj vecer a vzdy robim nieco ine. Niekedy vezmem svihadlo a idem s nim do parku, inokedy beham dlhsie trate 10km a viac, potom zase do posilky a tak dalej. Striedam, lebo ma to bavi a vyhybam sa rutine. Ziadne crossfit zameranie v tom ale nehladaj.
A dik za privitanie, ja som sem ale stale chodil denne, len pisat sa mi nechce :)
haino: Bol som pred mesiacom na Rysoch a niesol som pakel mineralok v ruke od Popradskeho plesa na Chatu pod Rysmi a SKORO SOM UMREL!
Já jsem zapomněl, že vlastně všichni atleti a sportovci cvičí crossfit. Promiň.
skôr by som to otočil tak, že crossfit sa snaží pojať všetky oblasti športu
Jen tak mimochodem, nejsou nejlepší crossfiťáci bývalí sportovci, kteří pravděpodobně neuspěli ve svým sportu.
neviem či zrovna neuspeli ale v podstate hej
Analogicky k tomu, co jsi napsal ty, že by krosfiťák zvládl to, co jsem uvedl výše, ikdyž se vlastně na nic nespecializují, zase můžu klidně napsat já, že bych CF zvládl taky. Ale já to aspoň napíšu s tím, že bych měl horší čas nebo míň opakování.
určite nejaký základný tréning, už len to vyskúšať :)
Ja beriem crossfit ako akykolvek iny sport. Svojou podstatou je velmi specificky a hadky na sposob, co je narocnejsie, su nasmiech. Na vrcholovej urovni do toho dava rovnako vsetko ako elitny crossfiter, tak aj elitny vrhac ostepom.
madball: Nie, nerobim ziadny crossfit. V poslednych mesiacoch robim jednoducho vsetko. Snazim sa sportovat kazdy den, najlepsie aj rano, aj vecer a vzdy robim nieco ine. Niekedy vezmem svihadlo a idem s nim do parku, inokedy beham dlhsie trate 10km a viac, potom zase do posilky a tak dalej. Striedam, lebo ma to bavi a vyhybam sa rutine. Ziadne crossfit zameranie v tom ale nehladaj.
A dik za privitanie, ja som sem ale stale chodil denne, len pisat sa mi nechce :)
haino: Bol som pred mesiacom na Rysoch a niesol som pakel mineralok v ruke od Popradskeho plesa na Chatu pod Rysmi a SKORO SOM UMREL!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru