PAKOSTA Train to live, Live to train.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 47, 48, 49  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PAKOSTA Train to live, Live to train.  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> PAKOSTA Train to live, Live to train.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bajkonur

PříspěvekZaslal: st červenec 31, 2013 7:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

zajímavej koktejl. líbí se mi to plnotučný mlíko. Jestli se po tom nezasereš a funguje ti to, proč to měnit.
Dneska vidím v posilovnách úplnou posedlost správnou suplementací u borců, co cvičí naprosto zoufale. Asi by mně ani neudivilo, kdyby si po tréninku zavedli aminokyselinovou infuzi přímo do žíly. Jablonický po tréninku jedl kuře s rýži od ťamanů...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mentzers boy

PříspěvekZaslal: st červenec 31, 2013 2:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petře,chci se zeptat na tvůj trénink nohou,jestli máš nějaký speciální důvod cvičit předkopy jako post-exhaust sadu?
addaro

PříspěvekZaslal: st červenec 31, 2013 3:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pěkný log, držím palce, ať se vydaří příprava a pak soutěž.

Nikdy v životě jsem neviděl HD trénink, připojuji se k prosbě o video a fotky aktuálek (v 1. postu píšeš, že budeš vkládat každý týden).
Luster

PříspěvekZaslal: st červenec 31, 2013 4:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

HD - proc ne, nemam problem verit tomu, ze to muze fungovat.. ale ten koktejl mi pride jako zbytecna prasarna, pochopil bych to jenom v pripade predchoziho pustu (/underfeeding phase) a nebo holt zvysena vyuzetelnost diky tem slepicim
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: čt srpen 01, 2013 3:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="Luster"]HD - proc ne, nemam problem verit tomu, ze to muze fungovat.. ale ten koktejl mi pride jako zbytecna prasarna, pochopil bych to jenom v pripade predchoziho pustu (/underfeeding phase) a nebo holt zvysena vyuzetelnost diky tem slepicim *a20*[/quote]

Tak jsem jsem ve fazi heavy overfeeding takze prasarny mam rad:) vzdy jsem delal v objemu prasarny.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: čt srpen 01, 2013 3:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="mentzer's boy"]Petře,chci se zeptat na tvůj trénink nohou,jestli máš nějaký speciální důvod cvičit předkopy jako post-exhaust sadu?[/quote]

Jake je tve jmeno? Zkousel jsem jet originalni pre exhaust predkop s drepem, sice jsem zvysoval silu na predkopavani, ale drepy staly na miste, tak jsem dal drep jako prvni cvik.
Taky bych rekl, ze mikuv duvod pro predvycerpani byl ochranit zada pred tezkym drepem, ale ja vetsinou nejdu na 140kg, takze zada to zatim neohrozi.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: čt srpen 01, 2013 3:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="Bajkonur"]zajímavej koktejl. líbí se mi to plnotučný mlíko. Jestli se po tom nezasereš a funguje ti to, proč to měnit.
Dneska vidím v posilovnách úplnou posedlost správnou suplementací u borců, co cvičí naprosto zoufale. Asi by mně ani neudivilo, kdyby si po tréninku zavedli aminokyselinovou infuzi přímo do žíly. Jablonický po tréninku jedl kuře s rýži od ťamanů...[/quote]

souhlasim s tebou, nejake veci proste delam intuitivne, drive jsem taky hrotil post workout bcca, iso blabla,, ted tam soupnu tuhle raketu a nazdar:)
mentzers boy

PříspěvekZaslal: pá srpen 02, 2013 5:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petr Prielozny napsal:

Jake je tve jmeno? Zkousel jsem jet originalni pre exhaust predkop s drepem, sice jsem zvysoval silu na predkopavani, ale drepy staly na miste, tak jsem dal drep jako prvni cvik.
Taky bych rekl, ze mikuv duvod pro predvycerpani byl ochranit zada pred tezkym drepem, ale ja vetsinou nejdu na 140kg, takze zada to zatim neohrozi.

Jméno?Pavel.

Napadlo mě,že pokud předkopy používáš jak poslední cvik na kvadricepsy,tak bys mohl zařadit sérií o +25 op. s lehčí váhou a nebo místo předkopu dát sissy squat do selhání.
Skvělá pomůcka na sissy dřepy je
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: ne srpen 04, 2013 4:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

8/3/13
still offseason
prsa, tric, stred delt, bricho

Prsa
- tlaky s jc. na naklonene lavici
20x25lbs
10x60lbs
2x90lbs
8x130lbs

- kliky na bradlech
5xBW
8xBW+90lbs (340lbs)

- rozpazky na rovne lavici
8x100lbs

- stlac.rovne kladky triceps
9x110lbs

- upazovani ve stoji
8x60lbs

- zdvih nohou ve visu
10x slow reps

Celkove slabej trenink, celej den jsem mel horecku a moc se mi trenovat nechtelo, ale jsem rad, ze jsem sel.
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: ne srpen 04, 2013 4:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavle, tesi me.
Ohledne tech vyssich opacek na predkopcu, jak rikal Mike Mentzer, kdyz pojedes vic jak 12 opakovani, tak ti prvni selze cardiovascular a nedostanes se k svalovemu selhani, takze ja to drzim vzdy pod tech 12. Ale ty sissy zkusim, jen me vzdy stve, ze se ta sissy lavicka neda vyskove nastavit, aby byla primo pod kolenama, ale sedi v pulce lytek.

[quote="mentzer's boy"][quote="Petr Prielozny"]

Taky bych rekl, ze mikuv duvod pro predvycerpani byl ochranit zada pred tezkym drepem, ale ja vetsinou nejdu na 140kg, takze zada to zatim neohrozi.[/quote]

Jméno?Pavel.

Napadlo mě,že pokud předkopy používáš jak poslední cvik na kvadricepsy,tak bys mohl zařadit sérií o +25 op. s lehčí váhou a nebo místo předkopu dát sissy squat do selhání.
Skvělá pomůcka na sissy dřepy je [img]https://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1375461950_1.jpg[/img][/quote]
mentzers boy

PříspěvekZaslal: ne srpen 04, 2013 8:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Pavle, tesi me.
Ohledne tech vyssich opacek na predkopcu, jak rikal Mike Mentzer, kdyz pojedes vic jak 12 opakovani, tak ti prvni selze cardiovascular a nedostanes se k svalovemu selhani, takze ja to drzim vzdy pod tech 12. Ale ty sissy zkusim, jen me vzdy stve, ze se ta sissy lavicka neda vyskove nastavit, aby byla primo pod kolenama, ale sedi v pulce lytek.

Jasně,nevím jakou kadenci/tempo opakování používáš,jestli se držiš Mikem předepisováných 4-2-4 nebo jestli to jedeš rychleji.Pokud tedy trvá 1 op. cca 10 vteřin tak podle mě je optimální pro vršek je 4-6 opakování a spodní čast těla 7-10 (z toho vychází i nižší počet opakování-čas pod napětím,obecně přibližně-30-60 vteřin vršek a 60-90 vteřin spodek) ,ale pokud někdo cvičí v rychlejším tempu tak 20 op. na nohy je myslím o.k.,ale samozřejmě za předpokladu 100% techniky cviku,ale je taky pravda,že čím víc opakování jedeš tím víc se vytrácí soustředěnost na použitou korektnost techniky,ne všichni co cvičí HD použivají pomalejší tempo,sám Mike v 70. letech trénoval na Floridě Boyer Coea s rychlou kadenci.

Co se týče sissy,tak je to hodně dobrý cvik,co se týče nastavení,tak na některých to nastavit jde,ale to záleží na značce,myslím např. NEBULA nebo LEGEND má nastavitelné.
Ať se daří,budu tvůj log dále sledovat.
Francoa

PříspěvekZaslal: ne srpen 04, 2013 10:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdar tohle je spíš pomůcka Roman Chair Squat http://images.t-nation.com/forum_images/1/0/1051131.1147102315285.roman_chair.jpg než sissy dřepy.
mentzers boy

PříspěvekZaslal: ne srpen 04, 2013 11:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Francoa napsal:
Zdar tohle je spíš pomůcka Roman Chair Squat http://images.t-nation.com/forum_images/1/0/1051131.1147102315285.roman_chair.jpg než sissy dřepy.

Je to sissy squat machine.Procvičíš tím kvadricepsy....
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: st srpen 07, 2013 2:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

8/6/13
Still offseason (254,7lbs)
Partie: zada,biceps, zadni delt, bricho

• mrtvy tah
- 15x45lbs
- 10x135lbs
- 6x225lbs
- 1x315lbs
- 6x405lbs

• stahovani kladky nadhmat.
- 15x70lbs
- 4x140lbs
-8x250lbs

• pritah jednorucky v predklonu
- 10x20lbs
-10x150lbs

• upaz. v predklonu s jc
- 9x90lbs

• zdvih jc ve stoji alter.
- 8x60lbs each

• zdvih nohou ve visu
- 12xbw

-----------------------------
Zase sel ted deadlift na hovno, nevim proc se to nehybe, jeste pockam par tydnu. Ta vaha jde jeste nahoru, mam posledni 2tydny objemu tak snad se na tech 260lbs dostanu.
CIZO

PříspěvekZaslal: st srpen 07, 2013 7:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já bych ti řekl, proč se deadlift nehýbe, ale nesouhlasil bys s tím Napsal jsem článek - obsáhlou analýzu HD. Brzy vyjde, snad se bude líbit, ale spíš se obávám, že nebude :)

Derek Poundstone

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PAKOSTA Train to live, Live to train. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 47, 48, 49  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: