Omega-3 mám denně dost, 3x po jídle tbl. od reflexu a pak 30ml lněného oleje. Stejně, nebude tucet vajec příliš zvyšovat cholesterol?
Mě přijde, že celý paleo jsou oprášený myšlenky starýho génia Vince Girondy. A to včetně tuctu vajec. Je jasný, že paleo funguje, nekritizuju to, ale já jsme na to pohodlnej a mlsnej, ledaže by např. včerejší meruňkovej koláč byl taky paleo
_________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
Takový off topic trochu... Taky jste si všimli, že mezi cca TOP 20 na Games nebyli skoro žádní (nebo jestli vůbec ňácí) černoši?? Nevim, co za tim hledat, páč v atletice, nebo kulturistice hrají většinou prim :D
Takový off topic trochu... Taky jste si všimli, že mezi cca TOP 20 na Games nebyli skoro žádní (nebo jestli vůbec ňácí) černoši?? Nevim, co za tim hledat, páč v atletice, nebo kulturistice hrají většinou prim :D
Ono to přijde :) ....
_________________ "Do what you feel in your heart to be right - for you'll be criticized anyway. You'll be damned if you do, and damned if you don't."
Když by jste někdo chtěl, pořádáme (nejen) pro crossfiťáky kurzy vzpírání :)
Mají myslím velice vysokou úroveň, není to žádné šolíchání, ale kvalitní příprava na boj s činkou, včetně skript, rozebírání technik při zpomalených záběrech a pod... :)
Můžu se zeptat kdy a kde?
Připojuji se pod dotaz. není případně nějaká FB stránka či událost?
Kulich se někde fláká pod činkou, tak odpovím za ní
Kurzy jsou vypsané na facebookovém profilu tělocvičny CF XXtreme Arena. Na jednotlivé kurzy se na něm vypisují události. Stránky jsou ve výrobě, takže pro aktuální info je potřeba si najít ten profil..
_________________ "Buď chceš, alebo nechceš. Ostatné sú kecy." Peter Krištofovič
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru