Suplementace do vln

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Suplementace do vln  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Suplementace do vln
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Hyppo

PříspěvekZaslal: út srpen 06, 2013 4:38 pm    Předmět: Suplementace do vln Odpovědět s citátem

Zdravím

Opet bych potreboval pomoct tentokrat jak zaradit suplementy v S. vlnach

Protein - Hi - Anabol 90 % (6 g BCAA + Glutamin)
BCAA - Extrifit Instant ( 10 g BCAA)
Spalovac - Stacker 7 Phenyl Stack (275 g kofeinu na davku)
Nakopavac - E-nox Shock ( 100 mg kofeinu na davku)
HMB 4500 - Nutrend
Multivitamin a multimineral - Extrifit V 52 Vita Complex Forte

Vlny stridam napr. vlna 31.7 az 7.8 byla - 250 , 250 , 250 , 100 , 100 , 100 , 500

Drzim to na ryzi , ryzovem raciu , kureti , olivacu..
Ve vysoke vlne kure na vode v nizke na oleju..
Trenink mam kazdej den splitem v domacim prostredi s cinkama a vlastnim telem + aerobka kazdej den ( krome 1 az 2 dnu po tr. nohou )

Jak by bylo idealni nastavit suplementacu ? a otazka.. pokud na svoji postavu 180 cm 80 kg chcu brat HMB.. jaka je idealni davka ? chtel bych shodit na 75 a potom kvalitne nabrat Děkuji
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
patrikdundych

PříspěvekZaslal: út srpen 06, 2013 4:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevim s čim chceš jako radit,ber to podle návodu,nebo podle toho jak to sedne tvému tělu,musíš si to vyzkoušet sám (množství) ...a něco si třeba přečti ..ono je dobrý nebejt línej a prostudovat si pár článků v tomhle ,,sportu"... mísot toho Hmb byhc teda spíš koupil glutamin ...a hi anabol teda taky neni žádnej zázrak ...
jari

PříspěvekZaslal: út srpen 06, 2013 4:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jen pár věcí ode mě:

(ber to s rezervou, beru to podle sebe, tobě to může fungovat, tak v pohodě)

1. Vlna o dvou třídenněkonstatních hodnotách nevidím jako ideál - proč to tak máš?
2. Když začínám vlny, suplementaci mám na minimu (protein, multivitamin), na nějakej spalovač prdim, abych si otestoval jak tělo reaguje a dokud to jde, nic nepřidávám. BCAA, pokud na to máš, nelze nic namítat
3. HMB je podceňovaný ale třeba já v něj mám jakousi důvěru. Pro tebe zbytečný, ale když jsou peníze, proč ne. Denní dávka by měla být 3-4 g. Větší nemá absolutně žádný smysl

Rychle na stránku:

Přejdi na: