jak se stát 'SECURIŤÁKEM'

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - jak se stát 'SECURIŤÁKEM'  Úvodní stránka -> Ostatní -> jak se stát 'SECURIŤÁKEM'
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Smile04

PříspěvekZaslal: út srpen 06, 2013 6:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pokud bys važně uvažoval na toho vojáka tak počitej hlavně s velmi detailni zdravotni prohlidkou , alespon kdyz jsems e ja hlasil na vojenskou školu stravil sem 10hodin !!! 10 hodin ve vojenske nemocnici a protahali mě od shora dolu načež mě vyhodili na atopický ekzém :)... (nechapačka) psychotest je dost divny...a jinak u doktora zapirat a zapirat...stači i mit senou rymu a vyhodi tě ale jde to ukecat stači jim namluvit že jste to měli v detstvi nebo nejak zfalsovat zdrav kartu...

každopadně když se otec hlasil k paraganum na stary kolena tak tam zase byly jakysi uplne na hlavu padly telesny testy jakože 100kliku za minutu apod (predvadi to typek ve volne mikine a jenom liska zipem o podlahu takže rozsah asi 4cm pohyb...jde pry spiš o to jim tam nevynadat že je to podvod takovej spiš test submisivity (psychiky) člověka aby nevytekl pod velenim.

tot vše :D

sekuritaka sem dělal na cejlu v brně a byla to paráda...za těch 50kč/h a 12ti hodinovy směny ani vlastně nevim proč sem tam byl :D spiš jenom na zkoušku...a poslouchat ty provoaktivni kecy cigošů pořád a strachovat se kdy tam nějakej fetak te pokouše...poboda (prej často vyhrožuji použitou jehlou apod...tos e mi nastesti nestalo ale jednoduše to za ty pena nestoji... ;)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
tarzos

PříspěvekZaslal: st srpen 07, 2013 5:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já když dělal testy na UNOB, tak jsem tam teda tak dlouho nebyl. Dostali jsme kartu a šli běhat kolečko. Jinak psychotesty největší pakárna a ztráta času. To, čeho jsem se nejvíc bál, byla největší pohoda. Dokonce rameno a koleno po operaci (rameno nebylo vůbec v cajku ) a prošel jsem bez problémů. Ale je to už 3 roky co jsem se tam hlásil a díky bohu, že jsem se nedostal
Grimley

PříspěvekZaslal: st srpen 07, 2013 5:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jen bych se rad zeptal co delas, ze dekujes bohu, ze ses nedostal na UNOB :) no offense, jen jsem trochu alergickej na lidi, ktery se nekam chtej dostat a kdyz se nedostanou, tak to jeste pomluvej :))
tarzos

PříspěvekZaslal: čt srpen 08, 2013 6:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ekonomku. UNOB nijak nepomlouvám, jen jsem rád, že jsem se tam nakonec nedostal. Neměl bych tolik volnýho času, který mi ekonomka dopřává a hlavně bych se tam musel učit. A taky jsem za ty 3 roky zjistil, že se dají vydělat daleko lepší prachy u kamarádů za hranicema ,než u armády (ani když si tam započítáš mise atd...).
Lunreal

PříspěvekZaslal: čt srpen 08, 2013 6:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mise stejne konci, taky jsem rad, ze jsem se ze zdrav. duvodu (bilirubin) nedostal na unob, sice jistej job minimalne 10 let, ale taky vas muzou poslat kam se jim zachce...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
tarzos

PříspěvekZaslal: čt srpen 08, 2013 2:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Afghánistán už končí?
Grimley

PříspěvekZaslal: čt srpen 08, 2013 3:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No s misema se to má tak, že afgoš měl už před rokem skončit, ale ještě nekončí... i když počty se omezujou.. nově se objevilo Mali a říct, že příští rok "končej mise" je jako říct, že příští rok bude světovej mír :) ... ČR je v NATO a z toho ji vyplývá účast v misích NATO a vzhledem k tomu, že Zeman je armádě celkem nakloněnej, a že mise budou, tak zcela jistě mise nekončej :)
Lunreal

PříspěvekZaslal: pá srpen 09, 2013 10:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mise budou, ale afgos by mel byt 2014 konec ne? A zrovna na Mali verim, ze se jen tak nekdo nepohrne :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - jak se stát 'SECURIŤÁKEM' Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: