|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
natalove
|
Zaslal: so červenec 20, 2013 7:50 pm Předmět: nakopávač + protein |
|
|
Zdarec všem, teorii o proteinech mám pročtenou z topiků zakotvených na foru, ale nějak jsem z toho nepobral jednu věc, na kterou bych se rád zeptal. Je pro mě jako pro HARD HARD ( :D ) hardgainera lepší brát vícesložkovej protein (syntha 6) , nebo nějakej hydrolizát (elite whey)? - Jo, žeru, rady ohledně jídelníčku už jsem si vzal k srdci z jiného topicu. :D
Potom bych se chtěl zeptat, jakej nakopávač vybrat, zkušební vzorky se fakt sháněj těžko, a rozhoduju se mezi no xplode od BSN a napalmu s viragem.
Díky za rady! :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Novic
|
Zaslal: so červenec 20, 2013 7:54 pm Předmět: Re: nakopávač + protein |
|
|
| natalove napsal: | Zdarec všem, teorii o proteinech mám pročtenou z topiků zakotvených na foru, ale nějak jsem z toho nepobral jednu věc, na kterou bych se rád zeptal. Je pro mě jako pro HARD HARD ( :D ) hardgainera lepší brát vícesložkovej protein (syntha 6) , nebo nějakej hydrolizát (elite whey)? - Jo, žeru, rady ohledně jídelníčku už jsem si vzal k srdci z jiného topicu. :D
Potom bych se chtěl zeptat, jakej nakopávač vybrat, zkušební vzorky se fakt sháněj těžko, a rozhoduju se mezi no xplode od BSN a napalmu s viragem.
Díky za rady! :) |
necvičíš náhodou bez bot, v ponožkách?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so červenec 20, 2013 7:59 pm Předmět: |
|
|
HARD HARD hardgainere :-) napis tu jen tak pro zajimavost svuj jidelnicek, jestli si tohle pojmenovani privlastnujes pravem nebo ne :-) Takovejch radoby hargaineru uz tu bylo a nakonec z toho vyslo jen to, ze se neumeli poradne nazrat.
Jinak pokud mas problem pribrat (mozna), zvol radeji synthu, preci jen je tam vice sacharidu. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: so červenec 20, 2013 7:59 pm Předmět: Re: nakopávač + protein |
|
|
| natalove napsal: | Zdarec všem, teorii o proteinech mám pročtenou z topiků zakotvených na foru, ale nějak jsem z toho nepobral jednu věc, na kterou bych se rád zeptal. Je pro mě jako pro HARD HARD ( :D ) hardgainera lepší brát vícesložkovej protein (syntha 6) , nebo nějakej hydrolizát (elite whey)? - Jo, žeru, rady ohledně jídelníčku už jsem si vzal k srdci z jiného topicu. :D
Díky za rady! :) |
Proteiny - podle toho na co ho chceš, rychlý proteiny se dávají po tréninku, vícesložkový se dávají pokud máš protein místo jídla nebo během dne. Já měl vícesložkovej dvakrát, ale i když nevím proč, špatně jsem ho trávil...
Na nakopávače se vykašli, pokud jsi v objemu, jsou to vyhozený prachy...dej si kafe a běž na věc.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: ne červenec 21, 2013 7:49 am Předmět: |
|
|
Radši pořádně papej a neřeš jestli vícesložkáč nebo hydro a jakej nakopávač.
Po proteinu nepřibereš, může ti pomoct, ale po sachrech porosteš.
Na nakopávač se vykašli a dej si jak říká Korny silný kafe, po čase dvojitý, trojitý a nakopávač až jako poslední možnost. Dáš ho teď když začínáš a pak už ti všechno bude připadat že je o ničem. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
eschaia

|
Zaslal: ne červenec 21, 2013 8:08 am Předmět: |
|
|
Za mě bych ti doporučil one stop extreme od reflexu (dá se sehnati pod 2000,-). Nakopávač třeba c4 od cellucoru.
|
|
| nahoru |
|
 |
roxtidy
|
Zaslal: čt srpen 08, 2013 7:14 am Předmět: RE: |
|
|
chlapi, to jsou zase perly :-)
"zvol radeji synthu, preci jen je tam vice sacharidu"
"neřeš jestli vícesložkáč nebo hydro a jakej nakopávač"
Syntha ma nejakych 52% bilkovin, 30% sachru a 14% tuku = takovej v podstate spis skoro-sacharidak, ale dost predrazenej. Kupovat takto sacharidy je podle me vyhazovani penez z okna. Obzvlast, kdyz vetsina cvicencu resi penize az na prvnim miste :-)
Pokud chci vic sachru, tak si koupim radeji maltodextrin (v horsim pripade dextrozu) zvlast za relativne smesnou cenu a pridam si to ke klasickemu kokteilu, ktery bude z proteinu o obsahu cca 75%. Vyhodu to ma i v tom, ze si muzes pridat sacharidu kolik chces, nezavisle na mnozstvi bilkovin.
Neresit viceslozkac nebo hydro? Nez jsem zkusil, taky bych rekl, ze je to jedno. Nejde ani tolik o rozdil v typu bilkovin, ale o pocit, ktery budes mit po poziti takoveho kokteilu.
Kdyz odcvicis a pak do sebe nalejes viceslozkac, tak se muze stat, ze do sebe budes 1. potreninkove jidlo za dalsich cca 45 minut tlacit dost tezko...budes syty. Pokud do sebe kopnes hydro, tak za 5 minut nevis, ze si neco vypil a naprosto bez problemu se potom nadlabnes. Nemusis se do niceho nutit a lamat to pres koleno. V tom vidim velke plus hydra (krome jinych samozrejme)
Jako idelani se mi jevi kombinace vice druhu proteinu. Rychly protein (tedy nejlepe hydrolizat) po probuzeni a po cviceni. viceslozkovy ke svacine.
Pokud na to jednoduse nemas, nebo do toho nechces tolik vrazit (neni to zadna ostuda priznat, preci jen posilovani nemusi byt pro kazdeho stred vesmiru), tak porid spise nejaky
stedne rychly univerzalnejsi protein (kvalitni koncentrat s izolatem).
Pokud chces doporucit neco konkretne, tak napis SZ.
Naopak musim souhlasit s tvrzenim - "Takovejch radoby hargaineru uz tu bylo a nakonec z toho vyslo jen to, ze se neumeli poradne nazrat. "
Cili zakladem je poradne se najist. Pokud nemas zaklad, tak te z toho zadnej kokteil nevytahne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnoldisnumerouno
|
|
| nahoru |
|
 |
miroslav.kavcak

|
Zaslal: čt srpen 08, 2013 4:29 pm Předmět: |
|
|
Neide o to, či si dáš whey, hydro, či viaczložkový proteín, lebo zo všetkých proteinov sa ti začnú uvoľňovať aminokyseliny rovnako rýchlo. Ak chceš priberať , musíš byť v energetickom prebytku, teda musíš prijať viac energie ako spáliš a za tým učelom sa prijímajú sacharidy, lebo sú najlacnejší zdroj energie. Takže bielkoviny drž na urovni okolo 2 g, tuky na urovni okolo 1 g / kg hmotnosti a pridaj sacharidy. AK sa budeš zalievať do tuku, uber...ak budeš stále dobre definovaný a nebude ti stúpať váha, tak kľudne pridaj :). žiadne energizéry nepotrebuješ ... investuj radšej do masa a poriadnej stravy :).
|
|
| nahoru |
|
 |
tarzos
|
Zaslal: čt srpen 08, 2013 5:47 pm Předmět: |
|
|
Čau, co se týče toho nakopávače, někdo tu na fóru psal složení, jak si ho míchá sám.
Nemohli byste to někdo postnout? Většina mi totiž připadá jako zbytečně vyhozený prachy. _________________ Dokud matka funí, zůstaneme u ní!
|
|
| nahoru |
|
 |
roxtidy
|
Zaslal: čt srpen 08, 2013 7:34 pm Předmět: |
|
|
| miroslav.kavcak napsal: | | Neide o to, či si dáš whey, hydro, či viaczložkový proteín, lebo zo všetkých proteinov sa ti začnú uvoľňovať aminokyseliny rovnako rýchlo. Ak chceš priberať , musíš byť v energetickom prebytku, teda musíš prijať viac energie ako spáliš a za tým učelom sa prijímajú sacharidy, lebo sú najlacnejší zdroj energie. Takže bielkoviny drž na urovni okolo 2 g, tuky na urovni okolo 1 g / kg hmotnosti a pridaj sacharidy. AK sa budeš zalievať do tuku, uber...ak budeš stále dobre definovaný a nebude ti stúpať váha, tak kľudne pridaj :). žiadne energizéry nepotrebuješ ... investuj radšej do masa a poriadnej stravy :). |
prvni veta neni pravda. Jak tohle vubec muzes napsat? se zbytkem souhlas
|
|
| nahoru |
|
 |
miroslav.kavcak

|
Zaslal: čt srpen 08, 2013 10:02 pm Předmět: |
|
|
Píšem to preto. lebo je to pravda :) . čítal som štúdiu kde porovnávali rýchlosť trávenia whey proteínu a kazeínu :). čuduj sa svete z oboch sa začali vylučovať aminokyseliny rovnako rýchlo ... len u whey to bol prudší skok hore a potom rychlejší ústup ...ale ako tvrdím, bolo to rovnako rýchlo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: pá srpen 09, 2013 5:28 am Předmět: |
|
|
Toto je klasický příklad začátečníka, kde je všechno špatně.
Taky jsem byl mladý a na svůj první protein, který jsem si nesl asi před 17lety z lékárny jsem hleděl, jako na něco z jiné planety a říkal si, že to nesmím přehnat s dávkováním, abych nevypadal, jako ta karikatura kulturisty na obale*a01*.
Změn přístup, začni se víc zajímat o trénink a regeneraci, klidně můžeš jíst klasická jídla plus vkládat nějaké svačiny bohatší na bílkoviny.
Nakopávačema díru do světa neuděláš, vyhozené peníze, stejně jako je pro tebe zbytečné brát glutamin, bcaa...maximálně creatin, ale na ten máš ještě taky čas.
Za ty peníze si radši dopřej chutnou a výživově vhodnou svačinu. Ty dva rohlíky se šunkou a sýrem ti udělají větší službu než výše uvedené suplementy.
|
|
| nahoru |
|
 |
roxtidy
|
Zaslal: pá srpen 09, 2013 6:42 am Předmět: |
|
|
| miroslav.kavcak napsal: | | Píšem to preto. lebo je to pravda :) . čítal som štúdiu kde porovnávali rýchlosť trávenia whey proteínu a kazeínu :). čuduj sa svete z oboch sa začali vylučovať aminokyseliny rovnako rýchlo ... len u whey to bol prudší skok hore a potom rychlejší ústup ...ale ako tvrdím, bolo to rovnako rýchlo. |
myslis to asi spravne, ale popisujes spatne. V podstate si protirecis.
Zacnou se travit ve stejny okamzik, to ano, ale rozhodne ne stejne rychle viz obrazek:
https://obchod.ronnie.cz/s-3478-long-80-7-hours.html
|
|
| nahoru |
|
 |
miroslav.kavcak

|
Zaslal: pá srpen 09, 2013 11:52 am Předmět: |
|
|
Aminokyseliny sa začali vylučovať rovnako rýchlo , ved to znamená že v rovnaký čas po ich prijatí. Nenapísal som, že v rovnakom množstve :). Čo je na tom nezrozumiteľné ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|