|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Crewe

|
Zaslal: st srpen 07, 2013 9:00 pm Předmět: |
|
|
| wowprofi napsal: | Děláš chyby které jsem dělal roky taky, taky jsem roky trpěl na šilenou obezitu..
Zkusím ti říct názor na některé věci a ty si je zkus racionalně odůvodnit, dělat HIIT po treninku ?
Sám víš že při HIITU se dostáváš do vyžší tepové frekvence, aby došlo ke spalovaní glykogenu mělo by to být nad 160 Tepů/min na to ti pomůže sporttester za 600 značky SIGMA, vodotěsný s dobrým hrudním pásem, to ti pomůže víc než nějaky zkurveny suplementy, který ani neumíš dávkovat.
Tak se tě zeptám takhle, má smysl po treninku kdy vyčerpáš uloženy glykogen, zařazovat HIIT u kterého na dobrý výkon a burn efekt potřebuješ ten glykogen taky vyčerpat a rozhýbat metabolismus?
Přestaň se na ráno odvodňovat kávou a běhat na lačno 40 min bez pořadné dávky BCAA a pitného režimu, po ránu je tělo skoro na hraně dehydratace a akorát ho trápíš, po ránu si dej pořadný bilkoviny které jsou dobře stravitelné, vařené vejce a k tomu třeba celozrné pečivo, žitné pečivo, ovoce..
Už jsem ti to tu psal, ale ignoruješ to, aby jsi měl rozhýbaný metabolismus musíš mít furt z čeho ubírat a věř tomu že ze 150 g sacharidů nemáš kam ubrat, takže najeď na 400 a přidávej zátěž..
3x týdně full body trenink a 2 x týdně hiit
po dvou týdnech zařadíš
4x full body a 3x týdně hiit
zase se hubnutí zastavilo?
Neubírej ze stravy ale přidávej zátěž, to ti zajístí rychlý metabolismus a dobrou regeneraci.
4x full body po treninku 20 min kardio při 125 tepech a 3x týdně hiit a takhle postupuj až se hubnutí uplně zastaví, kup si nějaký to LIPO 6 a zařad sacharidové vlny a dopal zbytek špeků.
Nikomu tímhle nechci vnutit svůj názor, jen si myslím že po letech trápení s nádvahou se mi začalo až při tomhle postupu dařit, takže něco na tom bude... |
Sorry, ale tohle, co píšeš je úplně z cesty :-D, nevím, jestli jsi četl 2-3 poslední příspěvky. Kdyžtak si to pročti ještě jednou v klidu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: st srpen 07, 2013 9:08 pm Předmět: |
|
|
Crewe, sorry ty, ale to, co tu pise wowprofi, je mnohem vice smysluplnejsi nez to, co tu delas ty. Jen bych se neubiral jen a HIIT ale i na klasicke dlouhotrvajici kardio. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: st srpen 07, 2013 9:09 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Crewe, sorry ty, ale to, co tu pise wowprofi, je mnohem vice smysluplnejsi nez to, co tu delas ty. Jen bych se neubiral jen a HIIT ale i na klasicke dlouhotrvajici kardio. |
Já HIIT, ale vůbec nejezdím. Už to chápu na co reagujete. - Je tam nedorozumnění v datumech.
|
|
| nahoru |
|
 |
wowprofi
|
Zaslal: čt srpen 08, 2013 12:45 pm Předmět: |
|
|
Jo protože jsi najel na objem, ale já tyhle přechody znám, člověk není spokojený pokud výsledky nejsou vidět do týdne, do měsíce nebo do čtvrt roku, ale to že se stravuje jako prase klidně 2 roky v kuse to už překoukne.
Můj kamarád jede rýsovačku třeba 7 měsícu, jede tu nejpomalejší co jde, cca 2kg měsíčně a musím uznat že vypadá opravdu skvěle, kůže se stihne pořadně přisát ke svalové hmotě, ta mu z objemu snad zůstala všechna, je to až neuvěřitelný.
Ptal jsem se ho co je zakladem uspěchu a řekl mi jen trpělivost i kdyby to mělo trvat rok v kuse trápení.
ALe podívej se co děláš ty ? Po měsíci nebo dvou nevidíš vyrysované kostky a hned se necháš ovlivnit zbytkem lidí na tohle a tohle, já tu nemoc jmenem pneumatika u pasu znám moc dobře a věř mi, že většina lidí ma na tu pneumatiku jiný pohled, stačí jim pořadné ruce, prsa, záda a kostky na břiše už nějak oželí, ty přece v tílku vidět nejdou ne ?
Pokud začneš jet zase objem je snad nulová šance že něco na břichu zhodíš, naopak nabereš další oblibené otravné tuky co se tam ukladají jako mouchy na hovno.
Výsledek bude že budeš celkově větší, přes biceps dobré číslo, ale bachor budeš mít furt.
Plno lidí radí jet objem a stravovat se rozumě, ale to pro endomorfa co nabírá i z vody je uplně něco jiného, jak tohle poradíte mezomorfovi tak je z něj za pár měsícu vysekaný spartaň, ale nám kterým byl nadělen od malička metabolismus o šnečí rychlosti tohle fakt skoro nepomáhá.
Až zhodíš tu pneumatiku a snížíš % tuku v těle na 10 % klidně si ten objem a racionalní stravu zařad, ale jet objem se špekatou postavou ti akorát pak zboří psychiku.
Pak budeš nabírat kvalitně a pokud si budeš vše hlídat tak s minimem tuku, budeš spokojený se sebou a to je to hlavní ne ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: čt srpen 08, 2013 7:46 pm Předmět: |
|
|
Jídelák:
Dneska jsem si dal komplet volno a šel jsem na Pain And Gain. - Bomba!!!
150gr vloček, broskev, lžička ar. másla, 1/2 odměrky prot.
200gr kuřecí, 100gr kuskus,
cottage, ořechy, salát
100gr vloček + lžička ar. másla
200gr kuřecí, 75gr fazolí, 2 plátky celozrnnýho tousťáku
Večer možná tvaroh (podle hladu)
Wowprofi: dietu jsem jel dlouho ( a i se na dlouho zasekl). Teď jsem na 400s denně, nakoupil jsem si už nějaký doplňky. Baťoh se nezvětšuje, jsem spokojenej. Jak jsem psal, budu chodit běhat ráno na lačno, dokud bude pěkně. A myslím si, že když nebudu žrát sračky, tak tuk půjde trochu dolů sám... Chci se spíš zaměřit na rozjetí metabolismu a navýšení tst.
|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: pá srpen 09, 2013 6:31 pm Předmět: |
|
|
150gr vločky, 1/2 odměrky prot. , lčička ar. másla
200gr krůtí, 100gr fazole (zacnu si je delat casto)
4x vejce, šunka
trénink (zaměřuju se hlavní na komplexní cviky a jedu to silově)
po tréninku: banán, 30gr palatinosi, odměrka proteinu
250gr kuřecí,2 plátky celozrnnýho tousťáku
100gr těstovin
večer tvaroh s ořechama
Supplementy sem psát nebudu.
- A začnu 1 týdně zařazovat půst
- Od pondělí kreáč
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: pá srpen 09, 2013 6:50 pm Předmět: |
|
|
Na konkurenčním webu jsem četl, že jedeš tst výživu... Můžeš mě prosímtě podle tohodle jídelníčku co sem postuješ říct, co to má společného s tst výživou? _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: pá srpen 09, 2013 7:01 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | Na konkurenčním webu jsem četl, že jedeš tst výživu... Můžeš mě prosímtě podle tohodle jídelníčku co sem postuješ říct, co to má společného s tst výživou? |
zatím nic...
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: pá srpen 09, 2013 7:05 pm Předmět: |
|
|
| Crewe napsal: | | Spam napsal: | | Na konkurenčním webu jsem četl, že jedeš tst výživu... Můžeš mě prosímtě podle tohodle jídelníčku co sem postuješ říct, co to má společného s tst výživou? |
zatím nic... |
Takže v čem spočívá to že se chceš zaměřit na tst?
Základ je strava + adekvátní trénink, snad víš kdy a při jakých cvikách... _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: so srpen 10, 2013 6:45 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | Crewe napsal: | | Spam napsal: | | Na konkurenčním webu jsem četl, že jedeš tst výživu... Můžeš mě prosímtě podle tohodle jídelníčku co sem postuješ říct, co to má společného s tst výživou? |
zatím nic... |
Takže v čem spočívá to že se chceš zaměřit na tst?
Základ je strava + adekvátní trénink, snad víš kdy a při jakých cvikách... |
Jo, vím to. Krátký intenzivní tréninky do 45min. Hlavně vícekloubový cviky, zaměřený na nižší počet opakovaní.
Strava: tuky, hovězí apod. Zelenina (kedluby, zelí, brokolice ....)
Supplementy mám taky načtený + jsem si i něco pořídil, ale to sem psát nebudu, jelikož už to mám stejně doma.
|
|
| nahoru |
|
 |
david.94
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: so srpen 10, 2013 9:08 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem si projel celý tvůj log od začátku a opravdu vymýšlíš blbiny (jak ti tu lidi psali) u kterých vydržíš týden max dva (měl jsem to podobný) Nejvíc mě mrazilo v zádech jen 3 jídla denně někdy 2 a půsty 18 hodin  .
Co třeba psát tréninky? Myslím si, že je chyba tam, ale třeba je to opak. Piš si i trénink a jídelníček.
Trénink bych v tvém případě jel 3+1 nebo 2+1 aby si odjel komplet celý tělo a zvedl energii klidně i na 3000kcal (tak na týden dva) skrz ty tvoje "Diety" který trvaj moooc dlouho, aby se ti rozproudil metabolizmus , jedl 5-7x. 5 pevných jídel snídaně, svačina, oběd, svačina, večeře, večeře 2 + doplňky. Rychlý cukry alias rafinovaný cukr (cukrovinky, slazené nápoje ) bych vynechal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so srpen 10, 2013 9:22 pm Předmět: |
|
|
Shootere, snaha se ceni, ale prave jsi zabil par minut sveho zivota :-) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: so srpen 10, 2013 9:46 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Shootere, snaha se ceni, ale prave jsi zabil par minut sveho zivota :-) |
Já vim no
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: ne srpen 11, 2013 8:29 am Předmět: |
|
|
| Crewe napsal: | | Supplementy mám taky načtený + jsem si i něco pořídil, ale to sem psát nebudu, jelikož už to mám stejně doma. |
Napiš co sis objednal, Tribu? Ecdy?
Jestli si se řídil podle tohoto článku: http://kulturistika.ronnie.cz/c-9309-suplementacni-pyramida-pro-svalovy-objem-a-silu.html
Dobře, ale budu citovat:
Je podstatné zdůraznit, že v první řadě je pro správný postup nezbytně potřeba mít kvalitní skladbu stravy a perfektní jídelníček a nejprve vytěžit maximum pro Vaše tělo z něj, teprve po vyčerpání možností z běžné stravy nastupuje suplementační výzva pro každého pokročilého cvičence. Na nutnost kvalitního jídelníčku ostatně autor článku upozorňuje hned zpočátku .
Než tohle budeš mít zmáknutý a budeš vědět jak na to tvoje tělo reaguje, tak potom bys měl jít odspoda (vit., proteiny). A než vyčerpáš tyhle možnosti bude trvat několik let.
Nechápu proč na to jdeš zase úplně opačnou cestou. Nic v tom pořád nehledej prosímtě. Žádnej zázračnej suplement ani metoda neexistuje. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|