|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
blikk
|
Zaslal: ne srpen 11, 2013 4:14 pm Předmět: Odběr |
|
|
Ahoj,
chci se vás zeptat jestli třeba někdo náhodou nevíte... zítra jdu ráno na odběry a samozřejmě mám být nalačno. Problém je, že mám dneska noční a proto by mě zajímalo, odběr je v cca 8 h ráno, v kolik můžu nejpozději ještě jíst? Jdu do práce na 22 h, představa být o hladu až do rána je dost děsivá, navíc je brigáda relativně fyzicky náročná takže bych rád ještě třeba pak něco snědl, ale pokud by to bylo nutný samozřejmě bych to vydržel. A taky jestli třeba se počítá čaj, kafe apod. (samozřejmě bez mlíka a bez cukru, se sladidlem).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
konecma
|
|
| nahoru |
|
 |
blikk
|
Zaslal: ne srpen 11, 2013 7:34 pm Předmět: |
|
|
což o to, tak to si můžu klidně vzít i něco s sebou sám, mě zajímá jestli nebo do kolika tak zhruba můžu v noci jíst a jestli je čaj nebo voda se sladidlem ok
|
|
| nahoru |
|
 |
konecma
|
Zaslal: ne srpen 11, 2013 10:04 pm Předmět: |
|
|
Na zadní straně té průkazky máš napsáno co si můžeš dat.
Tak se tam mrkni. Hlavne vynech rizikovy sex
|
|
| nahoru |
|
 |
blikk
|
Zaslal: ne srpen 11, 2013 11:18 pm Předmět: |
|
|
Asi si špatně rozumíme, já žádnou kartičku nemám, jdu na klasický odběr krve u praktika, ne jako na darování krve.
|
|
| nahoru |
|
 |
E.Leclerc

|
Zaslal: po srpen 12, 2013 5:54 am Předmět: |
|
|
Záleží proč Ti bere krev.
Podle mě na lačno jen kvůli cukrovce, na ostatní to nemá moc velký vliv.
Alespoň zjistíš co dělaj s tělem noční.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po srpen 12, 2013 6:29 am Předmět: |
|
|
Ja na tohle vzdycky kaslal, rano jsem se nazral a normalne sel na odbery. Vsechny hodnoty sice vzdycky dost rozhasene, ale myslim si, ze to jidlo na to zasadni vliv nemelo
To samozrejme ale nedelej a kdyz rekne doktor nalcano, tak bez nalacno _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po srpen 12, 2013 6:46 am Předmět: |
|
|
Tak, oni rikaj nalacno, pro jistotu, aby bylo jiste, ze nebudes jist co nemas. Bohuzel nevim co by se mohlo jist, ale napr smazenej rizek urcite ne.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|