Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma
Autor
Zpráva
MAST3R
Zaslal: po srpen 12, 2013 9:09 am Předmět:
Komu se nechce do kina. :)
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
DiamonD123
(ban)
Moocha
Zaslal: po srpen 12, 2013 10:42 am Předmět:
Jojo, je. Ale nejdřív se přesvědč, zda se ten film na DVD vůbec prodává.
guruhonza
Anonymní
Zaslal: po srpen 12, 2013 10:45 am Předmět:
BDRip je někdy možná i lepší, než DVDRip ;) tzn tohle, dvdrip a R0-R6 (jiný jsem neviděl) a SCReenery klidně stahovat ;)
MAST3R
Zaslal: po srpen 12, 2013 10:55 am Předmět:
Guru: je nějaká rozdíl mezi BDRip a BrRipem? Když stahuji filmy tak z 99.9% BrRip, DVDripy moc ne, nepřijdou mi tak kvalitní co se obrazu týče.
DiamonD123: klidně stahuj, fake to není, už mám na disku BrRip
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
guruhonza
Anonymní
Zaslal: po srpen 12, 2013 11:01 am Předmět:
MAST3R napsal: Guru: je nějaká rozdíl mezi BDRip a BrRipem? Když stahuji filmy tak z 99.9% BrRip, DVDripy moc ne, nepřijdou mi tak kvalitní co se obrazu týče.
http://en.wikipedia.org/wiki/Pirated_movie_release_types
já se orientuju podle tohodle... a podle vlastních blbejch zkušeností z mladejch let, kdy jsem stahoval camripy a TSka :D
DiamonD123
(ban)
Zaslal: po srpen 12, 2013 11:06 am Předmět:
Nemáte někdo české titulky na jednu z těch kvalitních verzí? - na titulky.com jsou jenom od Oveho a tuším, že to všechno je na ty horší verze
MAST3R
Zaslal: po srpen 12, 2013 11:08 am Předmět:
Musíš si počkat, tušim, že se to obejvilo včera, přes noc Ti nikdo titulky dělat nebude. :)
Díky guru. Jo dříve jsem taky koukal na sračky (cam, ts).
CZEBLADE
Zaslal: po srpen 12, 2013 11:43 am Předmět:
Kdo má rád akční filmy, tak si přijde na své. Zvykl jsem si na Donnieho, ale tento herec je taky známý. VIDEO
Turakam
Zaslal: po srpen 12, 2013 1:27 pm Předmět:
sa učte angliš trošánek a anglické titulky, ktoré sú vždy skoro hned vám budú bohate stačiť.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Moocha
Zaslal: po srpen 12, 2013 1:58 pm Předmět:
Teď jsem to dokoukal.. A pojmout tak nechutné skutky jako komedii mi přijde špatné. 2*
guruhonza
Anonymní
Zaslal: po srpen 12, 2013 8:38 pm Předmět:
Pain and Gain
7/10
podle recenzí jsem věděl, že budu zklamanej, ale k prožitku z filmu mi často stačí jen hlavní postava... no tohle bylo zklamání. Prakticky žádná akce, jen jakejsi humor. Nejlepší na tom filmu je ta sexy Ruska
BerserK87
(ban)
Zaslal: út srpen 13, 2013 9:30 am Předmět:
Ono je to parodia na ludsku bytost. Na zaciatku to bolo vtipne, celkom pobavilo, ale potom to zacalo byt viac menej morbidne a take "americke", ze som to musel preklikat.
Neni to Ruska ale Rumunka.
Johny.Fox
Zaslal: út srpen 13, 2013 9:55 am Předmět:
CZEBLADE napsal: Kdo má rád akční filmy, tak si přijde na své. Zvykl jsem si na Donnieho, ale tento herec je taky známý. VIDEO
Mohu doporučit taky The Grandmaster, není jen o Yipovi
http://www.csfd.cz/film/267435-velmistr/ _________________ Improvise...adapt...overcome...
Moocha
Zaslal: út srpen 13, 2013 5:04 pm Předmět: