rada jak zhodit tuk posleze nabirat svalovou hmotu s vyrysem

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - rada jak zhodit tuk posleze nabirat svalovou hmotu s vyrysem  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> rada jak zhodit tuk posleze nabirat svalovou hmotu s vyrysem
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Twiztid

PříspěvekZaslal: po srpen 12, 2013 8:00 pm    Předmět: rada jak zhodit tuk posleze nabirat svalovou hmotu s vyrysem Odpovědět s citátem

čaute vsici davam tu fotky co jsem udelal ze sebou za 2 mesice zhubnul jsem s 98 na 89 za mesic, začal jsem chodit do fitka a snazim se jeste zhubnout to bricho držim si furt nejaky taky dietni jidelnicek a cvičim snažim se cvičit vsechny partie. chodim 3-4x tydne jak mi to vyjde jelikoz pracuji 12 hodinove sichty dlouhy kratky tyden ranni noční. otazka zni jestli furt hubnout at to z toho bricha zmizne a vylezou konecne svaly nebo uz jen cvičit a nabirat. protože sila se mi nejak zatim moc nepridava a jestli si mam poridit krealkalin nebo neco podobneho. beru akorat spalovač a protein

je mi 24
188cm vyska
vaha 89 momentalne
14 let jsem hral hazenou
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - rada jak zhodit tuk posleze nabirat svalovou hmotu s vyrysem
Rychle na stránku:

Přejdi na: