Můžu si odrovnat orgány legálníma doplnkama ?

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Můžu si odrovnat orgány legálníma doplnkama ?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Můžu si odrovnat orgány legálníma doplnkama ?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
BlackDragon

PříspěvekZaslal: út srpen 13, 2013 10:58 am    Předmět: Můžu si odrovnat orgány legálníma doplnkama ? Odpovědět s citátem

Zdravím,
nejspíš to už někdo řešil ,ale nedohledal jsem to. Zajímalo by mě jestli si můžu nějak poškodit zdraví když budu "sypat ve velkým stylu" ... např. Nějaký legální anabolika + na zvýšení hladiny testosteronu + spalovač + kreatin atd. Dohromady to pak dělá celkem velkou hrst prášků.

Díky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bajkonur

PříspěvekZaslal: út srpen 13, 2013 11:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyby to byla opravdu velká hrst tak by ses mohl zadusit.
Korny

PříspěvekZaslal: út srpen 13, 2013 11:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

máš nějakej prozaickej důvod proč to dělat?
raw

PříspěvekZaslal: út srpen 13, 2013 11:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vtip roku
Novic

PříspěvekZaslal: út srpen 13, 2013 12:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Uvidíš za pár let, podle mě všeho moc škodí... Jinak nevidím důvod, proč bys to měl dělat, ale nechci rejpat... :)
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: út srpen 13, 2013 12:24 pm    Předmět: Re: Můžu si odrovnat orgány legálníma doplnkama ? Odpovědět s citátem

BlackDragon napsal:
Zdravím,
nejspíš to už někdo řešil ,ale nedohledal jsem to. Zajímalo by mě jestli si můžu nějak poškodit zdraví když budu "sypat ve velkým stylu" ... např. Nějaký legální anabolika + na zvýšení hladiny testosteronu + spalovač + kreatin atd. Dohromady to pak dělá celkem velkou hrst prášků.

Díky

Spalovače obsahují povětšinou třeba kofein nebo synephrine, při dlouhodobém (!) pravidelném (!) používání ve velkých dávkách (!) by to nemuselo dělat u někoho (!) dobře na kardiovaskulární systém například (plus možnost rozvinutí tolerance a určitým způsobem i závislosti). Ty vykřičníky jsou u slov, které jsou v té větě důležité, protože to nelze zevšeobecňovat.

Extra velké (!) dávky tribulu terrestris Tě proženou jednak směrem na WC a zpět, jednak po nich můžeš být docela sjetý.

A takhle by se určitě dalo pokračovat jak u zmíněných tak u jiných doplňků. Aneb suplementy používat ano, ale zase všeho s rozumnou mírou.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
m1ro

PříspěvekZaslal: út srpen 13, 2013 9:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyz uz o tom Ronnie pise, tak mne velke davky tribulusu terrestris (asi 30-40 kapsli denne) vubec neprohnalo, ale po nekolika dnech uzivani se mi zacala spoustet krev z nosu. Podotykam, ze tim ale trpim od mala, staci, ze je suchej vzduch a uz mi tece krev z nosu. Na druhou stranu muzu rict, ze konecne ten tribulus i trochu fungoval Libido rozhodne vyssi, ale i jakoby pocit neustale dobre nalady, je mozny, ze jsem teda byl mirne sjety

Pokud se ale budes drzet doporuceneho davkovani, fakt neni duvod mit z toho obavy, jsou to jen doplnky stravy, ne hormony
jachym

PříspěvekZaslal: st srpen 14, 2013 2:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Prožene i nadměrná dávka Cčka a jinak jako vždy - všeho s mírou, člověka zabije i moc vody pokud jí vypije moc rychle
BlackDragon

PříspěvekZaslal: st srpen 14, 2013 2:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky za názory
medial

PříspěvekZaslal: čt srpen 15, 2013 9:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě by spíš zajímalo, jak to snáší hlavně slinivka břišní. Ve spojitosti s ládováním tunama gainerů v dlouhodobém měřítku.

Největší svinstvo je prý geneticky modifikovaný škrob, který je v potravinách docela dost rozšířen, hlavně v jogurtech ... to pak cukrovka přímo klepe na dveře. Možná melu h*vna, zajímaly by mě Vaše názory.

Samozřejmě kreatin nebo zvýšený příjem bílkovin taky zatěžuje ledviny, atd.. Otázka s jakou intenzitou např. oproti chlastu že :)

Naposledy upravil medial dne čt srpen 15, 2013 10:07 pm, celkově upraveno 1 krát
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: čt srpen 15, 2013 9:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no spíš zvýšený příjem bílkovin než kreatin
jachym

PříspěvekZaslal: pá srpen 16, 2013 2:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

medial napsal:
Mě by spíš zajímalo, jak to snáší hlavně slinivka břišní. Ve spojitosti s ládováním tunama gainerů v dlouhodobém měřítku.

Největší svinstvo je prý geneticky modifikovaný škrob, který je v potravinách docela dost rozšířen, hlavně v jogurtech ... to pak cukrovka přímo klepe na dveře. Možná melu h*vna, zajímaly by mě Vaše názory.

Samozřejmě kreatin nebo zvýšený příjem bílkovin taky zatěžuje ledviny, atd.. Otázka s jakou intenzitou např. oproti chlastu že :)

Ach jo ach jo..... tohle když čtu vždycky si řikám jak je ta masáž medií proti GM jídlům účinná. Navíc... "modifikovaný škrob" o kterým mluvíš vůbec není modifikovaný geneticky... ale chemicky, aby měl vhodný vlastnosti. Používá se to hlavně proto, aby některý vlastnosti účinkovaly i za studena - tzn. dává se to například do pudinků co se nevaří, ale jen šlehaji se studenym mlíkem, do jogurtů apod. Prostě se to chová jako škrob bez zahřátí, ale vůbec to není upravený geneticky!

A i kdyby bylo..... lidi si furt naivně myslí, že snad ty "geny" přejdou do nich... už někdo zezelenal z jezení salátu?
DJKutil

PříspěvekZaslal: ne září 01, 2013 8:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já vím jen o Hulkovi :-D
Bara

PříspěvekZaslal: ne září 01, 2013 8:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:

Kreatin měnící se na kreatinin určitě tělu neprospívá ve velkém.Ale těžko říct co prospívá.Sex jo,to víme jistě Hodně bílkovin zatěžuje ledviny,protože močovina vznikající jako odpad se není schopná odplavit.Prostě v přírodě asi nebylo kde do sebe prásknout 20 odměrek proteinu denně Všeho s mírou
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
kpt.TM

PříspěvekZaslal: ne září 01, 2013 8:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
DiamonD123 napsal:

Kreatin měnící se na kreatinin určitě tělu neprospívá ve velkém.Ale těžko říct co prospívá.Sex jo,to víme jistě Hodně bílkovin zatěžuje ledviny,protože močovina vznikající jako odpad se není schopná odplavit.Prostě v přírodě asi nebylo kde do sebe prásknout 20 odměrek proteinu denně Všeho s mírou

Malá poznámka. Aj pri predpísanom dávkovaní proteinu, ak na druhý deň ideš na preventívnu lekársku prehliadku s odberom krvi, vyskočí Ti obsah kreatinínu v krvi tak, že si budú myslieť, že máš odrovnané obličky. Odporúčam niekoľko dní pred odberom krvi neužívať absolútne nič, ani ten najbezpečnejší a najneškodnejší proteín. Aspoň 3 dni si nič nedať.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Můžu si odrovnat orgány legálníma doplnkama ? Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: