GymTracer - elektronický cvičební deník

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - GymTracer - elektronický cvičební deník  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> GymTracer - elektronický cvičební deník
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: út srpen 06, 2013 11:58 am    Předmět: GymTracer - elektronický cvičební deník Odpovědět s citátem

Navázali jsme spolupráci s poskytovatelem elektronického cvičebního deníku GymTracer, základní informace o něm najdete v tomto článku na mainwebu (popř. kliknutím na screen článku níže), v tomto topicu se k systému můžete na cokoliv ptát , odpovídat budou přímo lidé z GymTracer. Prosím tedy o příspěvky výhradně k tématu:).

Ve zkratce základní informace:

• GymTracer je nová webová a mobilní aplikace pro iPhone a Android pro vedení tréninkového deníku, sledování dosažených výsledků a optimalizaci tréninku

• vyzkoušet se dá pro prvních 14 dní zdarma

• potom je systém placený, při zadání kódu Ronnie.cz je tam 10% sleva

Naposledy upravil Ronnie dne út červenec 05, 2016 8:20 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
GymTracer

PříspěvekZaslal: út srpen 06, 2013 3:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, zdravím za celý GymTracer uživatele ronnie.cz!

Budeme rádi pokud navážeme bližší kontakt s fanoušky GymTraceru. Pokusíme se zde odpovídat na vaše dotazy, případně budeme rádi za váš feedback či nápady.

Pokud už používáte GymTracer, s konkrétními dotazy k vašemu účtu se prosím obracejte na klasický kontakt ve vašich profilech na webovém portálu GymTracer. Tady na fóru ale můžeme řešit obecné dotazy a témata ohledně GymTraceru .

Za tým GymTracer,
Honza
jimmrjim

PříspěvekZaslal: po srpen 12, 2013 1:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj
Zní to zajímavě,rád vyzkouším.
Mám otázku která se sama nabízí..co to stojí po 14 dnech zdarma?
Díky :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: po srpen 12, 2013 6:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jimmrjim napsal:
Ahoj
Zní to zajímavě,rád vyzkouším.
Mám otázku která se sama nabízí..co to stojí po 14 dnech zdarma?
Díky :)

dole v pravo máš moje platby a předplatit na další období , klik a vše tam máš
měsíc .... 99 kč
rok akci ... 891 ( normálně 1188 kč ) + speciální nabidka 3 měsíce za dara . ušetřeno 25 %
GymTracer

PříspěvekZaslal: st srpen 14, 2013 6:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj,

přesně jak píše Mates. Ještě jenom doplním, že v případě použití voucheru od známého, který GymTracer používá, můžeš získat 10% slevu. On naopak získá 1 týden navíc zdarma.

Za GymTracer Team,
Robert
The Industrialist

PříspěvekZaslal: st prosinec 25, 2013 7:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Share na soc sítě nebude?
jachym

PříspěvekZaslal: čt prosinec 26, 2013 5:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Určitě to vypadá fajn, ale mam dva problémy:

1. je to super, ale podobné aplikace už jsou
2. cena.. když už placené (jako že řada podobných je zdarma) tak aspoň formou jednorázového poplatku, do tohoto bych nešel - když už tak chci zaplatit a mít a ne, že budu platit dál a taky by mě zajímalo, když bych třeba skončil s placením, ty data co jsem si "nastřádal" by se smazala?

Nevím, je to jak říkám fajn, ale za tu cenu když to porovnám s možnostmi zdarma, byť třeba ne tak dobrými, se podle mě prostě nevyplatí.
GymTracer

PříspěvekZaslal: st leden 08, 2014 12:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

The Industrialist napsal:
Share na soc sítě nebude?

V současné době funguje sdílení rekordů na facebook. Jednoduše se nasdílí požadovaný rekord z tvého profilu na webu GymTracer.

Nebo máš na mysli jiné sdílení?
GymTracer

PříspěvekZaslal: st leden 08, 2014 12:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jachym napsal:
Určitě to vypadá fajn, ale mam dva problémy:

1. je to super, ale podobné aplikace už jsou
2. cena.. když už placené (jako že řada podobných je zdarma) tak aspoň formou jednorázového poplatku, do tohoto bych nešel - když už tak chci zaplatit a mít a ne, že budu platit dál a taky by mě zajímalo, když bych třeba skončil s placením, ty data co jsem si "nastřádal" by se smazala?

Nevím, je to jak říkám fajn, ale za tu cenu když to porovnám s možnostmi zdarma, byť třeba ne tak dobrými, se podle mě prostě nevyplatí.

Jsme rádi že se líbí. Pokud si necháš vypršet členství, o data určitě nepřijdeš. Budou stále uložena a automaticky se obnoví jakmile si zase prodloužíš členství.
jachym

PříspěvekZaslal: ne leden 12, 2014 5:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

OK, to je sice fajn, ale jak jsem psal, řada je zadarmo a pokud už se platí, pak jsou to desetikoruny, maximálně 1-2 stovky, tohle by bylo v tomto případě na 2 měsíce.... prostě na to co to nabízí je to nehorázně předražené, proto tomu budoucnost moc nepředpovídám, ačkoliv to nemusí být špantý
by PeITeeR

PříspěvekZaslal: ne leden 12, 2014 11:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Aplikace to je urcite pusobiva, o to vic, ceska..
Az budu nekdy vydelavat balik, tak urcite. Zatim budu prezivat na alternativach.

Btw jak si tam pridam pratele, nebo neco podobneho, zda-li to je vubec mozne ? Diky.

Rychle na stránku:

Přejdi na: