|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út srpen 06, 2013 11:58 am Předmět: GymTracer - elektronický cvičební deník |
|
|
Navázali jsme spolupráci s poskytovatelem elektronického cvičebního deníku GymTracer, základní informace o něm najdete v tomto článku na mainwebu (popř. kliknutím na screen článku níže), v tomto topicu se k systému můžete na cokoliv ptát , odpovídat budou přímo lidé z GymTracer. Prosím tedy o příspěvky výhradně k tématu:).
Ve zkratce základní informace:
• GymTracer je nová webová a mobilní aplikace pro iPhone a Android pro vedení tréninkového deníku, sledování dosažených výsledků a optimalizaci tréninku
• vyzkoušet se dá pro prvních 14 dní zdarma
• potom je systém placený, při zadání kódu Ronnie.cz je tam 10% sleva
Naposledy upravil Ronnie dne út červenec 05, 2016 8:20 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
GymTracer

|
Zaslal: út srpen 06, 2013 3:45 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, zdravím za celý GymTracer uživatele ronnie.cz!
Budeme rádi pokud navážeme bližší kontakt s fanoušky GymTraceru. Pokusíme se zde odpovídat na vaše dotazy, případně budeme rádi za váš feedback či nápady.
Pokud už používáte GymTracer, s konkrétními dotazy k vašemu účtu se prosím obracejte na klasický kontakt ve vašich profilech na webovém portálu GymTracer. Tady na fóru ale můžeme řešit obecné dotazy a témata ohledně GymTraceru  .
Za tým GymTracer,
Honza _________________ GymTracer | Professional Training System
|
|
| nahoru |
|
 |
jimmrjim

|
Zaslal: po srpen 12, 2013 1:05 am Předmět: |
|
|
Ahoj
Zní to zajímavě,rád vyzkouším.
Mám otázku která se sama nabízí..co to stojí po 14 dnech zdarma?
Díky :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: po srpen 12, 2013 6:58 am Předmět: |
|
|
| jimmrjim napsal: | Ahoj
Zní to zajímavě,rád vyzkouším.
Mám otázku která se sama nabízí..co to stojí po 14 dnech zdarma?
Díky :) |
dole v pravo máš moje platby a předplatit na další období , klik a vše tam máš
měsíc .... 99 kč
rok akci ... 891 ( normálně 1188 kč ) + speciální nabidka 3 měsíce za dara . ušetřeno 25 %
|
|
| nahoru |
|
 |
GymTracer

|
Zaslal: st srpen 14, 2013 6:11 am Předmět: |
|
|
Ahoj,
přesně jak píše Mates. Ještě jenom doplním, že v případě použití voucheru od známého, který GymTracer používá, můžeš získat 10% slevu. On naopak získá 1 týden navíc zdarma.
Za GymTracer Team,
Robert _________________ GymTracer | Professional Training System
|
|
| nahoru |
|
 |
The Industrialist
|
Zaslal: st prosinec 25, 2013 7:01 pm Předmět: |
|
|
Share na soc sítě nebude?
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: čt prosinec 26, 2013 5:31 am Předmět: |
|
|
Určitě to vypadá fajn, ale mam dva problémy:
1. je to super, ale podobné aplikace už jsou
2. cena.. když už placené (jako že řada podobných je zdarma) tak aspoň formou jednorázového poplatku, do tohoto bych nešel - když už tak chci zaplatit a mít a ne, že budu platit dál a taky by mě zajímalo, když bych třeba skončil s placením, ty data co jsem si "nastřádal" by se smazala?
Nevím, je to jak říkám fajn, ale za tu cenu když to porovnám s možnostmi zdarma, byť třeba ne tak dobrými, se podle mě prostě nevyplatí.
|
|
| nahoru |
|
 |
GymTracer

|
Zaslal: st leden 08, 2014 12:38 pm Předmět: |
|
|
| The Industrialist napsal: | | Share na soc sítě nebude? |
V současné době funguje sdílení rekordů na facebook. Jednoduše se nasdílí požadovaný rekord z tvého profilu na webu GymTracer.
Nebo máš na mysli jiné sdílení? _________________ GymTracer | Professional Training System
|
|
| nahoru |
|
 |
GymTracer

|
Zaslal: st leden 08, 2014 12:43 pm Předmět: |
|
|
| jachym napsal: | Určitě to vypadá fajn, ale mam dva problémy:
1. je to super, ale podobné aplikace už jsou
2. cena.. když už placené (jako že řada podobných je zdarma) tak aspoň formou jednorázového poplatku, do tohoto bych nešel - když už tak chci zaplatit a mít a ne, že budu platit dál a taky by mě zajímalo, když bych třeba skončil s placením, ty data co jsem si "nastřádal" by se smazala?
Nevím, je to jak říkám fajn, ale za tu cenu když to porovnám s možnostmi zdarma, byť třeba ne tak dobrými, se podle mě prostě nevyplatí. |
Jsme rádi že se líbí. Pokud si necháš vypršet členství, o data určitě nepřijdeš. Budou stále uložena a automaticky se obnoví jakmile si zase prodloužíš členství. _________________ GymTracer | Professional Training System
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: ne leden 12, 2014 5:18 am Předmět: |
|
|
OK, to je sice fajn, ale jak jsem psal, řada je zadarmo a pokud už se platí, pak jsou to desetikoruny, maximálně 1-2 stovky, tohle by bylo v tomto případě na 2 měsíce.... prostě na to co to nabízí je to nehorázně předražené, proto tomu budoucnost moc nepředpovídám, ačkoliv to nemusí být špantý
|
|
| nahoru |
|
 |
by PeITeeR

|
Zaslal: ne leden 12, 2014 11:07 am Předmět: |
|
|
Aplikace to je urcite pusobiva, o to vic, ceska..
Az budu nekdy vydelavat balik, tak urcite. Zatim budu prezivat na alternativach.
Btw jak si tam pridam pratele, nebo neco podobneho, zda-li to je vubec mozne ? Diky.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|