ustinov: má dobrej názor na crossfit, se kterým souhlasím
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Zaslal: út srpen 20, 2013 8:51 am Předmět: Kurz nadhoz neděle 25. 8.
Já jsem napsal:
Kurzy jsou vypsané na facebookovém profilu tělocvičny CF XXtreme Arena. Na jednotlivé kurzy se na něm vypisují události. Stránky jsou ve výrobě, takže pro aktuální info je potřeba si najít ten profil..
http://www.cfarena.cz/kontakt.html
Tuhle neděli se koná kurz nadhozu - level 1 . Je ještě pár volných míst. Stránky se pořád tvoří, takže info a událost najdete na facebooku. Nadhoz bude učit Pavla Kladivová, alias Kulich. Kurz startuje v 10 hodin.
_________________ "Buď chceš, alebo nechceš. Ostatné sú kecy." Peter Krištofovič
Musím se pochlubit. Vždycky se mi líbilo, jak je na Crossfit Games udělané, že eventy pokračují pořád dále v prostoru a využívají všechno možné vybavení pro silový trénink. Věděl jsem ale, že v ČR se ničeho podobného nedočkám, protože prostor je vždy všude omezující, stejně jako vybavení. Nakonec jsem si tak musel vytvořit své vlastní fitko, které by odpovídalo těmto požadavkům. A konečně lze tak na jednom místě a během jednoho tréninku zkombinovat všechny silové sporty, které existují. Na fotkách můžete vidět jeho malou část:
Deje sa mi taka zvlastna vec , mam trocha problemy s muscle upom par sa mi ich uz podarilo ale len jednotlivo a nebolo to ono. Avsak dva krat v priebehu mesiaca sa mi stalo , ze ked som bol po naozaj tazkom ( pre mna ) treningu vzpierania , ( zhruba 90 min ) a par hodin na to som prisiel ku kruhom , podarilo sa mi dat aj 2-3 striktne za sebou uplne bez problemov dokonca bez akehokolvek rozcvicenia . Co si o tom myslite ?
Opravdu úžasný gym. Přesně takový gym mám v hlavě už pár let, ale nějak nejsou finance na zrealizování. Hlavně ať se daří a je dost zákazníků.
Kolik stojí jednorázový vstup? že bych si to přijel jenom vyzkoušet. Jsem totiž z daleka a nějaké půlroční nebo roční předplatné by nemělo cenu.
Takový tichý, milý sport to byl. A jak plyne čas, čím dál víc cítím tu komerci, míchání stylu oblékání, hudby, paření a podobných věcí do CF. Vůbec se mi to nelíbí.
Takový tichý, milý sport to byl. A jak plyne čas, čím dál víc cítím tu komerci, míchání stylu oblékání, hudby, paření a podobných věcí do CF. Vůbec se mi to nelíbí.
Jo to máš pravdu..prachy jsou prachy a bude to čím dál tím horší. Nikdy to co se stává populárním nejde udržet v nějakých rozumných mezích a to je terpve crossfit v takové své "pubertě".. Nechci vidět co se z toho stane za 5 let. Přehnaná komerce je hnus, ale v dnešní době to jinak nejde, bohužel.
Za 5 let to podle mě už bohužel nebude ten CF, který známe ...
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru