|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Douglas

|
Zaslal: ne srpen 18, 2013 7:41 am Předmět: |
|
|
**Spoil**
Rikal sem to uz driv a reknu to znova. Reem je bez bobku/tst "prumerny" fighter (prumerny ve vztahu ke spicce, jinak je samozrejme vuci vetsine populace nadprumerny). Vicemene i s bobkama, protoze nema pro mma zadnou poradnou obranu, ale s bobkama ma tak velkou telesnou prevahu, ze to proste ukonci driv. Kdyby ted s Brownem mel starou testosteronovou formu, tak ho pres tu klec propasiruje, takhle se Browne oklepal a celkem jasne ho dal dolu. Jo obrana, to uz holt chce fistrona... Divne je ze ten Brown nemel, nebo nedelal, krom tech head kicku skoro vubec nic a Reem se presto nechal nachytat jak venda, vylozene se mu jeste skoro nabizel (postoj, ruce dole, pohyb). No, v Japonsku na nej cekaji s otevrenu naruci, muze se zas nastrelit az po usi a svalovi onanisti po celem svete si o nem zas nechaji zdat vlhke sny...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ignasov
|
Zaslal: ne srpen 18, 2013 7:49 am Předmět: |
|
|
SPOIL
ako velky fanusik alistaira musim povedat ze klobuk dole, travis brown urobil krasnu pracu, postavil fight na dobrej a velmi rozumnej strategii... proste ked alik je tupy jak teľa a je namysleny az to boli... on proste dostane jeden a ten isty kop 12krat a on tam proste neda kurva blok... keby ten kop travis skusal cely fight, ja verim ze by alika dokazal knocknut aj osemkrat po sebe a ten kokot by ten kop nekryl. proste alistair by mal pochopit ze nie je velka hviezda v ufc, mal by zacat brat tych superov vazne. ked ho vobec dana white postavi este. neviem jaku mal zmlvu ci nie len na tri zapasy
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: ne srpen 18, 2013 7:58 am Předmět: |
|
|
Skvely event, Faberov zapas bol perfektny.
Hall asi dostal bobky, ze je taky zdrzanlivy.
Reem, hm. Ako som videl, ze ho neudolal na zaciatku a potom sa vystavene sapal som vedel, ze ide zas prehrat a tak ja bolo. Cloveku je ho aj lut ale...Este aj "..in history of UFC.." Rogan x krat povedal ze ".. just don't get cocky. Alistair goes cocky when he underestimate..." Furt ruky dole, preco sa kua nemoze raz naucit mat tie ruky hore. Robi vypad lavou prednou a pravu ma niekde pri boku dole. Ma sklenenu bradu, vidi ze mu po nej ide front kickmi.. a prd. To co ukazoval pred 3-4 rokmi kvoli comu ho mame radi, aky mal dobry pohyb po ringu, dodgoval, kryl, vybusnost, tak teraz bojuje ako uplny amater, co si mysli ze kazdeho prevalcuje ako na sparringu. Neverim ze za tu zmenu moze len vysadenie dopingu. Uz je AA II. (Andrei Arlovski), ktory dokaze Bckarov sundat ale A nehrozi - sice Browna ratam do Bckovej kategorie.  Ak by dostal zapas JDS alebo Cain, tak by siel dole ako nic. Radsej by sa mal skusit vratit do K-1.
No aspon Sonnen spravil naladu. Heh ked zdola Wanderilaia, myslite ze pojde po Big Footovi?
|
|
| nahoru |
|
 |
ignasov
|
Zaslal: ne srpen 18, 2013 8:21 am Předmět: |
|
|
k tomu alikovi ako pisete, on mozno zabudol ze uz nesype ( podla mna sype stale ale uz viac s rozumom aby ho nechytili ) on uz zabudol ze nema taku nadpriemernu silu ako mal. ved presne ako pisete vyssie, za onych cias by browna na zemi prepasiroval cez klietku vonku. az teraz som si uvedomil ze v takychto situaciach sa alik nikdy nemylil... a travis bol na zemi koli tomu lebo nevedel chytiut dych z roho laveho haku na spodky... nie koli tomu ze dostal bomby..
ked ste si vsimli, travis sa postavil, mal dvojkryt a alik na chvilu uplne zastal, nic nerobil, a travis sa vtedy prebral a uz vyhodil pravy hak... tam som si povedal ze alik nevie co ma robit. on caka ze svojou silou dominuje a kazdeho prakticky ubije.. lenze dnes neubil a nic ine nevie...
a pozeral som post press conference, travis to sam povedal, pozreli sme si jeho videa zo zapasov, lakte od seba, pri kazdom vypade ide "ducking" cize hupavym pohybom doole a vystreli hore ( inak ja robim presne to iste :D ) , videli ze lakta ma stale viac a viac od seba, ze ide hlavou nizsie a nizsie, on si to pytal .... a je taky hlupy a "cocky", ze on sa proste kryt nebude... lebo ma velky biceps a zere kone..
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne srpen 18, 2013 8:58 am Předmět: |
|
|
SPOIL
Jinak.... Browne vs Big Foot rematch by se mi líbil. Browne prohrál asi jen kvůli zranění a oba sundali Alika, tak proč ne. Browne by odčinil prohru a byl by pak regulerně zápas od titulu a Silva tam teď na výběr taky moc nemá, jelikož s Werdumem nepůjde a ostatní top borci maj zápasy.
spoil
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: ne srpen 18, 2013 9:10 am Předmět: |
|
|
SPOIL
Skvele zapasy, i kdyz jsem doufal, ze to alik ukonci tentokrat. Bohuzel s tou bradou toho moc neudela, i pres ten nejlepsi kryt musi neco projit. Jinak Browne krome front kicku neukazal nic, co by mu pomohlo proti mlatickam jako jsou cain nebo jds, o to vetsi skoda, ze vyhral.
Alespon ten Sonnen se predvedl, doufam ze uz dostane toho worst ufc fightera konecne _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: ne srpen 18, 2013 11:09 am Předmět: |
|
|
Reem nic moc kdyz je jenom na extrifitu
Moc bych s nim teda neboxoval ale souperum se to celkem dari ikdyz s ruznejma divnejma a haluzovejma technikama... Browne je strasne dlouhej a takovy to okopavani z dalky neni moc atraktivni ale uciny...
Skoda Shoguna dneska sem si uvedomil jak strasne to leti, kdyz sem videl ze mu je 31 uz je to 10 let co slapal ťamanum v Pride na hlavu:))
|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
Zaslal: ne srpen 18, 2013 1:42 pm Předmět: |
|
|
alistar .. smutne no, uz nic z neho bohuzial
.
.
.
este dobre ze som nepodal, by som netrafil ani jeden zapas
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: ne srpen 18, 2013 7:25 pm Předmět: |
|
|
Spoil teda
Shogun prehral  Na submission  S Chaelom
Tak ale co uz, sampionom je aj tak Jones, Shogun si zakraloval v Pride a chvilu v UFC, pekna kariera. Este ho neodpisujem, ale momentalne v UFC nie je cas na comebacky, vyhravaju nove, nabudene tvare. V tomto zapase samozrejme vyhral dokonca starsi Sonnen, vraj ma ist s Belfortom, no to som zvedavy.
Alistair...pardon, ale  Nemusim ho a nikdy som ho nepovazoval za no. 1, ale toto som mu snad ani neprial. Pepek namornik si zabudol dat spenatu a tak sme boli svedkami toho, ako mydli supera pri pletive jedna radost....ale super sa otriasol a siel dalej. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Martin.L

|
Zaslal: po srpen 19, 2013 12:01 am Předmět: |
|
|
ze vas prohra reema vubec prekvapuje. nejprecenovanejsi hvezda ever. jak v K1 (jeho titul, naprosta haluz) v mma HW nikdy nedal nikoho TOP. kdyby tenkrat verdum nebyl posranej, tak ho sunda taky.
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: po srpen 19, 2013 8:49 am Předmět: |
|
|
Ale hovno, Lesnar bol top a kvantum ostatnych ho nasledovalo, ktori by proti tym co Alistair vyhral jasne prehrali. Hovoris ako keby stale bojoval rovnako. Vtedy by sa dalo povedat, ze by bol precenovany. Ale tak ked je niekto silno zaujaty, tak bude tvrdit napr ako tvrdia ze Diazovci su najlepsi na svete a nebude vidiet ostatnych, ktori ich prevysuju co i len moralne.
Btw Todd Duffe ked som si teraz nanho spomenul, co s nim je?
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po srpen 19, 2013 9:01 am Předmět: |
|
|
zraněnej :-/ a pokud vím, tak neřekl co přesně mu je
|
|
| nahoru |
|
 |
Martin.L

|
Zaslal: po srpen 19, 2013 10:39 am Předmět: |
|
|
| BerserK87 napsal: | Ale hovno, Lesnar bol top a kvantum ostatnych ho nasledovalo, ktori by proti tym co Alistair vyhral jasne prehrali. Hovoris ako keby stale bojoval rovnako. Vtedy by sa dalo povedat, ze by bol precenovany. Ale tak ked je niekto silno zaujaty, tak bude tvrdit napr ako tvrdia ze Diazovci su najlepsi na svete a nebude vidiet ostatnych, ktori ich prevysuju co i len moralne.
Btw Todd Duffe ked som si teraz nanho spomenul, co s nim je? |
kdy byl prosimte lesnar TOP? :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: po srpen 19, 2013 7:41 pm Předmět: |
|
|
| Martin.L napsal: | | ze vas prohra reema vubec prekvapuje. nejprecenovanejsi hvezda ever. jak v K1 (jeho titul, naprosta haluz) v mma HW nikdy nedal nikoho TOP. kdyby tenkrat verdum nebyl posranej, tak ho sunda taky. |
Copy&paste again? _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: po srpen 19, 2013 8:57 pm Předmět: |
|
|
TOP "nejprecenovanejsi hvezda ever" - Lesnar.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|