Trénuji trojboj,jedu paleo-nutný protein po tréninku?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Trénuji trojboj,jedu paleo-nutný protein po tréninku?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Trénuji trojboj,jedu paleo-nutný protein po tréninku?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
berunk

PříspěvekZaslal: po srpen 19, 2013 1:23 pm    Předmět: Trénuji trojboj,jedu paleo-nutný protein po tréninku? Odpovědět s citátem

Čau všichni,
začla jsem před14dny paleo/leangains,a začla jsem trénovat na silový trojboj. (Doteď jsem si cvičila jen tak pro sebe,bez trenéra)jelikož mám 1trénink kolem oběda,ještě v době lačnění,před ním si dávám 5g BCAA a po něm taky..do půl hoďky od docvičení začínám jíst,většinou omeletu ze3vajec a150g bílku+zelenina (vařená mrkev) +tuk.
Cítím se na tomhle stravování skvěle,žádné výkyvy energie/síly/slabosti,a vím,že protein jako takový do palea nepatří,myslíte,že se bez něj obejdu,aniž bych to pocítila na ztrátě svalů třeba,když jedu prostě nalačno,a po trenálu si nedám rychle stravitelný protein,ale normál jídlo?Jelikož mám s tímhle stravováním zatím houby zkušenosti v závislosti na tréninku,napsal by jste mi někdo své zkušenosti?Jak to děláte vy,pokud jíte paleo?Ostatní tréninky mám večer,a to už v sobě1-2jídla mám,po tréninku si dám nějaké maso,zelenina,tuky..
díky berunk
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Cratach

PříspěvekZaslal: po srpen 19, 2013 1:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja paleo nejim, ale nalacno cvicim. Pokud bych uz do pul hodiny po treninku jed, tak bych asi protein po nem nedaval, ale klidne si ho dal pul hodky predem (BCAA jsem si nikdy nekupoval).

Nevim jak se obecne na BCAA/protein diva paleo a nevim jestli je spravne si davat protein pul hodky pred treninkem na lacno, ale kdyz to tam obcas udelam, tak mi to vyhovuje :)
RavenStalker

PříspěvekZaslal: po srpen 19, 2013 1:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když si mohu vybrat dám po fitku protein a před fitkem BCAA. Pokud bych dal po fitku protein i BCAA bude to zbytečné, v nějaké studii bylo prokázáno že stačí na stimulaci maximální proteosyntézy množství které je v dávce 5g bcaa (2,5g leucinu) a to je v dávce proteinu též + další AMK navíc. Takže za mě klidně víc BCAA před - kvůli ochraně svalové hmoty a protein po fitku.

A nedělal bych z diety náboženství. Jasně že tvá víra tě uzdraví ale co je špatného na proteinu? BCAA se mohou a protein ne = zní jako pěkný bullshit.
Cratach

PříspěvekZaslal: po srpen 19, 2013 2:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A neni zbytecny dat si napr. 10 minut po treninku protein a hned za dalsich 20 minut normalni jidlo (teda pokud to neni hydro) ... resp. vyuzije to vubec telo ?

Ja si dam proteinak po trenalu jenom v pripade, ze jidlo budu mit az za hodinu nebo jeste dyl a samozrejme sem nikdy nepoznal zadnej rozdil proti tomu cpat to tam hned za sebou (ne ze bych nekdy poznal rozdil dat si po trenalu pred jidlem vubec neco a nedat pred jidlem nic ...).
berunk

PříspěvekZaslal: po srpen 19, 2013 3:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

RavenStalker napsal:
Když si mohu vybrat dám po fitku protein a před fitkem BCAA. Pokud bych dal po fitku protein i BCAA bude to zbytečné, v nějaké studii bylo prokázáno že stačí na stimulaci maximální proteosyntézy množství které je v dávce 5g bcaa (2,5g leucinu) a to je v dávce proteinu též + další AMK navíc. Takže za mě klidně víc BCAA před - kvůli ochraně svalové hmoty a protein po fitku.

A nedělal bych z diety náboženství. Jasně že tvá víra tě uzdraví ale co je špatného na proteinu? BCAA se mohou a protein ne = zní jako pěkný bullshit.

Nee,tak já nejsem fanatik ohledně paleo..jen jsem chtěla nastínit,jak jím,a proč se na to ptám..možná jsem měla položit otázku stručně-když nedám po tréninku protein,ale normál jídlo,zblázní se něco ale vzala jsem to zeširoka no
díky za odpovědi

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Trénuji trojboj,jedu paleo-nutný protein po tréninku?
Rychle na stránku:

Přejdi na: