Princ Eugen: já 3D nerozumím ani za mák, ale strašně mě baví číst tvoje zkušenosti ze zakázek a práce, protože se v tom poznávám a vidím v tom ten skutečný profesionální život. Člověk si musí něco odžít, aby pochopil lásku a musí si něco odžit, aby pochopil práci a musí si stejně tak něco odžít, aby pochopil vůbec sám sebe a dokázal definovat co chce a co se mu líbía ne jen označit, co nechce a co se mu nelíbí.
Bez pathosu.
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
Princ Eugen: já 3D nerozumím ani za mák, ale strašně mě baví číst tvoje zkušenosti ze zakázek a práce, protože se v tom poznávám a vidím v tom ten skutečný profesionální život. Člověk si musí něco odžít, aby pochopil lásku a musí si něco odžit, aby pochopil práci a musí si stejně tak něco odžít, aby pochopil vůbec sám sebe a dokázal definovat co chce a co se mu líbía ne jen označit, co nechce a co se mu nelíbí.
Bez pathosu.
Daymoon:
to je uplne ok .. mas to v hlave v poradku a vis o cem je byt v cemokoli profik.. pravidla plati univerzalne pro jakoukoli zivnost...spousta lidi si toho ze muzou mit svuj vlastni small bussines nevazi a v CR to vidim na kazdym druhym rohu... zrovna vcera jdu v Dobrisi do hospody.. drzim v naruci decko a kupuju mu kofolu a sobe matonku ..cisnice na mne cumi jako bych ju otravoval.. a treba mi to pomoct odnest ji ani nenapadne a necha mne se obslouzit sam... takhle se u nas dela small bussines vic nez casto.. jde o princip.. lidi berou vsechno jako samozrejmost a nemaji zadnou pokoru ... a priste radsi pujdu nekam kde se ke mne nebudou chovat jako k nejakymu ksindlu co je otravuje tim ze tam jde nechat penize
zakaznik ma VZDY pravdu plati vsude.. profik musi taky umet setrit zakaznikovy penize ..
jediny co rikam.. davam jsem moji praci obcas a komu to kurva vadi ?
Tohle tu mozna nekomu vadi, tenhle topic ma pobavit, ma to byt pro zasmani, nevim proc tu cpat svou praci (ktera nesplni ani jedno). Tak si zaloz vlastni topic ve slozce na smazani a tam si to hazej, koho ty filmecky bez pointy zajimaji, tak se tam rad podiva, ostatni, kterym to nic nerika na to aspon omylem nekliknou. Problem solved. A ze 5 tydnu sedis nad videem, ktery pobavi tebe a par cgi nadsencu na minutu a tvoje rodina je nekde v pozadi, to nezni moc zdrave.
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
Asi tak. Je mi fuk co delas Eugene, ale uz to sem laskave prestan cpat. Pripadas mi tak trochu jako jehovista co klepe na dvere a chce si popovidat o bohu.
Udelej si vlastni topic, tam si nacpi klidne vsechny svoje videa.
to je inak úplná pravda, založ topic, nik proti tomu nič nebude mať, nebudeš zbytočne nikoho dráždiť a zainteresovaný v ňom s tebou kľudne môžu diskutovať, toto je fakt off opic a celá diskusia potom potrebuje len premazať, pričom vo vlastnom topicu ala "princ a jeho grafické výtvory" by si bol v kľude a pod.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru