Fitka Chorvatsko

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Fitka Chorvatsko  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Fitka Chorvatsko
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Arnoldisnumerouno

PříspěvekZaslal: so srpen 17, 2013 3:30 pm    Předmět: Fitka Chorvatsko Odpovědět s citátem

Zdravím nevíte jak je to s fitkama v Chorvatsku? Hledal jsem jak blázen ale nenašel jsem skoro žádné krom asi 3 ve Splitu.. Hledám něco blízko Trogiru nebo ješte lépe Rogoznici.. Jestli by jste náhodou někdo o něčem věděl prosím napište díky moc!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
reegis

PříspěvekZaslal: so srpen 17, 2013 3:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jen se zeptám. Jedeš tam na dovolenou?
Pokud ano, tak s prominutím nejsi normální a pokud tam na dovolenou nejedeš a budeš tam dlouhodoběji, tak se ti omlouvám a nejlepší to bude zjistit na místě až tam budeš.
ghost333

PříspěvekZaslal: so srpen 17, 2013 4:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

reegis napsal:
Pokud ano, tak s prominutím nejsi normální a pokud tam na dovolenou nejedeš a budeš tam dlouhodoběji, tak se ti omlouvám a nejlepší to bude zjistit na místě až tam budeš.

Tak to jsi docela mimo. Existuji totiz i lide, ktere cviceni bavi nebo je pro ne cviceni zivotni styl. Nevim proto, proc by si nemohl zajit zacvicit i pri dovolene, kdyz je to pro nej prijemna cinnost a naplnuje ho to.
Arnoldisnumerouno

PříspěvekZaslal: so srpen 17, 2013 4:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano jedu na dovolenou a cvičení už je fakt můj životní styl a neumím si představit být týden bez posilky nevím nevydržel bych to
g3rtrud

PříspěvekZaslal: so srpen 17, 2013 4:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnoldisnumerouno napsal:
Ano jedu na dovolenou a cvičení už je fakt můj životní styl a neumím si představit být týden bez posilky nevím nevydržel bych to

V menších mestách s tým bude problém. Skús to v hoteloch, v tých lepších zvyknú mať posilovne a myslím že by si sa tam mohol dostať aj keď u nich nie si ubytovaný. A čo sa týka samotného cvičenia na dovolenke... Za týždeň nič nestratíš, len ti to prospeje, hlavne keď cvičíš bez prestávky už dlhší čas.
reegis

PříspěvekZaslal: so srpen 17, 2013 5:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ghost333 napsal:
reegis napsal:

Tak to jsi docela mimo. Existuji totiz i lide, ktere cviceni bavi nebo je pro ne cviceni zivotni styl. Nevim proto, proc by si nemohl zajit zacvicit i pri dovolene, kdyz je to pro nej prijemna cinnost a naplnuje ho to.

Mě taky cvičení opravdu baví, ale nedokážu si představit, že bych na dovolené šel do nějaké místní chorvatské posilovny. To prostě nikdy. Pokud bych byl ubytovaný v hotelu, kde by byla hotelová posilovna, tak proč ne. Když jsem na dovolené, to je většinou max. 7-14 dní, tak si občas zaběhám nebo zaplavu, ale co nejvíc odpočívám a relaxuju..
Korny

PříspěvekZaslal: so srpen 17, 2013 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já byl na dovče na Pagu a tam byla venkovní posilka přímo v kempu ve stínu pod stromama Ani jednou jsem tam nebyl, ale dneska bych šel hned
MOOG

PříspěvekZaslal: út srpen 20, 2013 3:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zapoj trochu fantazii a vymysli trenink bez fitka, kliky, shyby, cviky s vlastni vahou... Pokud je fitness tvuj zivotni styl, urcite neco vymyslis Navic to bude vitana zmena pro tve telo...

Rychle na stránku:

Přejdi na: