|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
blikk
|
Zaslal: so srpen 24, 2013 4:11 pm Předmět: Restauračka |
|
|
Ahoj,
mám na vás takový dotaz. Příští týden přijede kamarádovi do práce návštěva z USA, služební. Ptal se mě, protože potřbuje poradit, a já taky moc nevím, tak mě napadlo zeptat se i tady. No, prostě pujdou dva dny po sobě na večeři tady v Brně a teď právě je otázka kam jít. Ten první den by je rád vzal někam na něco "českýho", ale samozřejmě žádnej pajzl s nějakym smažákem jestli chápete jak to myslim. No a druhej den naopak někam kde maji fakt dobrý steaky, tak se mě ptal, kam je nejlepší zajít na maso tady v Brně, já do restaurací moc nechodím a do téhle cenové kategorie už vůbec ne, takže jsem mu nebyl moc schopný poradit.
Proto se ptám, znáte někdo nějakou fakt dobrou restauraci - na to český a potom nějakou tu na ty masa. Cena nehraje roli, bude to služební večeře a je to prý hodně vážený zákazník, tak chce aby bylo všechno co možná nejlepší a nechce to zkazit blbym jídlem nebo prostředím.
Kdybyste někdo měli nějaký tipy, tak je uvítám. Jak říkám, on z Brna není a já to tady tyhle podniky neznám...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Martin Pedain

|
Zaslal: so srpen 24, 2013 4:37 pm Předmět: |
|
|
U královny Elišky. Ta by neměla zklamat. _________________ Show must go on.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so srpen 24, 2013 5:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: so srpen 24, 2013 5:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so srpen 24, 2013 5:52 pm Předmět: |
|
|
Me nikdy nezklamali v hospode/restauraci "Na Svabce" .... maj tam i tankovou plzen a varej tam skvele...i svickovou :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Bosorka

|
Zaslal: so srpen 24, 2013 7:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: so srpen 24, 2013 7:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Chuckis
|
Zaslal: so srpen 24, 2013 8:31 pm Předmět: |
|
|
Za mne určitě "U starýho Billa", nejlepší steakárna ve městě :)
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: ne srpen 25, 2013 2:53 am Předmět: |
|
|
Za mě je to monte bu, koishi je fajn, ale asi by to nesplňovalo tvoje požadavky, není to ani český, a na steky jsou taky jiný lepší - nicméně i tak musím říct, že pokud člověk neřeší finance, je Koishi super
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po srpen 26, 2013 6:29 pm Předmět: |
|
|
Chtěl jsem říct Hansen, ale koukám na net že je už zavřený, nevíte někdo co se s ním stalo?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po srpen 26, 2013 6:58 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | Chtěl jsem říct Hansen, ale koukám na net že je už zavřený, nevíte někdo co se s ním stalo? |
neco z jedne diskuze:
Vážení přátelé a kamarádi,
Paní Beránková (bývalá zamestnavatelka ) stále nezaplatila své dluhy vůči mé osobě, ale jak jsem zjistil tak mojich necelých 55.000,-Kč je vůči ostatním věřitelům jen kapka v oceánu jejich dluhů!!!! Už jsem se s těma penězma rozloučil!
NA KAŽDOU SVINI SE VAŘÍ VODA, JEN JE OTÁZKA JAK VELKÝ JE PLAMEN!!!!!!!
i vice podobnych prispevku od byvalych zamestnancu, takze si domysli, co se asi stalo... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: po srpen 26, 2013 7:03 pm Předmět: |
|
|
Taky se přimlouvám za Havanu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|